آیا می توانید شیر را فریز کنید؟

آیا می توانید شیر را فریز کنید؟

اگر هر روز شیر نمی نوشید ، شاید ندانید که با باقی مانده شیر چه بکنید؟. از این گذشته شیر فقط چهار تا هفت روز در یخچال خوب میماند.(بهترین زمان استفاده تا ۴ روز است احتمالا بعد از این رنگ و طعم شیر عوض میشود)خوشبختانه ، ما یک ترفند ساده برای جلوگیری از دور ریختن شیر می دانیم. برای یادگیری نحوه یخ زدن شیر با ما همراه باشید.

بله ، شیر می تواند چندین ماه در فریزر دوام بیاورد ، اما برای بهترین کیفیت توصیه می کنیم آن را در ماه اول مصرف کنید. پس از آن مرحله ، شیر شروع به جدا شدن و دانه دانه شدن می کند.

نکاتی برای منجمد کردن شیر

انجماد شیر ساده است ، اما باید از افتادن در چند دام جلوگیری کنید:

همیشه قبل از انجماد ۱ تا ۱ / ۲ اینچ فضای اصلی را در ظرف بگذارید. مانند سایر مایعات ، شیر وقتی منجمد می شود ، منبسط می شود. وجود بیش از حد شیر در ظرف باعث ترک خوردن آن می شود.

شیر را در یک ظرف ضد هوای نگهداری کنید. شیر به شدت در معرض برداشت بوی سایر مواد غذایی در فریزر است. این می تواند طعم شیر را پس از ذوب شدن تغییر دهد.

شیر بدون چربی نسبت به شیر پرچرب با فریزر سازگارتر است. بافت شیر با محتوای چربی بالاتر هنگام ذوب شدن با سرعت بیشتری جدا می شود.

بهترین روش برای یخ زدن شیر

روش مورد علاقه ما برای یخ زدن شیر در زیر آورده شد:

“برای نجات آن ، آن را در سینی های یخ تمیز ریخته و آنها را یخ می زنم. وقتی آنها یخ زدند ، مکعب ها را در کیسه های پلاستیکی یا ظرف ضد هوا قرار میدهیم. وقتی خواستید از شیر استفاده کنید هر تعداد از مکعب ها را بخواهید میتوانید بردارید.

 دو مکعب شیر منجمد تقریباً برابر با ۱/۴ فنجان شیر است.

منجمد کردن شیر
منجمد کردن شیر

نحوه ذوب شیر منجمد

به سادگی شیر منجمد را در یخچال بگذارید تا یک شب بماند و آب شود.

پیشنهاد می کنیم مقالهبا این تکه های یخ صورتتان را زیباتر کنید” را نیز مطالعه بفرمایید.

برای اینکه تکه های یخ بهم نچسبد چه کنیم؟

وقت مهمانی است! مهمانان به زودی ورود می کنند و شما باید یک نوشیدنی خنک و گوارا برایشان آماده کنید. وقتی یخ ها را درمیاورید و خرد میکنید یا از مکعب های یخ استفاده میکنید میبینید که آنها بهم چسبیده اند و این چیز خوشایندی نیست.راه حل چیست؟

در حالی که ده ها روش برای شکستن مکعب های یخ وجود دارد ، اما در واقع یک مانع برای جلوگیری از چسبیدن آنها به یکدیگر است. در حقیقت ، این راز مدتهاست که وجود دارد ، پدربزرگ و مادربزرگ شما احتمالاً از آن مطلع بوده اند. این استراتژی چیست؟ ساده است: تکه های یخ خود را در یک کیسه کاغذی ذخیره کنید.

 چه به یخ یک تکه خود اعتماد کنید ، چه از یک سینی مکعب یخ استفاده کنید ، سریع مکعب ها را به یک کیسه کاغذی تمیز منتقل کنید. آن را ببندید و در فریزر ذخیره کنید. مکعب ها را به همان اندازه که نیاز دارید بیرون بیاورید. آنها نباید به هم بچسبند.

چرا این کار می کند؟ برخی منابع می گویند ، کاغذ برخلاف نمونه های کیسه ای پلاستیکی ، رطوبت اضافی را جذب می کند. وقتی رطوبت اضافی به حداقل برسد ، احتمال یخ زدگی مکعب ها با هم کمتر است.

اگر برای یک مهمانی بزرگ یخ زیادی درست می کنید ، یک یا دو ساعت زودتر کیسه را پر کنید. اگر از یخ برای نوشیدنی ها و مکمل های بزرگسالان در خانه استفاده می کنید ، کیسه کوچکتری را پر کنید و در صورت لزوم دوباره پر کنید. بنابراین از شکستن یخ ها و درگیر بودن با آنها خودداری کنید ، فقط یک کیسه کاغذی را بگیرید ، آن را با مکعب پر کنید و بگذارید مهمانی شروع شود!

روش نچسبیدن تکه های یخ بهم
روش نچسبیدن تکه های یخ بهم

نکته های مهم درباره فریز و منجمد کردن خوراکی ها

 منجمد کردن غذا یک معما نیست . با ما همراه باشید تا نکته های طلایی و مهم فریز کردن را با شما در میان بگذاریم:

چگونه می توان غذا را به درستی فریز کرد؟

اکثر خانما و مادران که آشپزهای اصلی هر خانه هستند وعده های غذایی فریزر را دوست دارند ، اما برخی از ما خیلی عصبی هستیم که نمی توانیم “روش آماده سازی وعده های غذایی” را امتحان کنیم. آیا شما نگران درست منجمد کردن این غذاها و خوراکی ها هستید ؟ خوب ، لازم نیست نگران هیچ یک از اینها باشید! ما اینجا هستیم تا نگرانی ها را برطرف کنیم و به شما راهنمایی دهیم تا منجمد کردن غذا را بسیار آسان کنید.

میزان زمان ماندگاری خوراکی های متفاوت بر اساس ماه

کاسرول ۲-۳ ماه
سوپ و خورش ۲-۳ ماه
بیکن پخته نشده ۱ ماه
استیک نپخته ۶-۱۲ ماه
گوشت گاو ۴ ماه
قطعات مرغ پخته شده ۴ ماه
قطعه مرغ نپخته ۹ ماه
مرغ کامل یا بوقلمون ۱۲ ماه
ماهی پخته شده ۴-۶ ماه
میگو پخته ۳ ماه
بستنی ۲ ماه
پنیر ، سفت یا نرم ۶ ماه
کره ۶-۹ ماه
سبزیجات منجمد ۸ ماه
پای پخته ۱-۲ ماه
چیزکیک ۲-۳ ماه
نان  ۲-۳ ماه
کوکی های پخته شده ۸-۱۲ ماه

وقتی این ترفندها را دنبال می کنید ، با موفقیت منجمد کردن غذا را انجام میدهید.

برای نظارت بر فریزر خود از دماسنج استفاده کنید. برای کیفیت مطلوب باید تقریباً ۱۸- درجه سانتیگراد باشد .

قبل از انجماد ، غذا و خوراکی را خنک کنید.(داغ در فریزر قرار ندهید)

اگر مطمئن نیستید که چیزی به خوبی یخ می زند ، ابتدا مقدار کمی را امتحان کنید. بعد از ذوب شدن و گرم شدن مجدد ، تصمیم بگیرید که آیا کیفیت مطابق با استانداردهای شما است یا خیر ؟

قبل از یخ زدگی با چاشنی کم و در صورت لزوم بعداً بیشتر اضافه کنید. ادویه ها طعم ذخیره سازی در فریزر را تغییر می دهند.

برای بهره وری انرژی ، دو سوم فریزر را پر نگه دارید.

کمی فضای خالی در هر بسته را بگذارید تا هوا بتواند گردش کند.

مقادیر را مدیریت کنید بنابراین هرچه در فریزر قرار می گیرد ظرف ۲۴ ساعت منجمد شود. افزودن مقدار زیادی غذا به طور هم زمان باعث افزایش زمان انجماد می شود.
قسمتهای سردتر فریزر را برای سایر غذاها ذخیره کنید.

میوه ها و سبزیجات را در اوج طعم منجمد کنید.

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.