طرز تهیه خمیر پاستا خانگی فقط با دو ماده اصلی

برای تهیه ماکارونی تازه خانگی فقط ۲ ماده لازم است. بدون ابزار فانتزی و مواد خاص.تنها در چند دقیقه می توانید تخم مرغ و آرد را به ماکارونی خانگی خوشمزه تبدیل کنید که می توانید از آنها برای تهیه ماکارونی ایتالیایی یا پاستا کره سیر خوشمزه استفاده کنید.

بهترین آرد برای استفاده در خمیر پاستا

سمولا – از گندم دوروم تولید می شود.
آرد “۰۰” – همچنین از خاک دوروم اما با آسیاب ریزتر تولید می شود.
آرد همه منظوره – شگفت انگیز است و آنچه من در این دستور غذا استفاده می کنم.
آرد نان – هم عالی است.

طرز تهیه خمیر پاستا در خانه

تخم مرغ – به طور سنتی از تخم مرغ محلی استفاده می شود. پیشنهاد می کنم برای این دستور از بهترین تخم مرغ های ارگانیک با کیفیت استفاده کنید.

آرد – به طور سنتی از آرد نوع ۰۰ استفاده می شود اما از آرد ساده همه منظوره یا نان سفید با محتوای پروتئین حداقل ۱۰ گرم در ۱۰۰ گرم استفاده می شود.
ساده است. برخی از دستور العمل های ماکارونی منطقه ای فقط از آرد و آب استفاده می کنند، اما برای یک تجربه ماکارونی واقعی، فقط به تخم مرغ و آرد نیاز دارید.

۱۵۰ گرم آرد و ۱ تخم مرغ بزرگ (۵۰ گرم) را در یک کاسه بریزید.
مواد را با هم مخلوط کنید و مطمئن شوید که آرد رطوبت آن را گرفته است.
یک گلوله خمیر درشت درست کنید و آن را بپیچید تا استراحت کند و به مدت یک ساعت کاملا هیدراته شود.
از آنجایی که آردهای مختلف سطوح مختلفی از رطوبت را جذب می کنند، ممکن است خمیر ماکارونی کمی خشک باشد و به هم برسد. فقط کمی آب اضافه کنید تا خمیر جمع شود.

به یاد داشته باشید که خمیر ماکارونی خمیر بسیار سفتی است و باید فقط هیدراته باشد و خیس نباشد. اگر خیلی مرطوب باشد، ماکارونی به دست آمده بافت مناسبی نخواهد داشت.ما یک خمیر ماکارونی صاف ابریشمی با بافتی مخملی و مقداری گاز در هنگام پخت می خواهیم.

نکته مهم برای درست کردن خمیر ماکارانی

نمک را به خمیر اضافه نمی کنیم زیرا نمک ها گلوتن را تقویت می کنند و این بدان معناست که بعداً برای باز کردن آن مشکل خواهیم داشت.نمک به مایع پخت اضافه می شود. که به نوبه خود پاستا را در حین طبخ مزه دار می کند.

روش بریدن خمیر

وقتی خمیر هیدراته شد و خوب استراحت کرد، روی سطح کمی آردپاشی شده قرار دهید و سپس آن را به دو قسمت قابل کنترل برش دهید. برش دادن خمیر به قطعات کوچکتر باز کردن آن را راحت تر می کند.

با وردنه خمیر را به آرامی آرد پاشی کنید و آن را به ورقه هایی به ضخامت کارت اعتباری یا به ضخامت دستگاه پاستاسازی خود باز کنید.

با پاشیدن آرد سمولینا پس از غلتاندن ورق ها را به حالت چسبندگی نگه دارید.

اکنون می توانید ماکارونی تازه را به هر شکلی که می خواهید برش دهید.

پاستاهای تازه برش خورده را با بلغور سخاوتمندانه بپاشید تا آماده بپزید. همچنین می توان آن را خشک کرد یا در یخچال یا فریزر برای استفاده بعدی نگهداری کرد.

پاستا خانگی

شکل های احتمالی ماکارونی

هر چیزی که نیازی به اکسترودر پاستا نداشته باشد. در زیر لیستی از گزینه های احتمالی وجود دارد که می توانید برای ماکارونی دست ساز خانگی استفاده کنید.

پاستا – البته در غذاهای پاستا مانند پاستا گوجه فرنگی و موزارلا یا پاستا میگو کره سیر. یا با اسفناج خامه ای یا این زالوک بادمجان مخلوط کنید.

تزیین – به جای کناره های سنتی با فیله ماهی سالمون یا سینه مرغ پخته شده استفاده کنید.

سالاد – ماکارونی پخته و خنک شده سالادهای عالی را درست می کند. گوجه گیلاسی نیمه خشک، جعفری خرد شده، هویج برشته شده عسلی و یک سس لیمو ساده را برای یک سالاد ماکارونی خوشمزه که می توانید در کباب بعدی خود سرو کنید، اضافه کنید.

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

سوالات متداول برای درست کردن پاستا خانگی

چرا بگذارید خمیر ماکارونی استراحت کند؟

زمان استراحت به آرد اجازه می دهد تا به طور کامل هیدراته شود. چیزی نیز با شکستن کمر در ورز دادن آن به دست می آید. نیازی بهش نیست. با استراحت دادن به خمیر، آرد بدون نیاز به ورز دادن به خوبی هیدراته می شود.

چگونه آن را ذخیره کنیم؟

پس از تهیه می توان آن را تا ۲۴ ساعت بدون پخت در یخچال نگهداری کرد. مطمئن شوید که به خوبی آرد پاشی شده و هوا بسته شده باشد. اگر خمیر خیلی خیس باشد می چسبد و قابل استفاده نیست.

پس از پخته شدن، می توانید آن را با ریختن زیر آب سرد و ریختن روغن زیتون در آن خنک کنید تا از چسبیدن آن جلوگیری کنید. پس از سرد شدن و آغشته شدن به روغن زیتون، می توان آن را تا ۴ روز در یخچال نگهداری کرد یا برای مدت طولانی تری در فریزر نگهداری کرد.

طرز تهیه خمیر پاستا در خانه

چگونه پاستا را خشک کنیم؟

هنگامی که شکل های مورد نظر شما درست شد، به سادگی روی یک میله چوبی آویزان کنید یا روی یک توری سیمی خوب آردپاشی شده پهن کنید تا در دمای اتاق خشک شود. شما همچنین می توانید این کار را در دستگاه میوه خشک کن انجام دهید. پس از خشک شدن کامل، می توان آن را در یک ظرف در بسته در جای خشک و خنک نگهداری کرد.

آیا می توان آن را فریز کرد؟

خمیر ماکارونی تازه را می توان تا ۶ ماه در بسته بندی هوا و بدون عوارض جانبی منجمد کرد. می توان آن را به عنوان یک تکه خمیر ماکارونی خام منجمد کرد یا از قبل شکل داد. پس از پخته شدن می توان آن را نیز فریز کرد. توجه داشته باشید که پاستاهای شکل داده شده و رول شده هنگام یخ زدن بسیار شکننده خواهند بود و به راحتی می شکنند.

ارزش تغذیه ای ۱۰۰ گرم پاستا

کالری: ۳۰۴ کیلوکالری کربوهیدرات: ۵۷ گرم پروتئین: ۱۱ گرم چربی: ۳ گرم چربی اشباع: ۱ گرم چربی غیر اشباع چندگانه: ۱ گرم چربی تک غیراشباع: ۱ گرم چربی ترانس: ۱ گرم کلسترول: ۸۲ میلی گرم سدیم: ۳۳ میلی گرم در گرم: ۱ گرم ویتامین A: 1 گرم ویتامین ۱: ۱ گرم ویتامین A کلسیم: ۲۴ میلی گرم آهن: ۴ میلی گرم

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

1 دیدگاه در “طرز تهیه خمیر پاستا خانگی فقط با دو ماده اصلی

خیلی جالب بود دیگه خودم می تونم درست کنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.