آشپزیغذاهای ایرانی

 طرز پخت خورش گردو

طرز پخت خورش گردو

خورش گردو یکی از غذاهای لذیذ و خوش طعم شهر دامغان است. این غذا طعم شیرینی دارد و به همین دلیل به آن رب انار اضافه می کنند .

در ادامه این مطلب مجله آنلاین فارسی ها شما را به خواندن

طرز پخت خورش گردو

دعوت می کند . امیدواریم لذت ببرید .

طرز پخت خورش گردو

مواد لازم خورش گردو

گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم

گردو  ۳۰۰ گرم

پیاز (نگینی‌ خردشده) ۱ عدد

رب انار ملس یک‌ دوم پیمانه

 

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

زرشک ۲ قاشق سوپخوری

فلفل ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع به مقدار لازم

طرز پخت خورش گردو

داخل قابلمه مقداری روغن گرم کرده و پیاز را در آن تفت می دهیم . سپس گوشت را با نمک ، فلفل ، زردچوبه و ۲ پیمانه آب به آن اضافه می کنیم و در آن را می بندیم تا بپزد .

در مرحله بعد گردو را با مقداری روغن تفت می دهیم .

رب انار و گردوی تفت داده شده را به مواد اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا جا بیفتد . سپس از روی حرارت برداشته داخل ظرفی سرو کرده و روی آن زرشک می ریزیم .

 

فارسی ها

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا