روش نگهداری حبوبات
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”روش نگهداری حبوبات” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
ﻣﺤﻞ ﻧﮕﻬﺪاری ﺣﺒﻮﺑﺎت ﺑﺎید خنک و خشک ﺑﺎﺷﺪ اما قبل از آن برای شناسایی حبوبات آلوده، این دو روش را به کار ببرید:
الف) اگر حبوبات بسته بندی شده خریداری میکنید، بسته را در دست چپ بگیرید و با انگشت وسطی دست راست به آن ضربه بزنید.
چنان چه حشره داشته باشد، به سمت نایلون میآید و دیده میشود.
ب) حبوبات را در آب بریزید.
در این صورت حبوبات سوراخدار به سطح آب میآید و شما آنها را جدا میکنید.
در ضمن بر اثر خیس خوردن، حشرات موجود در دانه حبوبات، روی آب میآیند
که باید قبل از مصرف، آنها را جدا کنید.
روش کلی در نگهداری حبوبات
با توجه به این دو تذکر، میتوان حبوبات را در جای خشک و خنک به مدت یک سال نگهداری کرد.
اگر چه به طور معمول، مدت نگهداری حبوبات (تاریخ تولید و انقضا) روی بسته آن نوشته شده است
اما قرار دادن حبوبات در محلهای مرطوب، سبب رشد کپکها روی آن میشود.
در ضمن، به دلیل حساس بودن لوبیای چشم بلبلی میتوان برای نگهداری آن از یخچال استفاده کرد.
۴ روش نگهداری حبوبات
۱-لابه لای حبوبات چند برگ درخت گردو قرار دهید.
۲- حبوبات را با نمک فراوان مخلوط کنید.
۳- حبوبات را داخل فریزر نگهداری کنید.
۴- میتوانید حبوبات را فقط یک جوش بدهید
(آب را جوش آورید، حبوبات را داخل آب جوش بریزید تا یک جوش بخورد) سپس داخل آبکش بریزید و آن را خشک کنید. (روش قدیمی ها)
روش پخت حبوبات
برای کاهش نفخ ناشی از آن، حبوبات را به مدت ۱۲ ساعت در آب سرد خیس کنید و سپس آن را دور بریزید.
حبوبات خیس شده را جداگانه بپزید و مصرف کنید.
در ضمن میتوانید آن را با مواد خوراکی دیگر مخلوط کنید.
در این عمل، مقدار زیادی از قندهای جذب نشدنی و مواد سمی که موجب نفخ میشود، از حبوبات جدا میشوند.
یادآوری میشود جدا کردن پوست حبوبات، سبب هضم آسانتر آنها خواهد شد.
منبع،خراسان