طرز تهیه نان سبوس دار یا نان سیاه

طرز تهیه نان سبوس دار یا نان سیاه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه نان سبوس دار یا نان سیاه ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

نان

آرد – ۳ تا ۵/۳ لیوان
سبوس برنج – نصف پیمانه
ماست – ۴ قاشق غذاخوری
آب ولرم – یک پیمانه
تخم مرغ – یک عدد
شکر – ۲ قاشق غذاخوری
وانیل یا رنده پوست لیمو – کمی
پودر خمیرمایه – یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده – کمی (به دلخواه برای رومال)
کنجد و سیاه دانه – کمی (به دلخواه برای رومال)
روغن – کمی (برای چرب کردن دست هنگام ورز دادن خمیر)

۱- در یک کاسه خمیر مایه ویک قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کنید و یک بشقاب روی کاسه بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید (حدود ۱۵ دقیقه).

۲- در یک کاسه بزرگ ، تخم مرغ و وانیل یا پوست لیمو را همراه یک قاشق غذاخوری شکر باقی مانده خوب هم بزنید تا سفید رنگ شود ، سپس ماست را به تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید.
۳- بعد از عمل آمدن خمیر مایه ، به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و سبوس برنج و دو لیوان آرد را بیفزایید و خوب با قاشق مخلوط کنید.

۴- لیوان سوم را کم کم اضافه و مخلوط کنید طوری که خمیر چسبناکی به دست بیاید. کمی دست‌ها را چرب و شروع به ورز دادن خمیر کنید.

۵- هنگام ورز دادن دو سه بار دست‌تان را چرب کنید.

۶- سپس دورتا دور کاسه خمیر را کمی چرب کنید و بگذارید خمیر یک ساعت استراحت کند و حجمش دو برابر شود. بعد از یک ساعت پف خمیر را بگیرید و کمی ورز دهید و بعد در سینی فر به شکل دلخواه پهن کنید و روی خمیر را بپوشانید.سپس یک ساعت زمان بدهید تا خمیر استراحت کند.

۷- بعد از استراحت زعفران دم کرده را روی خمیر رومال کنید و کنجد بپاشید.

۸- فر را حدود ۱۵دقیقه گرم کنید و با حرارت ۱۷۵ درجه ، نان ها را حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در آن قرار دهید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.