دانستنی هاسرگرمی

ماده اصلی سس کچاپ چیست

ماده اصلی سس کچاپ چیست

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان ماده اصلی سس کچاپ چیست در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

یکی از سس هایی که همیشه مورد استفاده قرار می گیرد و تمامی افراده آن علاقه مند هستند سس کچاپ است .

این سس از گوجه فرنگی رسیده گرفته می شود .

مواد اصلی این سس خومزه و پرطرفدار گوجه فرنگی ، دارچین ، شکر ، رکه ، نمک می باشد .

البته بعضی از آنها دارای کرفس ، پیاز و ادویه های دیگر هم هست .

این سس ابتدا به این طریق آماده نمی شده است .

ابتدا این سس از قارچ و ماهی درست می شده است .

این مواد را داخل آب نمک می گذاشتند و ادویه آن را طعم دار می کردند .

حتی در این نوع سس ، صدف ، گردو ، خرچنگ و لوبیای قرمز و خیار و لیمو هم بوده است .

در قرن ۱۹ هر سسی که از سرکه درست می شد را سس کچاپ می نامیدند .

این سس تا سال ۱۹۱۳ با استفاده از قارچ تهیه می شد اما بعد از آن از گوجه فرنگی رسیده استفاده شد .

اولین فردی که این سس کچاپ امروزی را تهیه کرده است فردی به نام هینز بوده است .

این سس در سال ۱۸۷۶ تولید شده است .

در آن زمان موادی به نام بنزوات سدیم را برای نگهداری طولانی مدت آن استفاده می کردند .

این سس ها ابندا در بطری های شیشه ای به بازار عرضه می شده است .

البته از رنگ های خوراکی هک برای این سس نیز استفاده می شده است .

اما از سال ۲۰۰۰ این سس در بطری های پلاستیکی به بازار عرضه می شده است .

این واژه اولین بار در انگلستان مطرح شده است .

و باور بر این بود که  فردی که این نام را برگزیده است از واژه چینی بهره برده است .

البته در این زمینه بحث فراوان است .

بعدها دلایلی مطرح شد که این موضوع را کلا رد کرد و مشخص شد که این واژه از چین برگرفته نشده است .

ماده اصلی سس کچاپ چیست

ماده اصلی سس کچاپ چیست

این مطلب از دسته سرگرمی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا