فوتوفن سرخ کردن سبزی قرمهسبزی
فوتوفن سرخ کردن سبزی قرمهسبزی
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” فوتوفن سرخ کردن سبزی قرمهسبزی
” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
سبزی قرمهسبزی را باید خوب ریز کنید زیرا اگر درشت خرد شود خورش هر چه بجوشد جا نمیافتد. بعد از ریز کردن، نوبت سرخ کردن سبزیهاست.
سبزیها را باید در روغنی که از قبل داغ شده است روی حرارت متوسط سرخ کنید. سرخ کردن سبزی را باید تا زمانی که رنگ سبزی تیره شود ادامه دهید.
دقت کنید که راز خوشمزه شدن قرمه سبزی این است که سبزی نباید بسوزد فقط رنگ آن تیره شود و وقتی آن را فشار میدهید، روغنی به رنگ سبز تیره از آن خارج شود.
مدت زمان سرخ کردن سبزی حداکثر ۱۵ دقیقه است.
برای سرخ شدن بهتر سبزی قورمه سبزی ابتدا سبزی را بدون روغن داخل ماهی تابه بریزید، هم بزنید تا آب سبزی گرفته شود. بعد که سبزی دیگر آب نداشت به آن روغن اضافه کنید و خوب و با حوصله آن را سرخ کنید. هنگام سرخ کردن سبزی مدام آن را هم بزنید که سبزی نسوزد.
علت تلخ شدن خورش قورمه سبزی می تواند به دلیل زیاد بودن شنبلیله یا وجود لیمو عمانی باشد که بهتر است لیمو عمانی را از قبل در آب بخیسانید.
تازه بودن سبزیها یکی دیگر از عوامل مهم در خوشمزگی این غذاست.
منبع،خراسان