عکسعکس گوناگون
تزیین بیسکوییت خانگی به همراه آموزش

تزیین بیسکوییت خانگی به همراه آموزش
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”تزیین بیسکوییت خانگی به همراه آموزش” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
بیسکویت خانگی
مواد مورد نیاز برای طرز تهیه بیسکویت خانگی:
آرد قنادی | ۳۵۰ گرم |
کره | ۱۵۰ گرم |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک و وانیل و اسانس دلخواه | دلخواه |
طرز تهیه بیسکویت خانگی:
- آرد و پودر قند را الک کنید و همراه نمک و کره درون ظرف غذاساز ریخته و میکس کنید تا مواد بصورت خرده نان در بیاید.
- اگر غذاساز ندارید با دست هم میتوانید این کار را انجام دهید.
- حالا تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید.
- مواد را درون کاسه ریخته و با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی که به دست نمیچسبد به دست می آید.
- دقت کنید خمیر نباید زیاد ورز بخورد.
- خمیر را داخل یک نایلن بگذارید و یک رب در یخچال قرار دهید.
- حالا خمیر را بین دو لایه نایلن پهن کنید و قالب بزنید.
- قطعه های قالب زده را داخل سینی فر بچینید و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در داخل فر با درجه ۱۷۵ درجه بگذارید.
- کمی که بیسکویت ها تغییر رنگ دادند آن ها را از فر بیرون آورده و با توجه به سلیقه خودتان تزیین نمایید.
- نوش جانتان.









منبع:نمکستان