طرز تهیه مربا توت سیاه

طرز تهیه مربا توت سیاه

همینک در مجله سرگرمی فارسی ها با آموزش کامل طرز تهیه مربا توت سیاه در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

یکی از مرباهای بسیار لذیذ و خوشمزه تابستانی ، مربای توت سیاه است که به راحتی می توانید آن را به صورت خانگی تهیه نمایید .

گفتنی است توت سیاه دارای خواص : شادابی و زیبایی پوست ، درمان کم خونی ، جلوگیری از خونریزی های پوستی ، تصفیه خون ، ضد سرطانی ، تقویت حافظه ، در دوران بارداری برای افزایش حافظه جنین ، درمان روماتیسم و التهاب مفاصل می باشد .

طرز تهیه مربا توت سیاه (1)

طرز تهیه مربا توت سیاه

زمان پخت این مربا ۳۰ دقیقه می باشد .

مواد لازم

شاه توت یت توت سیاه ۲ کیلوگرم

شکر ۱٫۵ کیلوگرم

آب جوش ۱ پارچ

آبلیمو ۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه مربا توت سیاه (2)

طرز تهیه

در ابتدا آب جوش و شکر را با همدیگر مخلوط کرده و صبر کنید تا بجوشد .

شاه توت که از قبل تمیز وشسته شده اند و دم آنها کوتاه شده اند را به شکر و آب در حال جوش اضافه کنید .

پس از اینکه غلظت آب آن زیاد شد ( غلیظ شد ) آبلیمو رو اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا بجوشد .

سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و محتوای داخل آن را از روی صافی رد کنید .

شاه توت های داخل قابلمه به همراه مقداری کمی شربت را به عنوان مربا در داخل یک ظرف بریزید .

از آب مربا نیز می توانید به عنوان یک شربت طبیعی ، سالم و بدون مواد افزودنی استفاده کنید .

نوش جان !

طرز تهیه مربای توت سفید

5/5 - (1 امتیاز)
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.