طرز تهیه و دستور پخت ساندویچ میت بال
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه و دستور پخت ساندویچ میت بال” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده – ۴۰۰ گرم
تخم مرغ – یک عدد
سیر – ۲ حبه
جعفری خرد شده – یک قاشق غذاخوری
آرد سوخاری – یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به مقدار کافی
روغن مایع – به مقدار کافی
گوجه فرنگی – ۳۰۰ گرم
ریحان خرد شده – یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی – یک قاشق غذاخوری
پودر سیر – یک قاشق غذاخوری
هویج – ۲ عدد
پیاز – ۲ عدد
۱- ابتدا یک عدد پیاز را به صورت ریز رنده می کنیم و پیاز رنده شده را پس از گرفتن کامل آب آن داخل ظرف می ریزیم.
۲- ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را به پیاز رنده شده اضافه و با آن مخلوط می کنیم .
۳- نمک و فلفل ، یک قاشق غذاخوری پودر سیر ، یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری را به مواد برای مزه دار شدن اضافه می کنیم و ورز می دهیم.
۴- سپس به آن یک عدد تخم مرغ اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا با گوشت قاطی شود.
۵- مایه میت بال آماده است ، فقط روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
۶- بعد از استراحت گوشت را از یخچال بیرون می آوریم و به ۱۰ قسمت تقسیم می کنیم
و سپس به شکل گرد و توپی در میآوریم.
۷- برای تهیه سس غذا ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی را می شوییم و با چاقو پوست آن ها را جدا و رنده می کنیم و داخل یک ظرف می ریزیم.
۸- نصف پیاز را ریز خرد می کنیم .
۹- داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و روی گاز می گذاریم ،وقتی روغن داغ شد
پیازها را همراه با دو حبه سیر خرد شده در روغن تا حد سبک شدن ، تفت می دهیم.
۱۰-گوجه فرنگی رنده شده را همراه با نمک و فلفل و ریحان خرد شده و رب گوجه فرنگی به پیاز و سیر اضافه می کنیم و در تابه را می بندیم و ۱۰ دقیقه منتظر می شویم تا مواد سس بجوشد و غلیظ شود.
۱۱-سپس در یک تابه دیگر روغن مایع می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن ، میت بالها را در روغن سرخ می کنیم تا بپزد و آماده شود.
۱۲-سس تهیه شده را روی میت بالها و داخل تابه می ریزیم و در تابه را می بندیم تا سس مخصوص به خورد گوشت برود و آن را خوشمزه کند.
۱۳-کمی از میت بالها را درون نان باگت می چینیم و برای خوشمزه تر شدن از هویج خلالی پخته و پیاز خلالی برش خورده و جعفری خرد شده استفاده می کنیم .
منبع،خراسان