طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
مواد لازم برای خرده های نان رویه
کره – ۴ قاشق غذاخوری
خرده نان – ۲ فنجان
ساقه پیازچه خرد شده – ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پاستا و سس
سیر – یک بوته
روغن زیتون – به مقدار لازم
پاستا – ۴۵۰ گرم
کره – ۸ قاشق غذاخوری
آرد – ۶ قاشق غذاخوری
شیر – ۵ فنجان
پنیر چدار رنده شده – یک و نیم فنجان
پنیر پارمسان رنده شده – نصف فنجان
پودر خردل – نصف قاشق چایخوری
نمک – یک و نیم قاشق غذاخوری
فلفل سیاه – یک قاشق چایخوری
تهیه خرده های نان رویه
پودر نان و پیازچه خرد شده را به مدت یک تا ۲ دقیقه با کره کمی تفت دهید تا تست شود سپس آنها را کنار بگذارید.
تهیه پاستا و سس
۱ – فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
۲ – بوته سیر را بشویید و خشک کنید. (بوته باید کامل باشد)
۳ – یک سوم بالای بوته سیر را برش بزنید و به همراه بقیه سیر داخل فویل بگذارید. روی آن روغن زیتون ،نمک و فلفل بزنید و در فویل بپیچانید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا کباب شود.
۴ – بعد از پخت با فشار دست از قسمت پایین بوته، حبههای سیر را از پوست جدا و با چنگال آنها را پوره کنید.
۵ – پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز و آب کش کنید.
۶ – نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.
۷ – یک ظرف کم عمق به اندازه ۳۲ * ۲۲ سانتی متر را با کره چرب کنید.
۸ – کره را روی حرارت ذوب کنید و آرد را با کره تفت دهید.
۹ – سپس سیر له شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
۱۰ – حدود یک تا ۳ دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی شود.
۱۱ – شیر را به آرد اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه مدام هم بزنید تا به جوش آید.
۱۲ – سپس پنیرها، پودر خردل، نمک و فلفل را اضافه و کاملا مخلوط کنید.
۱۳ – ماکارونی و آبی را که نگه داشته بودید به ترکیب اضافه و مخلوط کنید.
۱۴ – سپس ترکیب را به ظرف پخت منتقل کنید و خرده های نان را روی آن بپاشید.
۱۵ – در نهایت آن را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی و برشته شود.
منبع،خراسان