طرز تهیه کباب تابه ای

همینک در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه کباب تابه ای در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

کباب تابه ای یکی از انواع کباب های بسیار خوشمزه و خانگی ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد .

طرز تهیه کباب تابه ای طرز تهیه کباب تابه ای

طرز تهیه کباب تابه ای

با توجه به اینکه مواد لازم و طرز تهیه این غذا بسیار ساده است لذا به راحتی می توانید در کمترین زمان این غذای لذیذ و خوشمزه را بپزید .

نکته دیگر در مورد دستور پخت کباب تابه ای این است که نیاز به منقل ، زغال و … ندارد و به راحتی می توان آن را با ماهیتابه سرخ کرد .

در ادامه با ما همراه شوید .

مواد لازم برای کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده نیم کیلوگرم

پیاز متوسط ۱ عدد

گوجه فرنگی ۳ عدد

زردچوبه ، فلفل و نمک به مقدار لازم

طرز پخت کباب تابه ای

در ابتدا پیاز ها را رنده کرده و آنها را با دست فشار دهید تا آب اضافی آن از پیاز خارج شود .

سپس پیاز ها را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید .

نمک ، فلفل ، زردچوبه و در صورت دلخواه مقداری سماق را با همدیگر ترکیب کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و آنها را با هم دیگر ورز دهید .

حالا ماهیتابه را بر روی حرارت قرار داده و در آن مقداری روغن بریزید .

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای را کف ماهیتابه پهن کرده و با کفگیر به صورت نواری یا مثلثی برش دهید .

درب ماهیتابه را گذاشته و شعله را کم نمایید .

پس از اینکه گوشت شروع به آب انداختن کرد درب ماهیتابه را بردارید تا آب اضافی آن بخار شود .

وقتی کباب تابه ای سرخ شد آن را برگردانید و صبر کنید تا سمت دیگر آن نیز پخته و سرخ شود .

حالا در این مرحله می توانید ۳ الی ۴ عدد گوجه فرنگی را برش زده و روی کباب ها قرار دهید و یا در یک ماهیتابه دیگر به صورت جداگانه سرخ کنید .

می توانید کباب تابه ای آماده شده را به همراه برنج زعفرانی و گوجه سرخ کنید .

از سماق و سبزی خوردن برای تزیین آن استفاده کنید .

نوش جان !

این مطلب از بخش غذاهای ایرانی برای شما گردآوری شده است .