رژیم غذایی ضد التهاب !

رژیم غذایی ضد التهاب !

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”رژیم غذایی ضد التهاب !” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

به‌طور‌کلی رژیم ضد‌التهابی یک برنامه غذایی است که در آن خوراکی های فراوری شده با هدف کاهش التهاب در بدن کمتر مصرف شود .

از بسیاری جهات این رژیم به برنامه غذایی محبوب مدیترانه‌ای شبیه است.

در ادامه خواهیم‌گفت برای داشتن یک رژیم ضد التهابی، باید چه غذاهایی را بخورید و از چه غذاهایی اجتناب کنید.

این‌‌خوراکی‌ها را محدود کنید

اسیدهای چرب امگا ۶ و امگا ۳ از مواد مهم و ضروری برای بدن شما هستند، آن‌ها در غذاهایی چون گوشت قرمز، محصولات لبنی، روغن‌های گیاهی و غذاهای دریایی یافت می‌شوند

اما متاسفانه امگا ۶ و امگا ۳ در دسته مواد التهاب‌زا قرار می‌گیرند.

از دیگر مواد غذایی که ممکن است ایجاد التهاب کنند و شما باید در خوردن آن‌ها دقت کنید می‌توان به انواع قند‌ها، دسرها، غذاهای فراوری‌شده وکربوهیدرات‌های تصفیه شده اشاره کرد.

لازم نیست این غذاها را به صورت کامل حذف کنید ،فقط کافی‌است به قانون ۸۰-‌۲۰پایبند باشید و تعادل را در خوردن رعایت کنید.

سبزیجات

مصرف سبزیجات در هر رژیم غذایی بسیار مفید است

اما برخی از آن‌ها مثل گوجه‌فرنگی، سبزیجات برگ سبز، اسفناج، کلم، کدو، بروکلی، پیاز، قارچ و سیر بهترین انتخاب برای اضافه شدن در بشقاب شما در این نوع رژیم است .

میوه‌ها

میوه‌ها جزو میان‌وعده‌های سالم و کم کالری در برنامه‌غذایی روزانه هستند.

توت‌فرنگی، پرتقال، گیلاس، سیب، هندوانه، آناناس، موز و انگور از آن دسته میوه‌هایی هستند

که باید در رژیم غذایی روزانه مصرف کنید.

دانه‌ها

دانه‌هایی مثل برنج‌قهوه ای، جو دوسر و کینوا گزینه‌های عالی برای اضافه شدن در برنامه‌غذایی ضد‌التهابی است.

پروتئین‌ها

از بهترین انتخاب‌ها در گروه پروتئین‌های دریایی می‌توان ماهی آزاد و ماهی تن را نام برد

اما اگر از طرفداران پروتئین‌های غیر دریایی هستید

به شما مصرف تخم‌مرغ، پنیر، ماست و مرغ را پیشنهاد می‌کنیم.

روغن‌ها

شما باید روزانه ۵ تا ۷ گرم چربی سالم دریافت کنیدروغن بادام ،روغن زیتون ،روغن آووکادو، روغن کنجد و روغن آفتابگردان جایگزین‌های مناسبی در این دسته‌ هستند.

ادویه

در این رژیم غذایی به جای مصرف نمک و شکر برای طعم غذا ادویه‌های دیگر را افزایش دهید.

بهترین انتخاب‌ها سیر، زنجبیل، زردچوبه و دارچین است . این ادویه ها را به غذا اضافه کنید و از طعم جدید آن لذت ببرید.

مترجم : مهسا کسنوی،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.