آشپزیمربا و ترشیجات

۷ نکته کلیدی برای پخت مربای توت فرنگی

۷ نکته کلیدی برای پخت مربای توت فرنگی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”۷ نکته کلیدی برای پخت مربای توت فرنگی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

میوه هایی که برای مربا در نظرمی گیرید ، سالم و بدون لک باشد و زیاد رسیده نباشد ودر صورتی که شکر یا خاکه قند شما تمیز نیست و رنگ آن زرد است می توانید برای هر یک کیلوگرم آن یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنید و آن را به شربت در حال جوش اضافه کنید و از صافی رد کنید تا رنگ آن شفاف شود .در ادامه به نکات دیگر در این باره
می پردازیم که مناسب حال و هوای این روزهاست .
۱-برای تهیه مربا یا شربت توجه داشته باشید که حرارت زیاد یا به مدت زیاد بوی شربت را نامطبوع می‌کند.
۲-شربت مربا را آن قدر بجوشانید تا قوام بیاید ، اگر مقداری ازمربا را در نعلبکی بریزید و با یک قاشق وسط آن خطی بکشید ، دو قسمت کاملاً جدا به وجود بیاید .
۳-هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید ، صبر کنید تا خنک شود .
۴-برای جلوگیری از شکرک زدن مربای میوه های شیرین از آب لیمو استفاده کنید .
۵-آب‌لیمو را ۱۵-۱۰ دقیقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به آن اضافه کنید .
۶-بهتر است برای پخت مربا از قابلمه لعابی استفاده کنید.
۷- موقع پخت مربا درِ قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن تغییر نکند.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا