پزشکیتغذیه

۱۵ فایده سیب: میوه ای کامل و سالم

علاوه بر اینکه سیب میوه ای با طعم مطبوع است، می توانیم آن را با پوست آن بخوریم. وقتی آنها آبدار و ترد هستند، گاز زدن یک سیب خوشمزه لذت بخش است. همچنین سیب سبزی وجود دارد که معمولاً کمی طعم اسیدی دارد و به طور گسترده ای برای تهیه آب میوه و دسر استفاده می شود. هر کدام از انواع قرمز یا سبز را انتخاب کنید، مطمئن باشید که یک غذای سالم و بسیار مغذی را در بدن خود وارد می کنید. در زیر تمام فواید سیب و خواص آن را به تفصیل شرح می دهیم.

سیب با پیشگیری از بسیاری از بیماری ها از جمله دیابت، بی خوابی و همچنین کنترل بیماری های قلبی عروقی، قلبی، کلیوی و روده ارتباط دارد و به پیشگیری از انواع خاصی از سرطان و آلزایمر کمک می کند.

سیب چه مواد مغذی دارد؟

سیب میوه ای است که در سرتاسر جهان مصرف می شود و مورد بررسی های زیادی قرار گرفت و طبق داده های وزارت کشاورزی ایالات متحده، میزان مواد مغذی این میوه را تعیین کردند. این میوه دارای آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی و ویتامین هایی است که به بهبود عملکرد بدن و پیشگیری از بیماری های مختلف کمک می کند.
میوه

به ازای هر ۱۰۰ گرم، مقدار زیادی مواد مغذی برای عملکرد صحیح بدن فراهم می کند. به مقادیر زیر ترجمه شده است:

آب: ۸۵٫۵۶ گرم
انرژی: ۵۲ کیلو کالری یا ۲۱۸ کیلوژول.
پروتئین: ۰٫۲۶ گرم.
چربی: ۰٫۱۷ گرم.
کربوهیدرات: ۱۳٫۸۱ گرم.
فیبر غذایی: ۲٫۴ گرم.
شکر: ۱۰٫۳۹ گرم.
کلسیم: ۶ میلی گرم
آهن: ۰٫۱۲ میلی گرم.
منیزیم: ۵ میلی گرم
فسفر: ۱۱ میلی گرم.
پتاسیم: ۱۰۷ میلی گرم.
سدیم: ۱ میلی گرم

15 فایده فوق العاده سیب

سیب چه ویتامین هایی دارد؟

سیب حاوی اسید اسکوربیک است که به ویتامین C معروف است حدود ۴٫۶ میلی گرم.
علاوه بر این، دارای ویتامین A و تمام ویتامین های مجموعه B1، B2، B3، B5، B6 می باشد. همچنین دارای ویتامین K است و در میان سایر مواد مغذی آنتی اکسیدان، اسیدهای چرب، مس، منگنز، سلنیوم، فلوراید و روی را به بدن ارائه می دهد.

فواید سیب

به کاهش کلسترول کمک می کند

سیب دارای نوع خاصی از فیبر به نام پکتین است که می تواند با جذب لیپوپروتئین های با چگالی کم به کنترل سطح کلسترول کمک کند. به این ترتیب از تجمع آن در دیواره های خونی جلوگیری می کند و از بروز بیماری های مرتبط با آن جلوگیری می کند.

به پیشگیری از سرطان کمک می کند

از آنجا که سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند کاتچین و کورستین است که به محافظت از بدن در برابر رادیکال های آزاد که باعث اکسیداسیون سلولی می شوند کمک می کند، برای پیشگیری از سرطان مفید است. علاوه بر این، پوست سیب دارای مواد شیمیایی گیاهی است که از ایجاد انواع سرطان مانند سرطان روده بزرگ و ریه جلوگیری می کند.

فواید سیب : به کنترل دیابت کمک می کند

سیب با توجه به مقدار فیبر موجود در آن به کنترل سطح قند خون کمک می کند. برای رسیدن به این هدف، به تاخیر در جذب کربوهیدرات ها و در نتیجه کنترل انسولین کمک می کند. به همین دلیل مصرف این میوه برای بیماران دیابتی توصیه می شود اما خوردن آن با پوست و تکه تکه ضروری است. از مصرف آن در آب میوه هایی که در این صورت سریعتر جذب می شوند و گلوکز را بالا می برند،بپرهیزید.

به جلوگیری از بی خوابی کمک می کند

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که به سختی به خواب می روند، خوردن ۱ سیب در شب قبل از خواب می تواند به شما کمک کند راحت تر و سریع تر به خواب بروید. این به دلیل غلظت فسفری است که این میوه دارد. همچنین می توانید با پوست سیب دم کرده درست کنید.

از قلب محافظت می کند و به جلوگیری از خونریزی کمک می کند

فیبر و پتاسیم موجود در سیب با کنترل فشار خون به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک می کند. علاوه بر این، سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر، پتاسیم و ویتامین C هستند که به محافظت از قلب در برابر بیماری های مرتبط، تقویت عروق خونی و در نتیجه جلوگیری از خونریزی کمک می کنند.

سیب یک محافظ عالی از مغز است

یکی از مهم‌ترین آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیب کوئرستین نام دارد که با جلوگیری از آسیب به سلول‌های مغز و کند کردن پیری کلی به محافظت از مغز کمک می‌کند. علاوه بر این، عملکرد مهمی که این میوه ارائه می دهد این است که باعث تولید انتقال دهنده عصبی استیل کولین می شود که در حافظه نقش دارد. به همین دلیل تخمین زده می شود که به محافظت از مغز در برابر بیماری هایی مانند پارکینسون، آلزایمر و سایر بیماری های دژنراتیو کمک می کند.مجموعه ویتامین های گروه B و مواد معدنی مانند سدیم، فسفر و پتاسیم به حفظ حافظه، هدایت عصبی و کاهش خستگی ذهنی کمک می کند.

فواید سیب : متحد استخوان ها، ماهیچه ها و مفاصل

سیب سرشار از فلوریدزین است، نوعی فلاونوئید که به محافظت از سلامت مفاصل و استخوان کمک می کند. منبع فسفر، کلسیم و ویتامین های C و K موجود در آن باعث تشکیل املاح و مواد ضروری برای رشد استخوان می شود. مصرف روزانه سیب به پیشگیری از بیماری هایی مانند پوکی استخوان کمک می کند.ویتامین‌های B1، B2 و B6 باعث رشد ماهیچه‌های سالم می‌شوند و به جلوگیری از خستگی عضلانی و افزایش ظرفیت عضلانی کمک می‌کنند

پیشنهاد می کنیم مقاله “علت دیدن خون در ادرار چیست؟آیا نگران کننده است؟” را نیز مطالعه بفرمایید.

محافظ روده و معده

به لطف مقدار فیبر و مواد مغذی، سیب به محافظت از معده و روده کمک می کند، به عنوان مثال، به جلوگیری از اسهال، سوزش سر دل، یبوست، دیورتیکولیت، هموروئید، کولیت و گاستروانتریت کمک می کند. علاوه بر این، به کنترل التهاب روده، معده و مجاری ادراری کمک می کند.

به محافظت از کلیه کمک می کند

سیب را می توان به صورت خام، پخته، در آب میوه یا در برخی مشتقات مانند سرکه سیب که برای چاشنی سالاد یا ماریناد استفاده می شود، مصرف کرد. این مشتق دارای خواصی است که به کنترل و پیشگیری از سنگ کلیه کمک می کند.

به محافظت از دهان کمک می کند

سیب به دلیل قوام خشن و خاصیت اسیدی و قابض آن، به خصوص سیب سبز به از بین بردن باقیمانده غذا در حفره دهان کمک می کند. به همین ترتیب از رشد باکتری ها و پیدایش حفره ها یا التهاب لثه جلوگیری می کند. از لثه‌ها محافظت می‌کند، به سفید شدن دندان‌ها کمک می‌کند و حس و نفس خوبی در دهان شما به جای می‌گذارد.

خواص سیب چیست؟

فواید سیب :از سلامت چشم محافظت کنید

سیب غذایی با مقادیر فراوان آب و ویتامین B2 است که به جلوگیری از خشکی چشم و به طور کلی بهبود بینایی کمک می کند.

از سلامت گوش محافظت کنید

در مورد گوش، مشتقاتی مانند سرکه سیب نیز به دلیل داشتن پتاسیم، منگنز، منیزیم و روی می تواند به پیشگیری از ناشنوایی کمک کند. علاوه بر این، با مرطوب کردن غشاهای مخاطی از خشکی گوش جلوگیری می کند.

به کاهش وزن، کنترل اضطراب و آبرسانی به بدن کمک می کند

سیب دارای خواص ادرار آور است، به همین دلیل با کاهش حجم بدن به کاهش تجمع مایعات کمک می کند. علاوه بر این، به لطف این واقعیت که این میوه از ۸۵ درصد آب تشکیل شده است، به آبرسانی بدن شما کمک می کند.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا