طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر بسیار خوشمزه و آسان پخت را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر
مواد لازم
سیب زمینی بزرگ ۳ عدد
پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه
کنسرو نخود فرنگی نصف پیمانه
خیار شور ۱ پیمانه
کالباس ۴ ورق
گوجه فرنگی ۱ پیمانه
کنسرو ذرت نصف پیمانه
سوسیس خرد شده و تفت داده شده ۱ پیمانه
سس کچاپ به مقدار لازم
سس مایونز به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه قرار میدهیم تا گرم شود .
پس از حدود ۱۵ دقیقه که فر گرم شد ، سیب زمینی ها را میشوییم و بعد داخل فوبل میپیچیم .
سپس سیب زمینی ها را در سینی فر میگذاریم و درون فر قرار میدهیم .
درجه فر را ۵۰ درجه افزایش میدهیم تا به ۲۵۰ درجه برسد .
به دلیل بزرگ بودن سیب زمینی ها ، حدودا یک ساعت و نیم زمان لازم است تا کامل پخته شوند .
برای اطمینان یافتن از پخته شدن آنها ، از روی فویل چاقویی را به داخل آن فرو میکنیم .
اگر سیب زمینی نرم بود یعنی پخته است در غیر این صورت میگذاریم بیشتر بپزد .
مواد لازم را برای پر کردن سیب زمینی ها خرد میکنیم .
وقتی که سیب زمینی ها هنوز داغ است آنها را برش میزنیم .
مراقب باشید که برش را تا آخر نزنید تا سیب زمینی شکل کاسه ای اش را حفظ کند .
سپس داخل سیب زمینی را مقداری با قاشق خالی میکنیم .
کمی نمک به آن میزنیم و یک قاشق پنیر پیتزا داخل آن میریزیم .
روی پنیر را با موادی که پیش تر خرد کرده ایم پر میکنیم .
در پایان سس مایونز و سس کچاپ هم اضافه میکنیم .
نوش جان !
همچنین در فارسی ها خواندن مطلب زیر را به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم :