آشپزیشیرینی پزی

نکات مهم درباره شیرینی نخودچی مخصوص نوروز

نکات مهم درباره شیرینی نخودچی مخصوص نوروز

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” نکات مهم درباره شیرینی نخودچی مخصوص نوروز ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

نخودی یکی از لذیذترین شیرینی هاست . برای پخت آن به پیشنهادهای ارائه شده در ادامه مطلب توجه کنید:

۱-درهر روش پخت شیرینی نخودی نباید خمیربه دست بچسبد . خمیرباید لطیف باشد.

۲-اگر شیرینی نخودی باز شد یعنی این‌که روغن آن یا پودر شکر زیاد است ، باید کمی به خمیر آرد اضافه کنیم و اگر گلوله شد یعنی آرد زیاد است و باید کمی روغن به آن بیفزاییم.

۳- معمولا چند عدد ازشیرینی نخودی ها را اول پخت می‌کنند و سپس اگر مشکلی نبود همه را می‌پزند.

۴-البته باید بدانید شیرینی نخودی به دلیل آن که حاوی شکر زیادی است، اغلب موجب یبوست می شود.

۵-همه آردها به‌خصوص آرد نخودچی به سرعت رطوبت محیط را به خود جذب می کند و در گرما، تخم آفاتی که احتمال دارد در هر آردی وجود داشته باشد، رشد می کند و تبدیل به حشره می شود.

* بهتر است برای ماندگاری بیشتر، آرد نخودچی را درون فریزر نگه دارید.

* ارزش غذایی یک سوم لیوان آرد نخودچی، معادل یک کف دست نان سنگک و بربری یا سه چهارم لیوان غلات آماده خوردن (برشتوک) است.

*مصرف نخودچی یا آرد آن در صورتی که بی نمک و به اندازه نخودچی دوآتشه برشته نشده باشد به افرادی که در جویدن حبوبات مشکل دارند توصیه می شود.

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا