آشپزیغذاهای خارجی

پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری یکی پاستاهای خوشمزست که طرفداران زیادی هم دارد و شما می توانید در این مطلب با طرز تهیه این پاستا آشنا شوید.

دستور مرحله به مرحله پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری خوشمزه

مواد لازم برای خرده نان های رویه

کره ۴ ق غ
خرده نان ۲ فنجان
ساقه پیازچه خرد شده ۳ ق غ
مواد لازم برای پاستا و سس
سیر ۱ بوته
روغن زیتون به مقدار لازم
پاستا ۴۵۰ گرم
کره ۸ ق غ
آرد ۶ ق غ
شیر ۵ فنجان
پنیر چدار رنده شده یک و نیم فنجان
پنیر پارمسان رنده شده نصف فنجان
پودر خردل نصف ق چ
نمک ۱ و نیم ق غ
فلفل سیاه ۱ ق چ

طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

برای تهیه خرده نان های رویه پودر نان و پیازچه خرد شده را به مدت ۱-۲ دقیقه با کره کمی تفت دهید تا تست شود سپس کناری بگذارید .

برای تهیه پاستا و سس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.بوته سیر را شسته و خشک کنید .

یک سوم بالای بوته سیر را برش زده و به همراه بقیه سیر داخل فویل گذاشته رویش روغن زیتون و نمک و فلفل زده و در فویل پیچانده و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا کباب شود.

بعد از پخت با شار دست از قسمت پایینی بوته ، حبه های سیر را از پوست جدا کرده و با چنگال آن ها را پوره کنید.

پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز و آب کش کنید. نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.

یک ظرف کم عمق به اندازه ی ۳۲ * ۲۲ سانتی را با کره چرب کنید.کره را روی حرارت ذوب کرده آرد را با کره تفت دهید.

سپس سیر را به آن اضافه نموده مخلوط نمایید و حدود ۱-۳ دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی شود .

شیر را به آرد اضافه نموده به مدت ۳ دقیقه مدام هم بزنید تا به جوش آید سپس پنیرها ، پودر خردل ، نمک و فلفل را اضافه کرده کاملا مخلوط نمایید.

ماکارونی و آبی که نگه داشته بودید را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کنید و سپس ترکیب را به ظرف پخت منتقل نموده خرده نان ها را رویش بپاشید و به مدت ۲۰ – ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی و برشته شود.

نکات تکمیلی در مورد پاستا با سس پنیر

پاستا با سس پنیر جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد .
پاستا با سس پنیر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post

نوشته های مشابه

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا