اخبار تکنولوژیاخبار گوناگونبازیسرگرمی

قلع و قمع کاربران بی ادب در DOTA2!

 قرار است کاربران بی‌ادب و متقلب بازی Dota 2 به مدت ۱۹ سال از حضور در این بازی منع شوند.

کاربرانی که به دلایل مختلف از بازی بن شوند، به مدت ۱۹ سال نمی‌توانند در بازی DOTA2حاضر شوند.

سیستم امنیتی بازی مبتنی به هوش مصنوعی نیست که بتوان آن را دور زد و کاربران بن شده دیگر به هیچ طریق نمی‌توانند حساب کاربری جدید ایجاد کنند.

به عقیده بسیاری ، Dota 2 مسموم ترین فضا را میان بازی‌های آنلاین دارد با این حال سازندگان با دست پر برای قلع و قمع کاربران بی ادب وارد عمل شده‌اند.

DOTA2

 

DOTA2  یا به قول ما ایرانی ها (آلستار)یک بازی ویدئویی در ژانر بازی آنلاین چندنفره است که برای پلت‌فرم‌های مایکروسافت ویندوز، مک‌اواس و لینوکس منتشر شده‌است.

ریشه این بازی با اسم DOTA که مخفف (Defense Of TheAncient) به معنای دفاع از باستانیان است,در بازی Warcraft 3 است بازی ای از شرکت Blizzard که بخش مولتی پلیر آنلاین آن در زمان خودش از ۲۰۰۳ معروف و مسابقاتش با جوایز نقدی تا سال ۲۰۰۶ادامه داشت.

اما گروهی یا شخصی به اسم مستعار (IceFrog)با تغییراتی در بازی و ساخت مپ جدید و قوانین جدید در بازی که الهام گرفته از بازی Diabloانقلابی در این سبکی بازی کرد,طوری که بازی های پرطرفداری نیز از این نوع سبک بازی ساخته شدند.

کسی شخص یا اعضا IceFrog را ندیده و اسمی از آن ها در دسترس نیست.(در صورت اخبار جدید اضافه میشود).

Dota2
DOTA2

 

این بازی چنان معروفیتی برخوردار است که گه از هر گیمر ایرانی بپرسید یا اون رو میشناسه یا بازی میکرده و میکنه.

و مسابقاتی به طور منظم سالانه با جوایز نقدی هنگفت برگزار میکند,که امسال استخر جایزه مسابقات International که اسم همین مسابقات جهانیاست ۳۰ میلیون دلار بود.

بله ۳۰ میلیون دلار ناقابل.

این بازی در سال ۲۰۱۶ رکورد بیشتر کاربر آنلاین همزمان را با تعداد تقریبی یک میلیون و دویست هزار ۱٫۲۰۰٫۰۰۰ نفر شکست.

آیا شما هم یکی از طرفداران این بازی هستید؟

 

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا