مربای خرما
مربای خرما
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”مربای خرما” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
“مربای خرما” یک مربای سالم و مقوی است و چون در آن از شکر استفاده نمی شود هیچگونه ضرری برای بدن ندارد پس حتما آن را تهیه کنید و در وعده صبحانه نوش جان کنید.
طرز تهیه مربای خرما خانگی:
مربای خرما دستور تهیه متفاوتی با دیگر مرباها مانند مربای آلبالو و مربای توت فرنگی دارد و جز مقوی ترین مرباها می باشد پس حتما آن را امتحان کنید .
مواد لازم تهیه مربا خرما:
خرما با شیره :۱ کیلوگرم
دستور تهیه مربای خرما:
مرحله اول
برای تهیه مربای خرمای خوشمزه باید خرمایی انتخاب کنید که شیره داشته باشد و سپس آن را درون ظرفی ریخته و به همان اندازه آب اضافه کرده و کنار می گذاریم تا نرم شود.
مرحله دوم
در این مرحله وقتی خرما نرم شد دانه های خرما را خارج کرده و سپس ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار می دهیم تا به خوبی بپزد و مانند فرنی نرم شود.سپس شعله را خاموش کرده و کنار میگذاریم تا خرما سرد شود.
مرحله سوم
در مرحله آخر وقتی خرما سرد شد آن را درون مخلوط کن ریخته و به طور کامل له میکنیم و سپس روی شعله قرار می دهیم تا آب آن به طور کامل خشک شود و سپس شعله را خاموش کرده و وقتی مربای خرما سرد شد آن را درون ظروف شیشه ای مناسبی ریخته و در جای خنک نگهداری کنید و استفاده کنید.
نکته :می توانید در مرحله آخر از مقداری کنجد برای تزیین مربا نیز استفاده کنید.
منبع،نمناک