طرز پخت خورش گردو

طرز پخت خورش گردو
خورش گردو یکی از غذاهای لذیذ و خوش طعم شهر دامغان است. این غذا طعم شیرینی دارد و به همین دلیل به آن رب انار اضافه می کنند .
در ادامه این مطلب مجله آنلاین فارسی ها شما را به خواندن
طرز پخت خورش گردو
دعوت می کند . امیدواریم لذت ببرید .
مواد لازم خورش گردو
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
گردو ۳۰۰ گرم
پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد
رب انار ملس یک دوم پیمانه
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
زرشک ۲ قاشق سوپخوری
فلفل ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز پخت خورش گردو
داخل قابلمه مقداری روغن گرم کرده و پیاز را در آن تفت می دهیم . سپس گوشت را با نمک ، فلفل ، زردچوبه و ۲ پیمانه آب به آن اضافه می کنیم و در آن را می بندیم تا بپزد .
در مرحله بعد گردو را با مقداری روغن تفت می دهیم .
رب انار و گردوی تفت داده شده را به مواد اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا جا بیفتد . سپس از روی حرارت برداشته داخل ظرفی سرو کرده و روی آن زرشک می ریزیم .