طرز تهیه کباب تابه ای
همینک در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه کباب تابه ای در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
کباب تابه ای یکی از انواع کباب های بسیار خوشمزه و خانگی ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد .
طرز تهیه کباب تابه ای
با توجه به اینکه مواد لازم و طرز تهیه این غذا بسیار ساده است لذا به راحتی می توانید در کمترین زمان این غذای لذیذ و خوشمزه را بپزید .
نکته دیگر در مورد دستور پخت کباب تابه ای این است که نیاز به منقل ، زغال و … ندارد و به راحتی می توان آن را با ماهیتابه سرخ کرد .
در ادامه با ما همراه شوید .
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده نیم کیلوگرم
پیاز متوسط ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
زردچوبه ، فلفل و نمک به مقدار لازم
طرز پخت کباب تابه ای
در ابتدا پیاز ها را رنده کرده و آنها را با دست فشار دهید تا آب اضافی آن از پیاز خارج شود .
سپس پیاز ها را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید .
نمک ، فلفل ، زردچوبه و در صورت دلخواه مقداری سماق را با همدیگر ترکیب کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و آنها را با هم دیگر ورز دهید .
حالا ماهیتابه را بر روی حرارت قرار داده و در آن مقداری روغن بریزید .
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای را کف ماهیتابه پهن کرده و با کفگیر به صورت نواری یا مثلثی برش دهید .
درب ماهیتابه را گذاشته و شعله را کم نمایید .
پس از اینکه گوشت شروع به آب انداختن کرد درب ماهیتابه را بردارید تا آب اضافی آن بخار شود .
وقتی کباب تابه ای سرخ شد آن را برگردانید و صبر کنید تا سمت دیگر آن نیز پخته و سرخ شود .
حالا در این مرحله می توانید ۳ الی ۴ عدد گوجه فرنگی را برش زده و روی کباب ها قرار دهید و یا در یک ماهیتابه دیگر به صورت جداگانه سرخ کنید .
می توانید کباب تابه ای آماده شده را به همراه برنج زعفرانی و گوجه سرخ کنید .
از سماق و سبزی خوردن برای تزیین آن استفاده کنید .
نوش جان !
این مطلب از بخش غذاهای ایرانی برای شما گردآوری شده است .