۱۱ ادویه و گیاه برای داشتن قلب سالم

۱۱ ادویه و گیاه برای داشتن قلب سالم

قلب منبع زندگی است و برای عملکرد اعضای بدن شما شبانه روز خون را پمپ می کند. قلب عضوی نسبتاً مقاوم است و در شرایط عادی عملکرد خوبی دارد.

با این حال ، بسیاری از افراد معمولاً با کنار گذاشتن تغذیه سالم و ورزش و انجام رفتارهای مضر مانند سیگار کشیدن ، از سلامت قلب غافل می شوند.

گرچه نمی توانید همه عوامل موجود را کنترل کنید ، اما مطمئناً می توانید روش تغذیه خود را تغییر داده و یا تغییر دهید تا اطمینان حاصل کنید که “پمپ بیولوژیکی” شما تا سن پیری بهترین عملکرد را دارد.

افزودن گیاهان و ادویه جات به غذاهای روزمره شما می تواند در محافظت از قلب شما بسیار مفید باشد . بیایید دنیای گیاهان و ادویه جات دوستانه قلب را کشف کنیم.

 

۱-زردچوبه

التهاب به کلیه اندام ها و سیستم های بدن شما از جمله قلب آسیب می رساند.

مشخص شده است که کورکومین ، ترکیب فعال موجود در زردچوبه ، دارای اثرات ضد التهابی ، آنتی اکسیدانی ، ضد سرطان زا ، ضدترومبوتیک و قلب و عروق است.

افزودن زردچوبه به رژیم غذایی با استفاده از آن به عنوان ادویه در کاری ، خورشت ، سوپ ، سبزیجات بو داده و حتی اسموتی ها و نوشیدنی های گرم آسان است.

مقدار توصیه شده زردچوبه برای مقابله با کلسترول بالا و چربی خون ۷۰۰ میلی گرم عصاره زردچوبه (به صورت مکمل در دسترس است) دو بار در روز به مدت ۲-۳ ماه است.

طبق WHO ، به عنوان یک افزودنی ، می توانید با اطمینان حدود ۳ میلی گرم کورکومینوئید در هر کیلوگرم مصرف کنید

پیشنهاد می کنیم مقاله ” ارتباط زردچوبه و فشار خون! ” را نیز مطالعه بفرمایید

 

۲-زنجبیل

تحقیقات نشان می دهد که زنجبیل ممکن است به حفظ سلامت قلب کمک کند. زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است و استرس اکسیداتیو را که برای قلب مضر است کاهش می دهد.

همچنین در چندین مطالعه ، نشان داده شد که زنجبیل سطح کلسترول را کاهش می دهد ، عملکرد کبد را بهبود می بخشد ، و فشار خون را کاهش می دهد ، همه در عملکرد سالم قلب نقش دارند.

افزودن زنجبیل خشک به عنوان ادویه به هر وعده غذایی پخته شده و استفاده از زنجبیل تازه در آماده سازی چای روش های عالی برای ادغام این ادویه در رژیم غذایی شما است تا از مزایای سلامتی قلب بهره مند شوید.

حداقل ۵ گرم زنجبیل تازه رنده شده در روز مصرف کنید یا از عصاره زنجبیل با وزن ۵۰ میلی گرم در کیلوگرم وزن بدن (۲۳ میلی گرم در کیلوگرم وزن بدن) استفاده کنید.

 

۳-دارچین

شواهد مبتنی بر تحقیقات ، خواص آنتی اکسیدانی ، ضد التهابی ، ضد دیابت ، ضد میکروبی ، ضد سرطان ، کاهش دهنده چربی و محافظت قلبی دارچین را برجسته کرده است.
این خصوصیات درمانی را می توان در روغنها و ترکیبات فعال مانند سینامالدئید ، اسید سینامیک و دارچین موجود در دارچین جستجو کرد.

دارچین در بلغور جو دوسر ، غلات صبحانه ، سالاد میوه ، ماست ، چای یا قهوه ، محصولات پخته شده ، نان تست موز کره بادام یا سوپ کدو تنبل عالی است.

حداقل برای هر روز ۱ قاشق چای خوری دارچین تلاش کنید.

۴-سیر

سیرادعا می شود که سیر علاوه بر خاصیت ضد التهابی ، ضد باکتریایی و ضد قارچی ، دارای اثرات مفیدی در پیشگیری از جنبه های مختلف بیماری های قلبی عروقی از جمله فشار خون و چربی خون است.

شواهد قابل توجهی از ادبیات ، نقش بی نظیر سیر را در درمان پرکلسترولمی از طریق مهار بیوسنتز کلسترول در کبد و همچنین مهار اکسیداسیون لیپوپروتئین های با چگالی کم تأیید می کند.
سیر را می توان به صورت خام یا به عنوان یک ادویه خشک پودر شده هنگام پخت و پز استفاده کرد و طعم زیادی به ظرف اضافه کرد.

به صورت مکمل ، ۶۰۰-۹۰۰ میلی گرم پودر سیر کاهش قابل توجهی در فشار خون نشان داد.

 

۵-پیاز

مشابه سیر ، پیازها می توانند کلسترول را کاهش دهند ، تری گلیسیرید را کاهش دهند و التهاب را کاهش دهند و منجر به اثرات محافظت از قلب شوند.

پیاز حاوی فلاونوئیدهای قدرتمند (ترکیبات حاوی رنگدانه ها) مانند کوئرستین و آلکنیل سیستئین سولفوکسیدها (ACSOs) است که دارای فعالیت های آنتی اکسیدانی ، ضد آسم ، آنتی بیوتیک و ضد سرطان هستند.

یکی از راه های لذت بردن از پیاز خام بدون مقابله با طعم تند آن ، این است که پیاز قرمز یا سفید خرد شده را در یک شب در سرکه سیب میل کنید.

برای فواید سلامتی قلب ، روزی نصف تا یک پیاز خام کامل بخورید.

 

۶-فلفل سیاه

فلفل سیاه ، یکی از ادویه های بسیار پرکاربرد ، همچنین یک تقویت کننده آنتی اکسیدان و ضد التهاب قوی است و ارتباطات مثبتی با اثرات کاهش دهنده چربی دارد.

ماده فعال آن ، پیپرین ، یکی از عوامل کاهش کلسترول LDL (بد) و افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) است.

فلفل سیاه همچنین غنی از وانادیوم است ، که ممکن است باعث بهبود عملکرد قلب پس از حمله قلبی شود. روزانه تا ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه به وعده های غذایی خود اضافه کنید.

پیشنهاد می کنیم مقاله ” فواید فلفل سیاه برای سلامتی ” را نیز مطالعه بفرمایید

 

۷-فلفل چیلی

کپسایسین ، ترکیب اصلی فعال در فلفل قرمز ، به عنوان مسکن استفاده می شود.

این ترکیب همچنین برای مدیریت سایر مشکلات جدی و مزمن سلامتی ، از جمله چاقی ، دیابت ، اختلالات قلبی عروقی ، سرطان های مختلف و بیماری های پوستی مفید شناخته شده است.

چندین مطالعه نشان داد که مصرف روزانه ۴ میلی گرم کپسایسین به میزان قابل توجهی سطح کلسترول خوب (HDL) را بهبود می بخشد و باعث کاهش تری گلیسیرید و پروتئین واکنش پذیر C در افراد سالم می شود.

بسته به میزان تحمل خود ، سعی کنید روزانه به میزان ¼ قاشق چای خوری فلفل چیلی پودر شده یا pepper فلفل کوچک کوچک به وعده های غذایی خود اضافه کنید و تا ۱½ قاشق چای خوری یا ۱-۲ فلفل فلفل قرمز فلفل قرمز به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید.

 

۸-گشنیز

گشنیز که به جعفری چینی یا گشنیز نیز معروف است ، سابقه طولانی به عنوان طب سنتی دارد.

مشخص شد که دانه های گشنیز دارای عملکرد قابل توجهی در کاهش چربی هستند ، که منجر به کاهش سطح کلسترول LDL و تری گلیسیرید و افزایش سطح HDL می شود.

از گشنیز در همه جا در غذاهای هندی ، تایلندی ، چینی ، مدیترانه ای ، مکزیکی و اروپای شرقی استفاده می شود.

برای استفاده از فواید قلبی ، روزانه ۱-۲ قاشق چای خوری گشنیز توصیه می شود.

 

۹-بادیان

معروف است که چای بادیان هضم غذا را کاهش می دهد و نفخ شکم و ناراحتی های گوارشی را کاهش می دهد. از انیسون در پخت و پز و به عنوان طعم دهنده در الکل نیز استفاده می شود.

در یک مطالعه مشخص شد که این ادویه دارای فعالیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است و ممکن است التهاب عروقی را که در تصلب شرایین شایع است ، یکی از دلایل اصلی حملات قلبی ، کاهش دهد.

مصرف ۶-۹ گرم دانه بادیان خرد شده ممکن است فواید ضد التهابی داشته باشد.

11 ادویه و گیاه برای داشتن قلب سالم

۱۰-میخک

شناخته شده است که میخک دارای خواص ضد باکتریایی ، ضدسرطانی ، ضد التهابی و تنظیم کننده قند خون است که از سالها قبل در طب عامیانه استفاده می شده است.

برخی مطالعات همچنین تأثیرات آن را در کاهش التهاب ، سطح گلوکز خون و سطح چربی در موشهای دیابتی نوع ۲ نشان داده است ، که منجر به کاهش شواهد تصلب شرایین می شود.

۱-۲ قاشق چایخوری میخک آسیاب شده به رژیم روزانه خود اضافه کنید.

 

۱۱-شوید

شوید اغلب در طب سنتی برای پیشگیری و مدیریت بیماری های مختلف مانند قولنج در نوزادان ، مشکلات گوارشی و بیماری های تنفسی استفاده می شود. این گیاه دارویی ممکن است به کاهش سطح کلسترول خون و گلوکز نیز کمک کند.

یک مطالعه نشان داد که سطح تری گلیسیریدهای سرمی ، LDL ، VLDL و گلوکز خون در همسترهای تحت درمان با عصاره شوید به طور قابل توجهی کاهش می یابد در حالی که با گروه کنترل از یک رژیم غذایی با کلسترول بالا تغذیه می کنند.

با این حال ، برای تأیید اثرات احتمالی محافظت کننده قلب از شوید ، تحقیقات بیشتری لازم است.

خوردن تازه همیشه بهترین است ، بنابراین ۱۰ گرم شوید به سالاد خود اضافه کنید. شوید خشک به عنوان ادویه نیز موجود است. برای عطر و طعم و فواید سلامتی ، چند قاشق چای خوری در آشپزی خود بپاشید.

 

امیدواریم این مطلب از بخش پزشکی مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد .

 

منبع: emedihealth

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.