آشپزیغذاهای ایرانی

طرز تهیه آش ماسوا ؛ آش لذیذ و محلی خوزستان و لرستان

طرز تهیه آش ماسوا ؛ آش لذیذ و محلی خوزستان و لرستان

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”پیشگیری از “طرز تهیه آش ماسوا ؛ آش لذیذ و محلی خوزستان و لرستان” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

مواد لازم برای ۴ نفر

نخود پخته – ۳۰۰ گرم
بلغور گندم – یک کیلوگرم
پیاز متوسط پوست کنده و خردشده – ۳ عدد
کشک ساییده شده غلیظ – ۵۰۰ گرم
اسفناج خردشده – ۸۰۰ گرم
روغن – ۳ تا ۴ قاشق سوپ‌خوری
نمک، فلفل قرمز و زردچوبه – به مقدار لازم
نعناع داغ – به مقدار دلخواه

۱- کمی روغن در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.

۲- سپس پیازهای خردشده را در روغن بریزید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

۳- در این مرحله کمی زردچوبه به پیازها اضافه کنید تا بوی خامی آن گرفته شود.

۴- بلغور گندم را با ۴ تا ۵ لیتر آب در قابلمه بریزید و شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.

۵- پس از جوشیدن آب، شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید بلغور برای دو ساعت، کم کم بپزد و مدام بلغورها را هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبند.

۶- اسفناج‌های خردشده را به همراه نخود پخته به بلغور پخته اضافه کنید و اجازه دهید آش برای یک ساعت جا بیفتد.

۷- در آخرین مرحله پخت، کشک، نمک ، فلفل قرمز را در قابلمه آش بریزید و اجازه دهید با هم چند قل بخورد. آش را مزه کنید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به آن بزنید. آش ماسوا پس از ۵ دقیقه آماده است.

۸- آش را با نعناع داغ تزیین کنید.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا