طرز تهیه واویشکا

طرز تهیه واویشکا

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه واویشکا در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

واویشکا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه می باشد .

این غذا از غذاهای پرطرفدار گیلانی است .

در این مطلب طرز تهیه این غذای گیلانی را برای شما عزیزان ارائه می دهیم .

مواد لازم :

سیر : ۲عدد

رب گوجه : دو قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده : نیم کیلو

پیاز : ۲ عدد

آب : ۱٫۲ لیوان

تخم مرغ : ۱ عدد

گردغوره : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

گوجه فرنگی نگین شده : ۳ عدد

فلفل : به مقدار لازم

زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا سیر را خرد می کنیم و در روغن ریخته و تفت می دهیم .

بعد از آن پیاز خورد شده را اضافه می کنیم و با سیر تفت می دهیم .

حالا  گوشت جرخ کرده ، رب و زردچوبه را اضافه می کنیم .

در مرحله بعدی گوجه فرنگی هایی که از قبل خرد کرده بودیم را اضافه می کنیم

و آب را می ریزیم . در مرحله بعد فلفل و گرد غوره و نمک را به موادمان اضافه می کنیم .

حالا باید درب مایتابه را بگذاریم و ۴۵ دقیقه زمان دهیم تا بپزد .

بعد از آن که آب موادمان کم شد یک تخم مر را روی موادمان می شکنیم .

باید بدانید که این غذا مانند خورش است و می توانید با برنج آن را نوش جان کنید .

نکته :

اگر دوست داشتید می توانید سیرهای خود را رنده کنید .

خیلی از افراد این غذا را با مرغ درست می کنند .

بدین صورت که به جای گوشت چرخی از مرغ استفاده می کنند .

باید به غذا زمان دهید تا آب آن کاملا بخار شود و تا ۴۰ الی ۴۵ دقیقه به غذا زمان بهید تا خوب بپزد .

ریختن تخم مرغ در این غذا به دلخواه است و حتی می توانید این تخم مرغ را به آن اضافه نکنید .

این کار بسته به سلیقه شما کاربران گرامی است .

واویشکا چگونه پخته می شود

طرز تهیه واویشکا

طرز تهیه واویشکا

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.