طرز تهیه واویشکا
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه واویشکا در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
واویشکا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه می باشد .
این غذا از غذاهای پرطرفدار گیلانی است .
در این مطلب طرز تهیه این غذای گیلانی را برای شما عزیزان ارائه می دهیم .
مواد لازم :
سیر : ۲عدد
رب گوجه : دو قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
پیاز : ۲ عدد
آب : ۱٫۲ لیوان
تخم مرغ : ۱ عدد
گردغوره : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
گوجه فرنگی نگین شده : ۳ عدد
فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا سیر را خرد می کنیم و در روغن ریخته و تفت می دهیم .
بعد از آن پیاز خورد شده را اضافه می کنیم و با سیر تفت می دهیم .
حالا گوشت جرخ کرده ، رب و زردچوبه را اضافه می کنیم .
در مرحله بعدی گوجه فرنگی هایی که از قبل خرد کرده بودیم را اضافه می کنیم
و آب را می ریزیم . در مرحله بعد فلفل و گرد غوره و نمک را به موادمان اضافه می کنیم .
حالا باید درب مایتابه را بگذاریم و ۴۵ دقیقه زمان دهیم تا بپزد .
بعد از آن که آب موادمان کم شد یک تخم مر را روی موادمان می شکنیم .
باید بدانید که این غذا مانند خورش است و می توانید با برنج آن را نوش جان کنید .
نکته :
اگر دوست داشتید می توانید سیرهای خود را رنده کنید .
خیلی از افراد این غذا را با مرغ درست می کنند .
بدین صورت که به جای گوشت چرخی از مرغ استفاده می کنند .
باید به غذا زمان دهید تا آب آن کاملا بخار شود و تا ۴۰ الی ۴۵ دقیقه به غذا زمان بهید تا خوب بپزد .
ریختن تخم مرغ در این غذا به دلخواه است و حتی می توانید این تخم مرغ را به آن اضافه نکنید .
این کار بسته به سلیقه شما کاربران گرامی است .
واویشکا چگونه پخته می شود
طرز تهیه واویشکا
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .