راز خوشمزه شدن قرمه سبزی
خورشت
بدون شک خورشت قورمه سبزی یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان معیار آشپزی حرفه ای در نظر گرفته می شود .
برای این که بتوانید خورشت قورمه سبزی را خوشمزه و لعابدار تهیه کنید باید نکات غلیظ شدن و جا افتادن آن را بهخوبی بدانید.
۱- سبزی استفاده شده در خورشت قورمه سبزی حتما باید خیلی خوب خرد شده باشد
و اگر ریز نباشد هر قدر هم بجوشد غلیظ نمی شود و لعاب نمیاندازد.
۲- سبزی خرد شده را حتما به خوبی سرخ کنید تا خورشت آبکی نشود و آب نیندازد.
۳- سبزی سرخ شده را قبل از پخت خورشت قورمه سبزی با گوشت تفت بدهید
این کار باعث لعابدار شدن خورشت میشود.
۴- سبزی که برای قورمه سبزی انتخاب میکنید باید اسفناج و تره هم داشته باشد
تا خورشت شما را غلیظ کند. اگر اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر میتوانید استفاده کنید.
۵- استفاده از گوشت گوسفندی باعث لعابدار شدن خورشت میشود.
۶- حدود ۳ تا ۴ ساعت زمان نیاز است تا خورشت قورمه سبزی بپزد و بهخوبی لعابدار شود.
۷- وقتی خورشت آبکی شد میتوانید با چند قالب یخ کوچک به خورشت شوک وارد کنید
تا خورشت لعابدار شود و روغن آن در سطح خورشت جمع شود.
۸- در هنگام شروع پخت قورمه سبزی حتما آب کافی به خورشت بیفزایید تا مجبور نشوید
در وسط آشپزی آب به خورشت اضافه کنید چون از لعابدار شدن خورشت جلوگیری میکند و اگر مجبور شدید آب بریزید سعی کنید از آبجوش استفاده کنید.
۹- لیمو و نمک را در آخر کار وقتی که خورشت آماده شد به مواد اضافه کنید چون اگر زود اضافه شود لوبیا و گوشت دیر پخته میشود و خورشت غلیظ نمیشود.
۱۰- در انتهای پخت خورشت قورمه سبزی وقتی اطمینان حاصل کردید خورشت شما آماده و سبزی و گوشت آن پخته شده ولی آب زیادی دارد میتوانید شعله را زیاد کنید
و در قابلمه را بردارید تا آب آن بخار شود.
منبع،خراسان