چطور تنبلی را کنار بگذاریم؟این نکته های طلایی را بخوانید

تنبلی و به تعویق انداختن یا به تعویق انداختن کارهای مهم ریشه عدم موفقیت اکثر افراد است. ما را اشتباه نگیرید: حتی افراد موفق هم گاه و بیگاه کارها را به تعویق می اندازند ، اما هرگز اجازه نمی دهند مانع رسیدن به خواسته هایشان شود. آنها همچنین راه هایی برای غلبه بر اهمال کاری و تنبلی پیدا می کنند. آنچه شما نیاز دارید یک برنامه است ؛ یک راهنمای گام به گام برای از بین بردن اهمال کاری و ایجاد عادت در انجام سریع کارها. در زیر برخی از راه های اثبات شده برای کنار گذاشتن تنبلی و شروع به کارها آمده است:

روش های طلایی برای کنار گذاشتن تنبلی

۱- درک کنید که چرا تبلی میکنید؟

در بیشتر موارد ، افراد به دلیل ترس ، کار را به تعویق می اندازند. این می تواند ترس از شکست یا ترس از درد باشد. دانش آموزان از انجام تکالیف خود به دلیل اهمیت زیاد یا به دلیل ترس از این که چقدر کار انجام می دهند ، معطل می شوند. هنگامی که این عوامل محرک را شناسایی کردید ، به احتمال زیاد این افکار را برعکس خواهید کرد.

۲- حواس پرتی ها را دور نگه دارید

اکثر مردم ، زمانی که مهلت تعیین شده به سر می رسد ، وقت خود را صرف بررسی و بررسی مجدد پیام ها ، ایمیل ها و انجام کارهای غیر مفید دیگر در رسانه های اجتماعی می کنند. اگر واقعاً تلفن یا رایانه لوحی خود را مدتی دور نگه دارید ، متوجه خواهید شد که این کار ساده فقط یک ساعت طول می کشد که به دلیل حواس پرتی تلفن شما می تواند سه یا چهار ساعت طول بکشد. این خیلی غیر ضروری است! بنابراین به سادگی حواس پرتی ها را دور نگه دارید و قول دهید فیلم ها را تماشا نکنید ، در اینترنت گشت و گذار نکنید ، یا برنامه های پیامکی یا ایمیل ها را بررسی نکنید.

چطور تنبلی را کنار بگذاریم؟

۳- کارهای بزرگتر را به کارهای کوچکتر و قابل انجام تقسیم کنید

این ساده ترین راه برای جلوگیری از تنبلی و شروع به کار است. وظیفه را به کارهای کوچکتر و قابل انجام تقسیم کنید. اینها به عنوان سنگریزه اینچی یا نقاط عطف مینیاتوری شناخته می شوند. سنگریزه های اینچی را در اندازه ای که با آن راحت هستید انتخاب کنید. این همچنین به آشکارسازی جزئیات کامل کار که باید انجام شود ، کمک می کند و می تواند توانایی شما را در برآورد دقیق و افزایش بهره وری تا حد زیادی بهبود بخشد. در اینجا چند نکته دیگر برای ایجاد سنگریزه های اینچی وجود دارد:

هر شب کارهای انجام شده را ارزیابی کنید. فهرستی از کارهای انجام شده ایجاد کنید تا بتوانید روز بعد را با انجام اولین کار شروع کنید.
تعیین کنید که چقدر باید برای هر کار کوچکتر هزینه کنید.
اولویت بندی کنید. بدانید کدام کار باید ابتدا انجام شود.

۴- برای کنار گذاشتن تنبلی محیط را تغییر دهید

اهمال کاری اغلب ناشی از کسالت است. یک راه ساده برای جلوگیری از کسالت و بازگشت به مسیر اصلی ، تغییر محیط است. این می تواند برای کارمند اداری که روز به روز پشت میز بنشیند و دانش آموزی که روز و شب در اتاق خواب خود مشغول به تحصیل است ، بسیار دلخراش باشد. یک تغییر ساده در مناظر می تواند کمک کننده باشد. در اینجا چند نکته وجود دارد:

میز خود را مرتب کنید ؛ بی نظمی
برخی از تصاویر یا نقل قول های الهام بخش را در نزدیک محل کار خود اضافه کنید ، اما مراقب کارهای زیاد نباشید زیرا ممکن است حواس شما را پرت کند.
تا آنجا که ممکن است دفتر/محل کار خود را راحت کنید.
در صورت امکان در تعطیلات آخر هفته بروید. استراحت منظم می تواند بهره وری را افزایش دهد.
سرگرمی داشته باشید ؛ چیزی که شما به آن علاقه دارید این می تواند بازی ، طراحی و غیره باشد.

۵-ایجاد جدول زمانی دقیق با مهلت های خاص

وقتی فقط یک جدول زمانی را رعایت می کنید ، از تعلل دعوت می کنید. در عوض ، کار را در کارهای کوچکتر که هرکدام دارای مهلت مشخصی هستند تقسیم کنید. به این ترتیب ، با انجام هر کار در یک تاریخ خاص یا در یک زمان خاص ، احساس خوبی خواهید داشت. این به طور خودکار انگیزه شما را برای کار بیشتر و سریعتر افزایش می دهد. اطمینان حاصل کنید که مهلت های خود را قوی نگه دارید ؛ این بدان معناست که اگر کار خود را برای روز معین به پایان نرسانید ، باید آن را جبران کرده و برای به پایان رساندن آن اضافه کار کنید. در غیر این صورت ، تمام مهلت های دیگر را به خطر می اندازد.

۶- از قانون ۵ دقیقه ای برای جلوگیری از به تعویق انداختن کار استفاده کنید

هنگامی که بسیار مایل به انجام یک کار هستید و می بینید که بارها و بارها آن را به تعویق می اندازید ، فقط به خود قول دهید که ۵ دقیقه روی آن کار کنید. این بهترین راه برای مقابله با یک کار طولانی مدت نادیده گرفته شده است. اغلب ، در پایان ۵ دقیقه ، متوجه می شوید که می خواهید ادامه دهید!

۷- با افرادی که به شما انگیزه می دهند ، معاشرت کنید

وقتی می گوییم با افراد الهام بخش “معاشرت کنید” ؛ این فقط به معنی خانواده ، دوستان یا همکاران نیست. به دنبال افرادی موفق باشید که شما را تشویق به انجام کارهای ساده تر و ساده تر می کنند. گفتار و عملکرد آنها مطمئناً شما را تشویق می کند تا کارهای بیشتری انجام دهید. داستانهای انگیزشی موفقیت را بخوانید. به انجمن ها و گروه های آنلاین بپیوندید.

۸-برای کنار گذاشتن تنبلی با رفیق یا مربی کار کنید

همه ما قدرت کار گروهی را می دانیم. وقتی با شخصی کار می کنید که دوستش دارید ، به او احترام می گذارید و به او اعتماد دارید ، می توانید تعلل را در مسیر آن متوقف کنید. روابط سالم برای سلامت شما بسیار مهم است و همچنین به شما انگیزه می دهد تا کارهای بیشتری انجام دهید. یک مربی می تواند کمک کند. با معلم/دانش آموز ارشد/همکار بزرگتر در مورد بی میلی/مشکل خود صحبت کنید. آنها می توانند به طرق مختلف شما را با مشاوره ، حکایت ها و نکات ارزشمند دیگر راهنمایی کنند.

۹- اهداف خود را اعلام کنید

وقتی هدفی دارید که می خواهید به آن برسید ، می توانید آن را بنویسید یا بهتر بگویم ، مقصود خود را به دوستان و خانواده خود اعلام کنید. به عنوان مثال ، “من کتابشناسی کتاب خود را در آخر هفته می نویسم”. هنگامی که قصد خود را به خوبی شناخته اید ، احتمال کمی وجود دارد که آن را به تعویق بیندازید. این طبیعت انسانی است: ما اغلب در مورد به تعویق انداختن خودمان را فریب می دهیم ، اما احتمال کمی وجود دارد که دیگران را فریب دهیم.

تنبلی

۱۰- ساده باشید

عوارض منجر به تاخیر ، سردرگمی ، ناامیدی و حتی فلج تجاری می شود که منجر به تعویق می شود. بنابراین سعی کنید همه چیز را تا آنجا که ممکن است ساده نگه دارید. اغلب افکار ما همه چیز را پیچیده می کند. بنابراین یک لحظه برای ارزیابی وضعیت وقت بگذارید:

همه را بنویسید: ترس های خود ، پیشرفت شما ، لیست کارهای شما.
قبل از اظهار نظر یا انجام اقدامی مکث کنید. از خود بپرسید: مشکل/هدف اصلی من چیست؟ چرا این کار را می کنم؟ آیا این مرحله مفید است؟ در صورت نیاز مشاوره بگیرید.
دو بار در روز ، به مدت ۱۰ دقیقه نفس عمیق بکشید.
چند کار را انجام ندهید. روی یک کار تمرکز کنید و آن را به خوبی انجام دهید.
خاص باشید.
اولویت بندی کنید.

پیشنهاد می کنیم مقاله “۷ نکته طلایی برای یادگیری زبان های خارجه” را نیز مطالعه بفرمایید.

۱۱-برای کنار گذاشتن تنبلی ، فقط انجامش بده!

آن قورباغه را بخور! در این مورد قورباغه به معنای سخت ترین کاری است که از انجام آن بیشتر متنفر هستید. این فلسفه مارک تواین است. او می گوید: هر روز صبح ، اگر قورباغه می خورید ، می توانید بقیه روز را با خوشحالی بگذرانید ، زیرا می دانید که کاری را که از انجام آن متنفر هستید با موفقیت انجام داده اید و به احتمال زیاد به تعویق می اندازید.

بنابراین اگر دو قورباغه دارید ، ابتدا زشت ترین را بخورید ، این بدان معناست که سخت ترین و خسته کننده ترین کار را انجام دهید. خود را منضبط کنید و مرتباً مهمترین تصمیماتی را که هر روز می گیرید به خود یادآوری کنید و بلافاصله آن کار را انجام دهید. خیلی زود به انجام کارها عادت خواهید کرد و دیگر به تعویق نیفتاد.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.