ترفند استریل کردن شیشه های کنسرو در خانه
ممکن است برای تهیه کنسرو نیاز به شیشه استریل داشته باشید. در واقع استریل کردن یک گام فراتر از تمیز کردن است.
معمولی ترین راه برای استریل کردن شیشه ها، غوطه ور شدن آن ها در آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه است.اگر از روش کنسرو کردن استفاده می کنید، قرار دادن شیشه ها در قابلمه آب جوش و جوشاندن آن ها کافی است و به احتمال زیاد دیگر لازم نیست نگران استریل کردن شیشه های خود باشید. قبل از پر کردن شیشهها باید تمام آلودگی، گرد و غبار و باقی مانده مواد غذایی قدیمی از آن ها پاک شود.
استریل کردن باعث از بین بردن چیزهایی می شود که نمی توانید ببینید مانند میکروب ها، باکتری ها و میکروارگانیسم ها. راه برای استریل کردن شیشه ها، غوطه ور شدن شیشه ها در آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه است. آب به عنوان راهی برای انتقال گرما به یک جسم بسیار موثرتر از هواست. آب جوش به اندازه کافی حرارت را به یک ظرف شیشه ای منتقل می کند تا در عرض ۱۰ دقیقه آن را استریل کند.
منبع،خراسان