نکات مهم درباره شیرینی نخودچی مخصوص نوروز
نکات مهم درباره شیرینی نخودچی مخصوص نوروز
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” نکات مهم درباره شیرینی نخودچی مخصوص نوروز ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
نخودی یکی از لذیذترین شیرینی هاست . برای پخت آن به پیشنهادهای ارائه شده در ادامه مطلب توجه کنید:
۱-درهر روش پخت شیرینی نخودی نباید خمیربه دست بچسبد . خمیرباید لطیف باشد.
۲-اگر شیرینی نخودی باز شد یعنی اینکه روغن آن یا پودر شکر زیاد است ، باید کمی به خمیر آرد اضافه کنیم و اگر گلوله شد یعنی آرد زیاد است و باید کمی روغن به آن بیفزاییم.
۳- معمولا چند عدد ازشیرینی نخودی ها را اول پخت میکنند و سپس اگر مشکلی نبود همه را میپزند.
۴-البته باید بدانید شیرینی نخودی به دلیل آن که حاوی شکر زیادی است، اغلب موجب یبوست می شود.
۵-همه آردها بهخصوص آرد نخودچی به سرعت رطوبت محیط را به خود جذب می کند و در گرما، تخم آفاتی که احتمال دارد در هر آردی وجود داشته باشد، رشد می کند و تبدیل به حشره می شود.
* بهتر است برای ماندگاری بیشتر، آرد نخودچی را درون فریزر نگه دارید.
* ارزش غذایی یک سوم لیوان آرد نخودچی، معادل یک کف دست نان سنگک و بربری یا سه چهارم لیوان غلات آماده خوردن (برشتوک) است.
*مصرف نخودچی یا آرد آن در صورتی که بی نمک و به اندازه نخودچی دوآتشه برشته نشده باشد به افرادی که در جویدن حبوبات مشکل دارند توصیه می شود.