این غذاهای عربی را حتما امتحان کنید

این غذاهای عربی را حتما امتحان کنید

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” این غذاهای عربی را حتما امتحان کنید ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 کبسه مرغ

  • پیاز نگینی شده ۱ عدد بزرگ
  • سیر ۴ حبه
  • برنج باسماتی (هندی) ۳ پیمانه
  •  مرغ تکه شده ۱ کیلو گرم
  • تره فرنگی نگینی خرد شده ۳۰ گرم
  • هل سبز ۶ هدد
  • چوب دارچین ۱ تکه
  • آب پرتقال ۱ و نیم پیمانه
  • زعفران ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
  • برگ بو ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • استاک مرغ ۳ پیمانه
  • کره ۱۰۰ گرم
  • زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
  • مغز بادام تست شده ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم

مراحل تهیه :

برای شروع پیاز رو به صورت نگینی خرد می کنیم و داخل ماهیتابه همراه با کره و مقدار خیلی کمی روغن تفت میدیم تا نرم و سبک بشه و بعد سیر رو که ساطوری کردیم رو بهش اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دیم تا رنگ عوض کنه و عطر سیر بلند بشه. حالا تکه های مرغ رو اضافه می کنیم و همراه با پیاز و سیر تفت میدیم.

وقتی رنگ مرغ ها طلایی شد، تره فرنگی رو اضافه می کنیم و همراه با هم تفتشون میدیم.

حالا نوبت اضافه کردن ادویه ها میرسه. فلفل قرمز رو همراه با هل، چوب دارچین، زردچوبه، کمی نمک و پودر فلفل سیاه و برگ بو اضافه میکنیم و تفت میدیم.

و بعد استاک مرغ رو اضافه می کنیم و حرارت رو زیاد می کنیم تا به جوش بیاد. سپس حرارت رو ملایم می کنیم و درب قابلمه رو قرار میدیم تا مرغ بپزه. اگر استاک مرغ آماده نداشتین می تونید به جای اون از یک عدد عصاره مرغ آماده که در همین مقدار آب جوش حلش کردین استفاده کنین.

بعد از پخت مرغ، هل ها و چوب دارچین و برگ بو رو از قابلمه خارج می کنیم. مرغ رو فعلاً کنار میذاریم و سراغ آماده کردن برنج می ریم. ۳ و نیم پیمانه آب داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدیم تا به جوش بیاد و بعد آب پرتقال رو بهش اضافه می کنیم.

رب گوجه فرنگی رو در یک تابه کوچک همراه با مقدار کمی روغن تفت می دیم تا رنگ باز کنه و خوش رنگ تر بشه و بعد به آب پرتقال و آب اضافه می کنیم.

و بعد زعفران سائیده شده رو اضافه می کنیم. می تونیم زعفران رو همراه با دو قاشق سوپخوری آب جوش مخلوط کنیم و بعد اضافه کنیم. مقدار نمک هم اضافه می کنیم.

وقتی زعفران رنگش رو باز کرد نوبت اضافه کردن برنج می رسه. همونطور که در مواد اولیه ذکر شده ما توی این دستور از برنج باسماتی باید استفاده کنیم که در واقع همون برنج های دونه بلند هندی هست اون هم به این دلیل که این برنج ها نسبت به برنج های ایرانی مقاومت بیش تری در برابر حرارت دارند و شکل ظاهریشون رو خیلی از دست نمیدن! ولی استفاده از برنج های وطنی خودمون هم منعی نداره.

پخت سریع تر برنج باعث میشه تا برنج ها در نهایت خیلی نرم نشه و فرم خودش رو حفظ نکنه برای همین مورد حرارت رو خیلی بالا ببرین تا آب برنج خیلی سریع تر تبخیر بشه.

اجازه میدیم تا آب برنج کاملاً تبخیر بشه و بعد حرارت رو ملایم می کنیم و درب قابلمه رو قرار میدیم تا بخار برنج بلند بشه و برنج دم بکشه. اگر برنج رو چرب تر می پسندین میتونین مقداری کره یا روغن رو داغ کنین و روی برنج بریزین.

اجازه میدیم تا حدوداً ۳۰ دقیقه برنج بپزه و بعد از زمان داده شده برنج رو در ظرف مورد نظرمون میکشیم و تکه های مرغ رو روی کبسه آماده شده میچینیم و با دانه های بادام تزئین و نهایتاً سرو می کنیم.

بابا غنوش

بابا غنوش هم مانند حمص، یک پیش غذای اشتها آور است که از بادنجان تنوری، ارده، روغن زیتون و سیر تهیه می‌شود. تقریبا بابا غنوش را می شود معادل میرزا قاسمی خودمان دانست. البته در برخی فرهنگ ها، بابا غنوش را با فلفل دلمه‌ای کبابی، جعفری و ادویه ‌های دیگر هم تهیه می‌کنند که مزه خیلی خوبی دارد.

این غذاهای عربی را حتما امتحان کنید
این غذاهای عربی را حتما امتحان کنید

هررا مراکش

بعد از مدت زمانی که غذا نخوردید بهترین راه برای باز کردن روزه، یک سوپ گرم است. هررا یک گزینه عالی و اشتهاآور مراکشی است. این سوپ شامل نخود، گوشت بره، نودل، گوجه فرنگی و ادویه جات است. مردم مراکش اعتقاد دارند که این سوپ در میز شام در اندلس قرار داشته است.

فولو 

فولو یکی از غذاهای محبوب سوریه است که معمولا صبح جمعه مصرف می‌شود . فولو بسیار غذای مقوی و سالمی است. مواد تشکیل دهنده‌ی آن عبارت است از حبوبات (مانند نخود، باقالی یا لوبیا)،  پیاز، گوجه فرنگی، سیر، جعفری، ارده کنجد به همراه روغن زیتون. برخی از مردم این غذا را با نان می‌خورند و نان را داخل آن تریت می‌کنند.

منبع:دونفره،لست سکند،غذا لند

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.