آموزش ترشی زردآلو،نازخاتون و ترشی رشتی

آموزش ترشی زردآلو،نازخاتون و ترشی رشتی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آموزش ترشی زردآلو،نازخاتون و ترشی رشتی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 ترشی زردآلو

مواد لازم

زردالو ۵٠٠ گرم

سرکه دو لیوان

شهد نی شکر نصف لیوان

ادویه ترشی به مقدار لازم

تخم گشنیز به مقدار لازم
گلپر به مقدار لازم

فلفل قرمز به مقدار لازم

زردچوبه مقداری

ریحان و نعنا و مرزه کمی

نمک ١ قاشق غذاخوری سرخالی

 

دستور تهیه ترشی زردآلو

ابتدا زردآلوها را شسته ، خشک کرده و چهار قسمت کنید. در ظرف مناسب خشک بریزید.

بعد در ظرف دیگه ای سرکه، نمک، شهد نی شکر ، ادویه ، ریحان، نعناء و مرزه خرد شده را اضافه نموده و مواد را مخلوط کنید.

بعد این مایع را تا دهانه ظرف روی زردالوها ریخته بطوری که کاملا روی زردالوها پوشیده شود.

در ظرف ترشی زردالو را بسته، کنار میگذاریم و چهار هفته صبر می کنیم تا بخوبی برسد.

ترشی نازخاتون

مواد لازم

  • بادمجان کبابی شده : ۱ کیلوگرم
  • گوجه : ۳ عدد پوست کنده شده
  • سیر کوبیده : ۳ بوته
  • آبغوره یا سرکه : ۱/۵ لیوان
  • انواع سبزی‌های معطر شامل نعنا، ترخون، ریحان، پیازچه: نیم کیلو ساطوری
  • فلفل سبز تند نیم کیلو ساطوری
  • سیاه دانه  ۱-۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان موردنیاز
آموزش ترشی زردآلو،نازخاتون و ترشی رشتی
آموزش ترشی زردآلو،نازخاتون و ترشی رشتی

 

مراحل درست کردن

ابتدا بادمجان ها را روی شعله گاز یا آتش زغال کبابی می کنیم تا حدی که پوست آن حالت ورقه‌ای و جمع شده پیدا کند تا به راحتی پوست آن جدا شود.

سپس بعد از اینکه بادمجان های کبابی کاملا سرد شدن پوست آنها را جدا کرده و به قطعات کوچک مربع شکل خرد می‌کنیم (یا ساطوری کنید).

بعد سیر تهیه شده را با گوشکوب خوب می‌کوبیم و کل مواد ترشی را با یکدیگر مخلوط و میکس می‌کنیم. برای میکس کردن هم می‌توان از غذاساز استفاده کرد تا تمام مواد پوره شکل شود.

بعد از تمام مواد ترشی با هم مخلوط شدند حالا نوبت ریختن سرکه یا آبغوره است. در ترشی نازخاتون می توانیم به جای آبغوره از سرکه هم استفاده کنیم البته در روش اصلی تهیه ترشی نازخاتون از آبغوره استفاده می شود.

تمام مواد ترشی را در یک ظرف شیشه ای ریخته و درب آن را محکم ببندید. ترشی آماده میل کردن است.

ترشی رشتی

مواد لازم

گوجه سبز:۳۰۰ گرم

کرفس (خردشده):   ۴ ساقه یا(۳۲۰ گرم)

برگ کلم (خردشده):۵۰۰ گرم

گل کلم (خرد شده):۷۰۰ گرم

هویج (خردشده) :۴ عدد یا (۲۸۰ گرم)

تخم گشنیز(کوبیده شده) :۱۲ گرم

نعناع و خالواش (تمیز و خردشده) :۲۰۰ گرم

غوره:۱۰۰ گرم

شپله:۲۰۰ گرم

سیاه دانه :۱ قاشق چای خوری (۳ گرم)

سرکه قرمز:به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم

ترشی رشتی

طرز تهیه

گوجه سبز ، کرفس ، هویج ،شپله ، گل کلم ،برگ کلم ،تخم گشنیز ، غوره غوره و سیاه دانه را با هم مخلوط کنید تا سبزیجات با هم ترکیب شوند.

سپس نعناع و خالواش را به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید و آنها را در دبه ها و یا شیشه های تمیز و خشک بریزید و روی آنها سرکه بریزید تا ظرف پر شود.

در ظرف را ببندید و به مدت ۳ هفته در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.

منبع:نمناک،تصویر زندگی،تیتر برتر

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.