معرفی گرانترین ادویه های جهان

زندگی خود را با این ادویه های خوشمزه کنید! گرانترین ادویه جهان را بشناسید ، از دانه های عجیب و غریب گرفته تا گرده های کمیاب. چرا برخی ادویه ها گران تر از بقیه هستند؟ تا حدودی به هزینه بالای تولید و همچنین هزینه واردات بستگی دارد.

در زمان روم ، ادویه نماد مهمی برای قشر ثروتمند جامعه بود ، که به مقدار زیاد توسط شهروندان ثروتمند مصرف می شد. دارچین و فلفل تقاضای زیادی داشتند و تجار ادویه از عربستان و هند ادویه را وارد روم میکردند.در قرون وسطی ، ادویه جات در اروپا بسیار گران بود. آنها نه تنها برای آشپزی بلکه برای اهداف دارویی و مراسم مذهبی نیز استفاده می شدند.

در سال ۱۶۰۲ ، شرکت ادویه ساز هندی در هلند تأسیس شد تا ادویه هایی مانند زنجبیل ، ذرت فلفل و زردچوبه را از آسیا به اروپا برساند. این دوره به عصر طلایی هلند تبدیل شد ، زیرا هلند به یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان تبدیل شد.

گرانترین ادویه ها

۱۴- فلفل سیاه

این ادویه که قبلاً به عنوان طلای سیاه شناخته می شد ، زیرا رومی ها پول آن را با طلا پرداخت می کردند ، این ادویه ۲۰ درصد از کل تجارت ادویه جات را در سراسر جهان تشکیل می دهد.دانه های فلفل از خانواده Piperaceae می آیند و در واقع از میوه آن تهیه شده است. هر پوند فلفل سیاه می تواند تا ۱۰ دلار قیمت داشته باشد.

فلفل سیاه از شهر تلیچری در کرالای هند به عنوان یکی از بهترین فلفل های جهان شناخته می شود. فلفل سیاه فواید زیادی برای سلامتی دارد. این ماده حاوی ترکیب پیپرین زیست فعال است که به بهبود عملکرد شناختی کمک می کند و دارای خواص ضد التهابی است.

۱۳- میخک

میخک کامل به دلایل مختلف گران است. این جوانه های گل از Syzygium aromaticum یا درخت میخک می آیند که باردهی آن فقط ۲ تا ۳ کیلوگرم در سال است.

میخک به شرایط آب و هوایی حساس است و وقتی به اندازه خاصی رسید باید با دست چیده شود. این ادویه جات معطر برای تهیه بومندر معطر و همچنین به عنوان دافع مورچه استفاده می شود.

از میخک که برای چاشنی گوشت استفاده می شود ، اغلب در مخلوط ادویه استفاده می شود. همچنین می توانید میخک را با لیمو به نوشیدنی های گرم اضافه کنید.

گرانترین ادویه ها

۱۲- دانه های فلفل صورتی جزء گرانترین ادویه ها

علیرغم نام آنها ، دانه های فلفل صورتی در واقع دانه های فلفل نیستند. این توت های خشک از درخت همیشه سبز Schinus molle می آیند.

این بوته بومی آندهای پرو است و مربوط به فلفل نیست. این درخت که به عنوان درخت فلفل کالیفرنیا یا درخت فلفل پرو شناخته می شود ، دارای انواع توت های گران قیمت است.

دانه های فلفل صورتی دارای طعم میوه ای هستند که در سس سالاد یا مرغ بسیار مناسب است. از آنجا که انواع توت ها بسیار ظریف هستند ، نباید آنها را آسیاب کرد.تصور می شود فلفل صورتی سرشار از فیبر غذایی و آنتی اکسیدان ها قند خون را کاهش داده و دردهای عضلانی را تسکین می دهد.

۱۱-دارچین

دارچین از پوست درخت دارچین می آید و ادویه ای محبوب در سراسر جهان است. دارچین دو نوع است: دارچین کاسیا از چین و اندونزی و دارچین سیلان از سریلانکا ، سیشل و ماداگاسکار.

دارچین سیلان بسیار گرانتر از دارچین کاسیا است. هر پوند دارچین سریلانکا می تواند حدود ۲۷ دلار برای هر پوند هزینه داشته باشد ، در حالی که دارچین کاسیا حدود ۱۱ دلار هزینه دارد.

دارچین سیلان از نظر رنگ روشن تر از طعم شیرین تر و تندتر از دارچین کاسیا است. همچنین حاوی ترکیب کومارین بالقوه مضر است. دارچین سیلان اغلب برای ترکیب ادویه گارام ماسالا استفاده می شود.

بیش از ۹۰ درصد دارچین های فروخته شده در ایالات متحده ، دارچین کاسیا است. با این حال ، این دارچین سیلان است که دارای مزایای سلامتی است ، ضد التهاب ، ضد باکتری و تنظیم قند خون است.

پیشنهاد می کنیم مقالهگرانترین و بهترین چرم در دنیا متعلق به کدام حیوان است؟” را نیز مطالعه بفرمایید.

۱۰- هل سیاه

ملقب به ملکه ادویه جات ، نام علمی هل سیاه Amomum subulatum است. این ادویه که در دامنه های هیمالیا در هند و نپال رشد می کند ، شبیه به هل سبز است.

با این حال ، هل سیاه طعم دودی دارد. این دانه ها در غلاف هایی که حاوی دانه های تیره رنگ هستند رشد می کنند. برای دستور غذا ، می توانید کل غلاف را به قابلمه اضافه کنید و قبل از سرو به دلیل طعم قوی آنها را بردارید.

از هل سیاه در طب چینی و هندی برای تنظیم اسید معده و بهبود هضم نیز استفاده می شود. همچنین تصور می شود که فشار خون را متعادل می کند.

گرانترین ادویه ها

۹-فلفل پاسیلا

این فلفل شیلی کمیاب از منطقه اوآخاکا در مکزیک می آید. این نسخه بسیار تندتر از چیلی های سنتی پاسیلا  است.

در شهر اوآخاکا ، این شیلی مخصوص پاسیلا حدود ۱۶ دلار برای هر پوند هزینه دارد در حالی که می تواند در ایالات متحده ۴۰ تا ۶۰ دلار در هر پوند به فروش برسد. شما می توانید از چیلی های پاسیلا د اوآخاکا در سالسا ، سس ها ، سوپ ها و خورشت ها استفاده کنید تا طعم دودی بدون نیاز به افزودن داشته باشد.

۸-هل سبز جزء گرانترین ادویه ها

گران تر از هل سیاه ، سبز آن طعم شدیدی دارد که در غذاهای شیرین و خوش طعم به خوبی کار می کند. هل سبز قبل از رسیدن به بلوغ برداشت می شود ، در حالی که هل های سیاه روی یک گودال آتش خشک می شوند.

در آشپزی هندی محبوب هستند ، آنها همچنین در آشپزی اسکاندیناوی برای دستور العمل هایی مانند پوللا ، نان هل فنلاندی استفاده می شوند. به طور کلی ، شما دانه های هل را درست قبل از استفاده از غلاف جدا کرده و آنها را با یک مایه و ملات آسیاب می کنید.

تصور می شود که پودر هل سبز باعث کاهش التهاب در بدن و کاهش فشار خون می شود. هل حاوی فلاونوئیدی به نام کوئرستین است که بر اساس برخی مطالعات اضطراب و افسردگی را کاهش می دهد.

۷-دانه های Aframomum melegueta

همچنین به عنوان فلفل تمساح ، دانه های گینه شناخته می شود ، این دانه ها ​​از گیاهی است که در غرب آفریقا سرچشمه می گیرد. نام علمی این گیاه چند ساله علفی Aframomum melegueta است که از خانواده زنجبیل است.

این دانه ها ​​به دلیل طعم معطر و فلفلی به عنوان ادویه استفاده می شوند. آنها اغلب در مخلوط ادویه ها استفاده می شوند.این ادویه کمیاب همچنین ​​برای اهداف دارویی به فروش می رسد.

۶- برگهای آهک کافیر جزء گرانترین ادویه ها

از آنجا که آنها باید با دست از شاخه های بلند و خاردار جمع آوری شوند ، برگ های آهک کافیر گران هستند. همچنین به عنوان آهک makrut شناخته می شوند ، آنها بومی جنوب شرقی آسیا هستند و در تایلند بسیار محبوب هستند.

به عنوان ادویه در سیب زمینی سرخ کرده ،برنج و سوپ ها استفاده می شود ، برگ های آن به رنگ سبز تیره هستند. برگ های خشک آهک کافیر را می توانید در فروشگاه های مواد غذایی تخصصی در سراسر جهان پیدا کنید.

برگهای تازه کافیر در حال حاضر در کالیفرنیا و فلوریدا نیز رشد می کنند. کافیر منبع عالی ویتامین C است و همچنین برای پخت و پز ، می توانید از این برگ معطر در حمام هم استفاده کنید.

گرانترین ادویه ها

۵-دانه زیره سیاه

دانه های زیره معمولی را که قهوه ای هستند از زیره سیاه جدا کنید ، طعم شیرین تر و مرکبات دارد. این نوع زیره را نباید با دانه های سیاه یا نیجلا اشتباه گرفت ، نازک تر و تیره تر است.

از دانه ها برای طعم دادن به نان ، سبزیجات و غذاهای گوشت چرخ کرده استفاده می شود. دانه زیره سیاه در خاورمیانه و جنوب شرقی آسیا برای تسکین بیماری هایی مانند برونشیت ، روماتیسم و ​​آسم استفاده می شود.

روغن زیره سیاه ارگانیک نه تنها برای آشپزی بلکه برای مراقبت از پوست نیز استفاده می شود. حاوی بیش از ۱۰۰ ویتامین و مواد معدنی است و تصور می شود به مبارزه با خطوط ریز و کاهش لک کمک می کند.

۴- pipli جزء گرانترین ادویه ها

همچنین به عنوان pipli شناخته می شود ، میوه یک گیاه تاک گلدار است. این ادویه گران قیمت با ظاهر مخروطی متمایز ، در آشپزی آفریقایی ، اندونزیایی ، هندی و مدیترانه ای رایج بود.

 به دلیل قیمت بالای آن در غرب ، یافتن آن در حال حاضر بسیار سخت تر از فلفل سیاه معمولی است.با این حال ، این ادویه منحصر به فرد دارای طعم گرم و خاکی است که می تواند در سوپ تند و ترشی استفاده شود.

۳- ادویه مهلب

این ادویه که بعضاً به صورت mahleb ، mahalepi یا mayleb نوشته می شود ، هسته گیلاس سنت لوسی است. دلیل گران بودن مهلب این است که یک فرآیند بسیار طولانی برای باز کردن گودال های گیلاسی شکل آن است.

سپس هسته های بذر قبل از فروش کامل یا آسیاب شده خشک می شوند. اگر می توانید ، مهلب کامل بخرید زیرا طعم خود را بسیار بیشتر از مهلاب آسیاب شده حفظ می کند. سپس می توانید آن را با پودر و ملات یا آسیاب فلفل خرد کنید.

این ادویه در آشپزی یونانی و خاورمیانه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. با این حال ، مهلب در بقیه اروپا و ایالات متحده چندان شناخته شده نیست.

۲- وانیل

چند دلیل برای گران بودن وانیل وجود دارد. ۸۰ درصد از تولید وانیل جهان از ماداگاسکار تهیه می شود که گاهی تحت تأثیر گردبادهایی قرار می گیرد که بر محصولات زراعی تأثیر می گذارد.

در دهه ۱۹۸۰ ، مصرف کنندگان عمدتا وانیل مصنوعی ارزان می خریدند ، بنابراین برخی از وانیل کاران تولید آن را متوقف کردند. دلیل دیگر قیمت بالای وانیل ، سرقت است.

مردم دانه های وانیل را می دزدند و به همین دلیل ، برخی از کشاورزان قبل از رسیدن آنها را می چینند که کیفیت آن را پایین می آورد. علاوه بر این ، وانیل بین دو تا چهار سال طول می کشد تا به بلوغ برسد. گلهای وانیل به طور کلی فقط یک روز در سال شکوفا می شوند و برای تولید دانه های وانیل باید در همان روز گرده افشانی شوند.

گرانترین ادویه

۱- زعفران گرانترین ادویه جهان

گرانترین ادویه از نظر وزن ، زعفران خالص است. زعفران با نام مستعار طلای قرمز به دلیل طعم غنی آن بسیار مورد توجه است.ادویه زعفران از گل کروکوس می آید و باید با دست چیده شود. هر گل فقط سه کلاله قرمز دارد ، بنابراین برای تهیه یک کیلو زعفران به ۱۷۰،۰۰۰ گل نیاز دارید. فقط یک گرم زعفران می تواند تا ۹ دلار قیمت داشته باشد.

تولید زعفران در ایران متمرکز است ، اگرچه اکنون در افغانستان ، اسپانیا و هند نیز برداشت می شود. کلاله های زعفرانی زعفران پس از چیده شدن ، نخ زعفران نامیده می شوند.

 تصور می شود که نوشیدن آب زعفران درخشندگی درخشانی به پوست شما می بخشد و به از بین بردن لکه ها و بهبود بافت آن کمک می کند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.