تزیین بیسکوییت خانگی به همراه آموزش
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”تزیین بیسکوییت خانگی به همراه آموزش” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
بیسکویت خانگی
مواد مورد نیاز برای طرز تهیه بیسکویت خانگی:
آرد قنادی | ۳۵۰ گرم |
کره | ۱۵۰ گرم |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک و وانیل و اسانس دلخواه | دلخواه |
طرز تهیه بیسکویت خانگی:
- آرد و پودر قند را الک کنید و همراه نمک و کره درون ظرف غذاساز ریخته و میکس کنید تا مواد بصورت خرده نان در بیاید.
- اگر غذاساز ندارید با دست هم میتوانید این کار را انجام دهید.
- حالا تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید.
- مواد را درون کاسه ریخته و با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی که به دست نمیچسبد به دست می آید.
- دقت کنید خمیر نباید زیاد ورز بخورد.
- خمیر را داخل یک نایلن بگذارید و یک رب در یخچال قرار دهید.
- حالا خمیر را بین دو لایه نایلن پهن کنید و قالب بزنید.
- قطعه های قالب زده را داخل سینی فر بچینید و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در داخل فر با درجه ۱۷۵ درجه بگذارید.
- کمی که بیسکویت ها تغییر رنگ دادند آن ها را از فر بیرون آورده و با توجه به سلیقه خودتان تزیین نمایید.
- نوش جانتان.
منبع:نمکستان
شناسه مطلب: