آشپزیغذاهای خارجی

طرز تهیه پیروگی گوشت و قارچ

طرز تهیه پیروگی گوشت و قارچ

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه پیروگی گوشت و قارچ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

گوشت قرمز – ۲۰۰ گرم
قارچ – ۱۰۰ گرم
آرد – دو و نیم پیمانه
تخم مرغ – یک عدد
روغن مایع – به مقدار لازم
پیاز کوچک – یک عدد
کره – یک چهارم پیمانه
ماست چکیده – ۲ پیمانه
جعفری- یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه – به مقدار لازم

۱- ابتدا گوشت را در اندازه‌ های متوسط مربعی شکل خرد کنید.
۲- در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و گوشت ها را تفت دهید و سپس در یک بشقاب بریزید.

۳- پیاز را نگینی خرد کنید و در ماهیتابه کمی تفت دهید.

۴- سپس قارچ ها را خرد و به مواد اضافه کنید.

۵- گوشت و جعفری خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید و شعله را خاموش کنید.

۶- مواد را در یک ظرف بریزید و با یک پیمانه ماست چکیده و ادویه ها مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.

تهیه خمیر

۱- برای درست کردن خمیر پیروگی، آرد را در یک کاسه جداگانه بریزید.
۲- تخم مرغ، کره و باقی مانده ماست چکیده را در یک کاسه جداگانه بریزید و مخلوط کنید.
۳- سپس مایه خمیر را مرحله مرحله به آرد اضافه و مخلوط کنید.
خمیر را کمی ورز دهید تا به راحتی شکل بگیرد.
۴- نیم ساعت بگذارید تا خمیر استراحت کند.
۵- در یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه صاف و پهن کنید.
۶- خمیر را در اندازه های دایره ای شکل برش بزنید و جدا کنید.
۷- به مقدار لازم از مخلوط گوشت در وسط خمیر بریزید و با دست خمیر را جمع کنید.
۸- با یک چنگال کمی روی دور لبه های خمیر فشار آورید تا کاملا بچسبد.
۹- در یک ماهیتابه کمی کره را آب و پیروگی ها را سرخ کنید.
نکته: پیروگی، یکی از غذاهای ملی اروپای شرقی است که ظاهری شبیه پیراشکی های کوچک دارد.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا