طرز تهیه شیرینی پنجره ای

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه شیرینی پنجره ای در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

شیرینی پنجره ای که نام دیگر آن نان پنجره ای یا خاتون پنجره ای است یکی از شیرینی های

خوشمزه ایرانی است .

شیرینی های پنجره ای دارای قالب های مختلف و زیبایی است .

این قالب ها دارای دسته های بلند است که از سوخته شدن دست جلوگیری می کند .

مواد لازم برای شیرینی پنجره ای

آرد سفید : ۲ استکان

شیر  : یک لیوان

تخم مرغ : ۶ عدد

گلاب  : چهار قاشق سوپ خوری

نشاسته : ۸ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

ابتدا در یک ظرف تخم مرغ ها را شکسته و به خوبی بهم می زنیم .

حال نشاسته و شیر سرد و گلاب را حل کرده و به تخم مرغ اضافه می کنیم .

حالا آرد را ریخته و به هم می زنیم و این کار تا آنجا ادامه می دهیم تا کاملا یک دست شود .

حلا یک ظرف گود را آماده می کنیم و در آن ریخته تا داغ شود .

حال قالب را در روغن می گذاریم تا داغ شود .

بعد قالب را تا نیمه در مواد گذاشته و در روغن غوطه ور می کنیم .

و می گذاریم تا کاملا برشته شود .

فقط نگذارید شیرینی شما قهوه ای رنگ شود .

حالا آنها را برداشته و در صافی می ریزیم .

بعد از آن خاک قند را روی آن می پاشیم و سلفون را روی آن قرار می دهیم .

مراقب باشید این شیرینی زیاد نماند زیرا سفت می شود .

و اگر زیاد آن را سرخ کنید طعم سوخته به خود خواهد گرفت .

نحوه تهیه شیرینی پنجره ای

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.