ماده اصلی سس کچاپ چیست
ماده اصلی سس کچاپ چیست
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان ماده اصلی سس کچاپ چیست در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
یکی از سس هایی که همیشه مورد استفاده قرار می گیرد و تمامی افراده آن علاقه مند هستند سس کچاپ است .
این سس از گوجه فرنگی رسیده گرفته می شود .
مواد اصلی این سس خومزه و پرطرفدار گوجه فرنگی ، دارچین ، شکر ، رکه ، نمک می باشد .
البته بعضی از آنها دارای کرفس ، پیاز و ادویه های دیگر هم هست .
این سس ابتدا به این طریق آماده نمی شده است .
ابتدا این سس از قارچ و ماهی درست می شده است .
این مواد را داخل آب نمک می گذاشتند و ادویه آن را طعم دار می کردند .
حتی در این نوع سس ، صدف ، گردو ، خرچنگ و لوبیای قرمز و خیار و لیمو هم بوده است .
در قرن ۱۹ هر سسی که از سرکه درست می شد را سس کچاپ می نامیدند .
این سس تا سال ۱۹۱۳ با استفاده از قارچ تهیه می شد اما بعد از آن از گوجه فرنگی رسیده استفاده شد .
اولین فردی که این سس کچاپ امروزی را تهیه کرده است فردی به نام هینز بوده است .
این سس در سال ۱۸۷۶ تولید شده است .
در آن زمان موادی به نام بنزوات سدیم را برای نگهداری طولانی مدت آن استفاده می کردند .
این سس ها ابندا در بطری های شیشه ای به بازار عرضه می شده است .
البته از رنگ های خوراکی هک برای این سس نیز استفاده می شده است .
اما از سال ۲۰۰۰ این سس در بطری های پلاستیکی به بازار عرضه می شده است .
این واژه اولین بار در انگلستان مطرح شده است .
و باور بر این بود که فردی که این نام را برگزیده است از واژه چینی بهره برده است .
البته در این زمینه بحث فراوان است .
بعدها دلایلی مطرح شد که این موضوع را کلا رد کرد و مشخص شد که این واژه از چین برگرفته نشده است .
ماده اصلی سس کچاپ چیست
این مطلب از دسته سرگرمی سایت برای شما گردآوری شده است .