بیوگرافی بیل گیتس

بیوگرافی بیل گیتس

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”بیوگرافی بیل گیتس” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

بیل گیتس کیست؟او کارآفرین و تاجر است. بیل گیتس و شریک تجاری اش پل آلن بزرگترین تجارت نرم افزاری جهان ، مایکروسافت را از طریق نوآوری در فن آوری ، استراتژی تجاری و تاکتیک های تجاری تأسیس و ساختند. در این روند ، گیتس به یکی از ثروتمندترین مردان جهان تبدیل شد. در فوریه ۲۰۱۴ ، گیتس اعلام کرد که از سمت خود به عنوان رئیس مایکروسافت کناره گیری می کند تا به کارهای خیرخواهانه در بنیاد خود ، بنیاد بیل و ملیندا گیتس بپردازد.

 زندگی بیل گیتس:

 ویلیام هنری گیتس در ۲۸ اکتبر ۱۹۵۵ در سیاتل ، واشنگتن متولد شد. گیتس در خانواده ای از طبقه متوسط با خواهر بزرگتر خود ، کریستین و خواهر کوچک ترش ، لیبی بزرگ شد. پدر آنها ، ویلیام اچ گیتس پدر ، وقتی با همسر آینده اش ، مری ماکسول ، ملاقات کرد ، دانشجوی خجالتی بود. وی یک دانشجوی ورزشکار و اخراجی در دانشگاه واشنگتن بود که به طور فعال در امور دانشجویی شرکت داشت.

 خانواده گیتس صمیمی و گرم بود و هر سه فرزند به رقابت و تلاش برای تعالی تشویق شدند. گیتس وقتی بازی های ورزشی خانوادگی را در خانه تابستانی شان در Puget Sound انجام داد ، علائم اولیه رقابت را نشان داد.

گیتس با مادرش ، مری ، كه پس از مدت كوتاهی معلمی ، وقت خود را صرف كمك به تربیت فرزندان و كار در امور مدنی و امور خیریه كرد ، رابطه بسیار نزدیكی داشت. او همچنین در چندین هیئت مدیره شرکت ، از جمله اولین بانک بین ایالتی در سیاتل (که توسط پدربزرگش تأسیس شد) ، United Way و International Business Machines (IBM) خدمت می کرد.

تحصیلات بیل گیتس:

گیتس در دوران کودکی خواننده ای پرشور بود و ساعتهای زیادی را صرف ارجاع به کتابهای مرجع مانند دائرالمعارف می کرد. تقریباً در سن ۱۱ یا ۱۲ سالگی ، والدین گیتس نگرانی هایی در مورد رفتار او داشتند. او در مدرسه خوب درس می خواند ، اما به نظر می رسید که گاهی خسته و گوشه گیر است ، و والدینش نگران بودند که او ممکن است افسرده شود.

اگرچه آنها اعتقاد زیادی به آموزش عمومی داشتند ، اما وقتی گیتس ۱۳ ساله شد ، والدینش او را در مدرسه مقدماتی منحصر به فرد سیاتل ، ثبت نام کردند. او تقریباً در همه دروس خود شکوفا شد ، در ریاضیات و علوم سرآمد بود ، و در انگلیسی نیز بسیار خوب عمل کرد.

هنگامی که در مدرسه لک ساید بود ، شرکت کامپیوتری سیاتل پیشنهاد داد که کامپیوتر را برای دانش آموزان فراهم کند. گیتس با آنچه کامپیوتر قادر به انجام آن بود سرگرم شد و بیشتر اوقات فراغت خود را صرف کار در آنجا کرد. او یک برنامه tic-tac-toe را به زبان رایانه BASIC نوشت که به کاربران امکان می داد با کامپیوتر بازی کنند.

گیتس در سال ۱۹۷۳ از Lakeside فارغ التحصیل شد. او در آزمون SAT کالج نمره ۱۵۹۰ از ۱۶۰۰ را کسب کرد ، این یک موفقیت علمی است که برای چندین سال هنگام معرفی خود به افراد جدید به آن می بالید.

آیا بیل گیتس به کالج رفت؟

گیتس در پاییز سال ۱۹۷۳ در دانشگاه هاروارد ثبت نام کرد ، و در ابتدا به فکر شغل وکالت بود گیتس در سال ۱۹۷۵ تحصیلات خود را رها کرد و به دنبال علاقه خود ، مایکروسافت ، با شریک آلن بود.گیتس بیشتر از وقت خود را در کلاس آزمایشگاه کامپیوتر می گذراند.

ملاقات بیل گیتس و مشارکت با پل آلن

گیتس با آلن که دو سال از او بزرگتر بود در دبیرستان در مدرسه Lakeside ملاقات کرد. این زوج با داشتن اشتیاق مشترک نسبت به رایانه ،افراد بسیار متفاوتی از هم بودند. آلن بیشتر محفوظ و خجالتی بود. گیتس دمدمی و گاه مبارز بود.

فارغ از اختلافات ، آلن و گیتس بیشتر اوقات فراغت خود را با هم در برنامه ها گذراندند. گاهی اوقات ، این دو اختلاف نظر داشتند و درمورد اینکه چه کسی درست میگوید یا چه کسی باید آزمایشگاه کامپیوتر را اداره کند با هم درگیر می شوند. در یک مورد ، بحث و جدال آنها تا حدی بالا گرفت که آلن گیتس را از حضور در آزمایشگاه کامپیوتر ممنوع کرد.

در یک زمان ، گیتس و آلن به دلیل بهره مندی از اشکالات نرم افزاری و بدست آوردن وقت رایانه رایگان از شرکتی که رایانه ها را تأمین می کند ، امتیاز رایانه مدرسه را لغو کردند. پس از مشروط شدن ، هنگامی که پیشنهاد اشکال زدایی از برنامه را داشتند ، به آزمایشگاه رایانه اجازه بازگشت دادند. در این مدت ، گیتس یک برنامه حقوق و دستمزد برای شرکت رایانه ای که قبلا دیگران هک کرده بودند و یک برنامه زمان بندی برای مدرسه تهیه کرد.

در سال ۱۹۷۰ ، در سن ۱۵ سالگی ، گیتس و آلن با هم به تجارت پرداختند و “Traf-o-Data” را ایجاد كردند ، یك برنامه رایانه ای كه الگوی ترافیك را در سیاتل رصد می كرد. آنها مبلغ ۲۰۰۰۰ دلار برای تلاش خود دریافت. گیتس و آلن می خواستند شرکت خود را تأسیس کنند ، اما والدین گیتس می خواستند که او مدرسه را تمام کند و به دانشگاه برود ، جایی که آنها امیدوار بودند او برای تبدیل شدن به یک وکیل تلاش کند.

آلن به دانشگاه ایالتی واشنگتن رفت ، در حالی که گیتس به هاروارد رفت ، اگرچه این زوج در ارتباط بودند. آلن پس از دو سال تحصیل در دانشگاه ، تحصیل را رها کرد و برای کار در هانی ول به بوستون ، ماساچوست نقل مکان کرد. در حدود این زمان ، وی نسخه ای از مجله Popular Electronics را به گیتس نشان داد که دارای مقاله ای در مورد کیت مینی کامپیوتر Altair 8800 بود. هر دو مرد جوان مجذوب امکاناتی بودند که این کامپیوتر می تواند در دنیای رایانه شخصی ایجاد کند.

Altair توسط یک شرکت کوچک در آلبوکرکی ، نیومکزیکو ساخته شد ، به نام سیستم های ابزار دقیق و تله متری (MITS). گیتس و آلن با شرکت تماس گرفتند و اعلام کردند که آنها در حال کار بر روی یک برنامه نرم افزاری BASIC هستند که کامپیوتر Altair را اجرا می کند. در حقیقت ، آنها Altair برای کار یا کدی برای اجرای آن نداشتند ، اما آنها می خواستند بدانند که آیا MITS علاقه دارد کسی چنین نرم افزاری را توسعه دهد.

بیوگرافی بیل گیتس
بیوگرافی بیل گیتس

ادامه بیوگرافی بیل گیتس را با هم میخوانیم:

گیتس و آلن اصرار کردند ، و دو ماه آینده را صرف نوشتن نرم افزار BASIC در آزمایشگاه کامپیوتر هاروارد کردند. آلن برای اجرای آزمایشی در MITS به آلبوکرک سفر کرد . آلن در MITS استخدام شد و گیتس خیلی زود هاروارد را ترک کرد و با او شروع به کار کرد. آنها با هم مایکروسافت را تأسیس کردند.

آلن تا سال ۱۹۸۳ در مایکروسافت باقی ماند ، زمانی که بیماری هوچکین تشخیص داده شد. اگرچه سرطان وی یک سال بعد با درمان فشرده بهبود پیدا کرد ، آلن از شرکت استعفا داد. شایعات درمورد اینکه چرا آلن مایکروسافت را ترک کرد بسیار زیاد است. برخی می گویند گیتس او را بیرون راند ، اما بسیاری می گویند که این یک تجربه تغییر دهنده زندگی برای آلن بود و او دید که فرصت های دیگری وجود دارد که می تواند وقت خود را در آن سرمایه گذاری کند.

بیل گیتس و مایکروسافت:

در سال ۱۹۷۵ ، گیتس و آلن Micro-Soft را ایجاد کردند ، ترکیبی از “میکرو کامپیوتر” و “نرم افزار”. اولین محصول این شرکت نرم افزار BASIC بود که روی رایانه Altair اجرا می شد.

اگرچه برنامه نرم افزاری BASIC مایکروسافت برای رایانه Altair هزینه و حق الزحمه شرکت را به همراه داشت . طبق گفته بعدی گیتس ، فقط حدود ۱۰ درصد از افرادی که از BASIC در رایانه Altair استفاده می کردند ، واقعاً هزینه آن را پرداخت کرده اند.

نرم افزار BASIC مایکروسافت در بین علاقه مندان به رایانه محبوب بود ، آنها نسخه های قبل از بازار را به دست می آوردند و آنها را به صورت رایگان تولید و توزیع می کردند. در این زمان ، بسیاری از علاقه مندان به رایانه های شخصی در این کار هزینه نمی کردند. آنها احساس کردند سهولت تولید و توزیع به آنها امکان می دهد نرم افزار را با دوستان و علاقه مندان به رایانه به اشتراک بگذارند. گیتس جور دیگری فکر می کرد. وی توزیع رایگان نرم افزار را سرقت می دانست ، به ویژه هنگامی که شامل نرم افزاری بود که برای فروش ایجاد شده بود.

در فوریه ۱۹۷۶ ، گیتس نامه ای سرگشاده به علاقه مندان به رایانه نوشت و گفت كه ادامه توزیع و استفاده از نرم افزار بدون پرداخت هزینه برای “جلوگیری از نوشتن نرم افزار خوب”. در واقع ، سرقت نرم افزار توسعه دهندگان را از سرمایه گذاری وقت و هزینه برای ایجاد نرم افزار با کیفیت منصرف می کند. این نامه مورد پسند علاقه مندان به رایانه نبود ، اما گیتس به اعتقادات خود پایبند بود و در صورت مواجهه با اتهامات غیرمنصفانه تجارت ، تهدید از نوآوری را به عنوان دفاع به کار می برد.

در سال ۱۹۷۷ ، رابرتز MITS را به یک شرکت کامپیوتری دیگر فروخت و برای ورود به دانشکده پزشکی و دکتر شدن به جورجیا بازگشت.

گیتس و آلن تنها بودند. این زوج مجبور شدند از مالک جدید MITS شکایت کنند تا حقوق نرم افزاری را که برای آلتایر ایجاد کرده بودند حفظ کند. مایکروسافت برای سایر شرکتهای رایانه ای نرم افزاری را در قالبهای مختلف نوشت و در آغاز سال ۱۹۷۹ ، گیتس عملیات شرکت را به Belvvue ، واشنگتن ، درست در شرق سیاتل منتقل کرد.

گیتس خوشحال شد که دوباره در شمال غربی اقیانوس آرام به خانه می رود. همه ۲۵ کارمند شرکت جوان مسئولیت های گسترده ای در مورد تمام جنبه های عملیات ، توسعه محصول ، توسعه تجارت و بازاریابی داشتند.

اگرچه این شرکت با پایه های متزلزل شروع به کار کرد ، اما مایکروسافت تا سال ۱۹۷۹ حدود ۲٫۵ میلیون دلار درآمد کسب کرد. گیتس در سن ۲۳ سالگی خود را به عنوان رئیس شرکت منصوب کرد. وی با ذکاوت در زمینه تولید نرم افزار و احساس تجاری جدی ، این شرکت را هدایت کرد و به عنوان سخنگوی آن کار کرد.

نرم افزار Microsoft برای رایانه های IBM

همزمان با رشد صنعت رایانه ، شرکتهایی مانند اپل ، اینتل و IBM سخت افزار و اجزای سازنده ای را توسعه می دهند ، گیتس به طور مداوم در حال جلب نظر محاسن برنامه های نرم افزاری مایکروسافت بود. او اغلب مادرش را با خود می برد. مری بسیار مورد احترام بود و با عضویت در چندین هیئت مدیره شرکتی از جمله IBM بسیار ارتباط داشت. از طریق مری بود که گیتس با مدیر عامل IBM ملاقات کرد.

گیتس بسیار جوان به نظر می رسید ، اما او به سرعت IBM را تحت تأثیر قرار داد و آنها را متقاعد كرد كه او و شركتش می توانند نیازهای آنها را برآورده كنند. تنها مشکل این بود که مایکروسافت سیستم عامل اساسی را که کامپیوترهای جدید IBM را کار می کند ، توسعه نداده است.

 گیتس یک سیستم عامل خریداری کرد که برای کار با رایانه های مشابه رایانه شخصی IBM ساخته شده است. وی با توسعه دهنده این نرم افزار معامله کرد و مایکروسافت را به عنوان نماینده انحصاری صدور مجوز و بعداً مالک کامل این نرم افزار قرار داد اما به آنها در مورد قرارداد IBM نگفت.

این شرکت بعداً از مایکروسافت و گیتس به دلیل نگهداری اطلاعات مهم شکایت کرد. مایکروسافت با مبلغی نامشخص از دادگاه تسویه کرد ، اما نه گیتس و نه مایکروسافت به هیچ تخلفی اعتراف نکردند.

گیتس مجبور شد نرم افزار تازه خریداری شده را برای کار با رایانه شخصی IBM وفق دهد. او آن را با پرداخت هزینه ای معادل ۵۰،۰۰۰ دلار تحویل داد ، همان قیمتی که برای نرم افزار به شکل اصلی آن پرداخته بود. IBM می خواست کد منبع را بخرد ، که این اطلاعات را به سیستم عامل می داد.

گیتس امتناع کرد ، در عوض پیشنهاد داد که IBM برای نسخه های نرم افزاری که با رایانه هایشان فروخته می شود هزینه صدور مجوز بپردازد. با انجام این کار ، مایکروسافت به مجوز نرم افزاری که MS-DOS نامیده می شود را به هر سازنده رایانه شخصی دیگر ، در صورت شبیه سازی IBM PC ، توسط سایر شرکت های رایانه ای ، به زودی به مایکروسافت امکان پذیر شد. مایکروسافت همچنین نرم افزاری به نام Softcard را منتشر کرد که به Microsoft BASIC اجازه می داد با ماشین های Apple II کار کند.

به دنبال توسعه نرم افزار برای IBM ، بین سالهای ۱۹۷۹ و ۱۹۸۱ رشد مایکروسافت عالی شد. کارکنان از ۲۵ به ۱۲۸ افزایش یافت و درآمد از ۲٫۵ میلیون دلار به ۱۶ میلیون دلار رسید. در اواسط سال ۱۹۸۱ ، گیتس و آلن شرکت مایکروسافت را تشکیل دادند و گیتس به عنوان رئیس و رئیس هیئت مدیره منصوب شد. آلن به عنوان معاون اجرایی منصوب شد.

تا سال ۱۹۸۳ ، مایکروسافت با دفاتر در بریتانیا و ژاپن جهانی شد. تخمین زده می شود که ۳۰ درصد رایانه های جهان از طریق نرم افزار آن کار می کنند.

بیل گیتس
بیل گیتس

ادامه بیوگرافی بیل گیتس را با هم میخوانیم:

رقابت بیل گیتس با استیو جابز:

اگرچه رقابت آنها افسانه است ، مایکروسافت و اپل بسیاری از نوآوری های اولیه خود را با یکدیگر تقسیم کردند. در سال ۱۹۸۱ ، اپل ، در آن زمان به رهبری استیو جابز ، از مایکروسافت برای کمک به توسعه نرم افزار برای رایانه های مکینتاش دعوت کرد. برخی از توسعه دهندگان هم در توسعه مایکروسافت و هم در توسعه برنامه های مایکروسافت برای Macintosh نقش داشتند. این همکاری را می توان در برخی از نامهای مشترک بین سیستمهای Microsoft و Macintosh مشاهده کرد.

از طریق اشتراک دانش بود که مایکروسافت ویندوز را توسعه داد ، سیستمی که با استفاده از ماوس یک رابط گرافیکی را نمایش می داد و متن و تصاویر را روی صفحه نمایش می داد. این تفاوت زیادی با سیستم MS-DOS مبتنی بر متن و صفحه کلید دارد که در آن همه قالب بندی متن روی صفحه به صورت کد نشان داده می شود و نه آنچه که در واقع چاپ می شود.

گیتس به سرعت متوجه تهدید این نوع نرم افزار برای MS-DOS و مایکروسافت در کل شد. برای کاربر پیچیده – که بیشتر مردم خرید می کردند – استفاده از تصاویر گرافیکی از نرم افزار رقابتی VisiCorp که در سیستم Macintosh استفاده می شود بسیار آسان تر است.

گیتس در یک کمپین تبلیغاتی اعلام کرد که یک سیستم عامل جدید مایکروسافت در حال توسعه است که از یک رابط گرافیکی استفاده می کند. قرار بود “Windows” نامیده شود و با تمام محصولات نرم افزاری رایانه های شخصی که در سیستم MS-DOS تولید شده اند سازگار خواهد بود. این اعلامیه یک بلوف بود ، زیرا مایکروسافت چنین برنامه ای را در دست ساخت نداشت.

به عنوان یک تاکتیک بازاریابی ، نبوغ محض بود. تقریباً ۳۰ درصد از بازار رایانه از سیستم MS-DOS استفاده می کردند و به جای تغییر سیستم جدید ، منتظر نرم افزار ویندوز بودند. بدون افرادی که مایل به تغییر قالب بودند ، توسعه دهندگان نرم افزار تمایلی به نوشتن برنامه برای سیستم VisiCorp نداشتند و در اوایل سال ۱۹۸۵ جنبش خود را از دست داد.

در نوامبر ۱۹۸۵ ، تقریباً دو سال پس از اعلامیه وی ، گیتس و مایکروسافت ویندوز را راه اندازی کردند. از نظر بصری سیستم ویندوز بسیار شبیه به سیستم Macintosh بود که شرکت اپل کامپیوتر تقریباً دو سال قبل از آن معرفی کرده بود.

اپل قبلاً به مایکروسافت دسترسی کامل به فناوری خود را در حالی که مشغول سازگاری محصولات مایکروسافت برای رایانه های اپل بود ، داده بود. گیتس به اپل توصیه کرده بود که از نرم افزار خود مجوز بگیرد اما آنها بیشتر به فروش رایانه علاقه مند شدند و این توصیه ها را نادیده گرفتند.

ترک مایکروسافت:

در سال ۲۰۰۰ ، گیتس از کار روزانه در مایکروسافت کناره گیری کرد و کار مدیرعامل خود را به دوست دانشگاهی استیو بالمر ، که از سال ۱۹۸۰ در مایکروسافت بود ، سپرد.

در سال ۲۰۰۶ ، گیتس اعلام کرد که دارد خودش را از کار تمام وقت در مایکروسافت تغییر می دهد تا زمان با کیفیت بیشتری را به بنیاد اختصاص دهد. آخرین روز کامل کاری وی در مایکروسافت ۲۷ ژوئن ۲۰۰۸ بود.

در فوریه ۲۰۱۴ ، گیتس از سمت خود به عنوان رئیس مایکروسافت کناره گیری کرد تا بتواند به جای مشاور فناوری تبدیل شود. مدیر عامل قدیمی مایکروسافت ، استیو بالمر ، ساتیا نادلا ۴۶ ساله جایگزین شد.

همسر و فرزندان بیل گیتس:

در سال ۱۹۸۷ ، یک مدیر محصول مایکروسافت ۲۳ ساله به نام ملیندا فرنچ توجه گیتس را به خود جلب کرد ، آن زمان گیتس ۳۲ ساله بود. ملیندا بسیار روشن و سازمان یافته کار میکرد.آنها در اول ژانویه ۱۹۹۴ ، ملیندا و گیتس در هاوایی ازدواج کردند.

بیل گیتس پس از مرگ ویرانگر مادرش بر اثر سرطان پستان ، تنها چند ماه پس از عروسی ، آنها در سال ۱۹۹۵ مرخصی گرفتند تا به سفر بپردازند و دیدگاه جدیدی از زندگی و جهان کسب کنند. در سال ۱۹۹۶ ، اولین دختر آنها ، جنیفر ، متولد شد. پسر آنها روری در سال ۱۹۹۹ به دنیا آمد و دختر دوم به نام فیبی در سال ۲۰۰۲ متولد شد.

همسر و فرزندان بیل گیتس
همسر و فرزندان بیل گیتس

ادامه بیوگرافی بیل گیتس را با هم میخوانیم:

ثروت بیل گیتس:

در مارس ۱۹۸۶ ، گیتس مایکروسافت را با عرضه اولیه ۲۱ دلار به ازای هر سهم ، مایکروسافت را در اختیار گرفت و در ۳۱ سالگی او را به یک میلیونر فوری تبدیل کرد. گیتس ۴۵ درصد از ۲۴٫۷ میلیون سهام این شرکت را در اختیار داشت ، و سهام خود را در آن زمان ۲۳۴ میلیون دلار کسب کرد مایکروسافت ۵۲۰ میلیون دلار.

با گذشت زمان ، ارزش سهام شرکت افزایش یافت و چندین برابر تقسیم شد. در سال ۱۹۸۷ ، وقتی سهام هر سهم ۹۰٫۷۵ دلار رسید ، گیتس میلیاردر شد. از آن زمان ، گیتس در راس ، یا حداقل نزدیک به بالای لیست سالانه فوربس از ۴۰۰ فرد ثروتمند برتر آمریکا قرار دارد. در سال ۱۹۹۹ ، با به حداکثر رسیدن قیمت سهام و تقسیم سهام از زمان عرضه سهام به هشت برابر ، ثروت گیتس برای مدت کوتاهی از ۱۰۱ میلیارد دلار گذشت.

خانه بیل گیتس:

در سال ۱۹۹۷ ، گیتس و خانواده اش به خانه ای ۵۵۰۰۰ فوت مربعی با ۵۴ میلیون دلار در ساحل دریاچه واشنگتن نقل مکان کردند. اگرچه این خانه به عنوان یک مرکز تجاری کار می کند ، گفته می شود که این خانه برای این زوج و سه فرزندشان بسیار دنج است.

خانه بیل گیتس
خانه بیل گیتس

بنیاد بیل و ملیندا گیتس:

در سال ۱۹۹۴ ، بیل و ملیندا بنیاد ویلیام اچ گیتس را تأسیس کردند که به حمایت از آموزش ، بهداشت جهانی و سرمایه گذاری در جوامع کم درآمد در سراسر جهان اختصاص داشت. این سازمان همچنین به موضوعات داخلی ، از جمله کمک به دانشجویان آمریكا برای آمادگی در دانشگاه ، می پردازد.

با نفوذ ملیندا ، بیل علاقه مند شد که به عنوان یک رهبر مدنی در رکاب مادرش ، با مطالعه کارهای بشردوستانه تیتان های صنعتی آمریکایی اندرو کارنگی و جان دی راکفلر علاقه مند شود. او فهمید که وظیفه دارد بیشتر مال خود را به امور خیریه بدهد.

در سال ۲۰۰۰ ، این زوج چندین بنیاد خانوادگی را با هم ترکیب کردند و ۲۸ میلیارد دلار برای تشکیل بنیاد بیل و ملیندا گیتس کمک کردند.

از زمان کناره گیری از مایکروسافت ، گیتس بیشتر وقت و انرژی خود را صرف کارهای بنیاد بیل و ملیندا گیتس کرد. در سال ۲۰۱۵ ، گیتس در مورد استانداردهای ملی هسته مشترک در کلاس های K تا ۱۲ و مدارس منشور صحبت کرد. گیتس همچنین اثبات کرد که یک کارفرمای پیشگام است ، در این زمان ، بنیاد اعلام کرد که پس از تولد یا فرزندخواندگی یک سال به کارمندان خود مرخصی استحقاقی می دهد.

در آوریل ۲۰۱۸ ، گیتس اعلام کرد که برای تأمین بودجه ۱۲ میلیون دلار برای واکسن جهانی آنفلوانزا با لری پیج ، یکی از بنیانگذاران گوگل همکاری می کند. وی گفت كه این بودجه برای تلاشهای فردی “جسورانه و نوآورانه” تا سقف ۲ میلیون دلار با هدف شروع آزمایشات بالینی تا سال ۲۰۲۱ اعطا می شود.

اگرچه برخی از آنها این سال را مطرح كردند كه آیا ۱۲ میلیون دلار برای جبران موفقیت واقعی پزشکی کافی است ، اما دیگران اهداف سرمایه گذاری را تحسین کرد ، در حالی که گیتس اظهار داشت که چیزهای دیگری برای آینده وجود دارد.

تحقیقات بیل گیتس و آلزایمر:

گیتس در نوامبر ۲۰۱۷ فاش کرد که ۵۰ میلیون دلار از پول خودش را در صندوق کشف دمانس سرمایه گذاری می کند. وی با ۵۰ میلیون دلار دیگر به دنبال مشارکت های نوپا در تحقیقات آلزایمر است. گفته می شد که این یک مسئله شخصی برای گیتس است ، که اثرات مخرب این بیماری را بر اعضای خانواده خود دیده است.

وی به سی.ان.ان گفت: “هر نوع درمانی پیشرفت بزرگی از جایی كه امروز هستیم است”.

ساخت یک شهر هوشمند در آریزونا:

در سال ۲۰۱۷ مشخص شد که یکی از شرکت های گیتس ۸۰ میلیون دلار برای توسعه “یک شهر هوشمند” در نزدیکی ققنوس ، آریزونا سرمایه گذاری کرده است. این شهر پیشنهادی ، Belmont نامیده می شود ، “یک جامعه آینده نگر با یک ستون ارتباطی و زیربنایی ایجاد خواهد کرد که از فناوری پیشرفته ، در اطراف شبکه های دیجیتال پرسرعت ، مراکز داده ، فناوری های جدید تولید و مدل های توزیع ، وسایل نقلیه مستقل و مراکز تدارکات .

نزدیک به ۲۵۰۰۰ هکتار زمین برای این سایت تعیین شده است. گزارش شده است که ۳۸۰۰ هکتار به فضای اداری ، تجاری و خرده فروشی اختصاص می یابد. ۴۷۰ هکتار دیگر برای مدارس دولتی مورد استفاده قرار می گیرد و فضای لازم برای ۸۰،۰۰۰ واحد مسکونی را در اختیار شما قرار می دهد.

ویروس کرونا:

گیتس پس از سالها هشدار درباره عدم آمادگی دنیا برای همه گیری بعدی ، شاهد واقعی شدن سخنان شوم خود با شیوع ویروس کرونا در سال ۲۰۲۰ بود. در ماه مارس ، بنیاد بیل و ملیندا گیتس با همکاری Wellcome Trust و Mastercard تعهد کردند ۱۲۵ میلیون دلار برای تلاش برای جلوگیری از شیوع بیماری هزینه کنند، و گیتس متعاقباً فهمید كه بنیاد وی آماده سرمایه گذاری میلیاردها دلار برای ساخت كارخانه هایی است كه برای تولید واكسن اختصاص یافته اند.

بیوگرافی بیل گیتس
بیوگرافی بیل گیتس

جوایز بیل گیتس:

گیتس جوایز بی شماری را برای کارهای خیرخواهانه دریافت کرده است. مجله تایم گیتس را به عنوان یکی از تأثیرگذارترین افراد قرن ۲۰ معرفی کرد.

گیتس دارای چندین دکترای افتخاری از دانشگاه های سراسر جهان است. وی به عنوان فرمانده شوالیه افتخاری نشان امپراتوری انگلیس که توسط ملکه الیزابت دوم در سال ۲۰۰۵ اعطا شد ، به عنوان شوالیه شناخته شد.

در سال ۲۰۰۶ ، گیتس و همسرش به دلیل کارهای خیرخواهانه در سراسر جهان در زمینه های بهداشت و آموزش ، نشان عقاب آزتک را از طرف دولت مکزیک دریافت کردند.

در سال ۲۰۱۶ ، این زوجین بار دیگر به خاطر کارهای خیرخواهانه خود شناخته شدند که توسط باراک اوباما ، رئیس جمهور ، به عنوان دریافت کنندگان مدال آزادی ریاست جمهوری معرفی شدند.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.