عدس پلو را با این ۳ روش بپزید

عدس پلو را با این ۳ روش بپزید

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”عدس پلو را با این ۳ روش بپزید” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم 

عدس پلو با سویا

برنج ۲ لیوان
عدس سبز پخته ۱ لیوان
کشمش به مقدار لازم
پیاز۳ عدد
سویا۱ لیوان
سیب زمینی متوسط۳ عدد
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
ادویه مخلوطبه مقدار لازم
زردچوبه۱/۲ قاشق چای خوری
رب گوجه ‌فرنگی۲ قاشق غذا خوری
پودر لیمو عمانیبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
آب۱/۲ لیوان
ابتدا عدس سبز داخل یک قابلمه ریختم وگذاشتم پخته بشه ،بعد صافش کردم وگذاشتم کنار ، برنج هم از قبل با کمی نمک وآب خیس کرده بودم وگذاشته بودم کنار ،سویا هم آب روش ریختم وگذاشتم کنار ،ابتدا داخل یه قابلمه آب ونمک ریختم وگذاشتم روی شعله گاز ،بعد که آب داخل قابلمه جوش خورد ،برنج بهش اضافه کردم ،بعد از پخت برنج داخل صافی صافش کردم ،کمی از نمک شستم وگذاشتم آبش بریزه ،سپس عدس سبز که اونم پخته بودم وآبش کامل خارج شده به برنج اضافه میکنم.

مواد هم میزنم ،ومیذارم کنار ، پیازها خلالی خرد کرده وبعد داخل تابه کمی روغن وسپس پیاز ها اضافه کردم ،کمی زردچوبه اضافه کردم تا رنگش در حین سرخ شدن قشنگ تر بشه ،نصف پیاز ها بعد سرخ شدن جدا کردم ، نصف دیگه داخل تابه خالی ریختم ،وبعد سویا هم آبکش کرده بودم وگذاشته بودم کنار ،بهش اضافه میکنم.

مواد هم میزنم با قاشق تا ته نگیره وکمی سرخ بشه پیاز وسویا ، بعد کمی ادویه مخلوط ،زردچوبه ،پودر لیمو عمانی ،ودوقاشق رب گوجه اضافه کردم .مواد هم میزنم تا مخلوط بشه ، سپس نصف لیوان آب اضافه میکنم ، وقتی پختش بسه شعله گاز خاموش میکنم ،ولی توجه بکنین اصلا آب نداشته باشه سیب زمینی هم برش زدم وبعد کمی نمک وزردچوبه زدم وسرخش کردم داخل روغن ، کشمش هم یه تفت دادم داخل روغن ،بعد گذاشتم کنار داخل قابلمه کمی روغن وآب مخلوط وبعد به ترتیب اول یه لایه مخلوط برنج وعدس ولایه بعدی سویا سرخ کرده ،کمی سیب کباب ،پیاز سرخ کرده ،ولایه بعدی برنج همینطور ادامه میدیم تا مواد تموم بشه ،بذارین روی شعله گاز ،زیر قابلمه شعله پخش کن وحرارت کمش بکنین ،وسر قابلمه دمکنی ، تا عدس پلو دم بکشه ،بعد دم کشیدن یه ذره برنج با زعفران طعم دارش بکنین برای تزیین روی غذا ،وبعد غذا داخل ظرف اصلی بکشین وروی اون با برنج زعفرانی وکشمش بریزین .

عدس پلو با مرغ و کشمش و زرشک

  1. ۳ پیمانه برنج
  2. ۱ پیمانه عدس
  3. ۳۰۰ گرم سینه مرغ
  4. ۱۵۰ گرم کشمش
  5. ۵۰ گرم زرشک
  6. زعفران
  7. ۱ عدد پیاز
  1. عدس را با کمی آب پخته ومراقب باشین له نشه، برنج را آبکش کرده و درقابلمه لایه لایه برنج وعدس بریزید و با کمی روغن دم کنید، درظرفی پیازراکمی تفت داده وسینه مرغ را اضافه کرده به همراه ادویه مخصوصا زعفران ودارچین می پزید، کشمش که ازقبل خیس کردید را درکمی کره وروغن سرخ کنید،زرشک را هم کمی تفت دهید. پلورا درظرف به همراه مرغ، کشمش ، زرشک و زعفران آب زده به هرمدلی که دوست دارید بریزید.

    عدس پلو

    دستور پخت ته چین عدس پلو با گوشت لقمه

    عدس یک لیوان

    گوشت تیکه ای به مقدار لازم

    پیاز ۱عدد

    برنج ایرانی ۳ پیمانه

    تخم مرغ ۳ عدد

    ماست ۱ پیمانه

    روغن مایع ۱/۳ پیمانه

    نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین ،زعفران به میزان دلخواه

    آبلیمو تازه ۱ قاشق غذاخوری

    پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری

    کشمش، خلال بادام و خلال پسته به مقدار دلخواه

    طرز تهیه

    پیاز را خلالی خرد کردم و داخل ماهیتابه با روغن و زردچوبه تفت دادم تا سبک و کمی طلایی بشه.

    تکه های گوشت را بهش اضافه کردم و کمی تفت دادم. فلفل، دارچین و کمی زعفران و نصف لیوان آب اضافه کردم و گذاشتم تا خوب بپزه.

    در پایان بهش نمک اضافه کردم. نکته : اگر نمک را اول به گوشت اضافه کنیم گوشت سفت میشه. همیشه باید آخر اضافه کرد.

    گوشت نباید زیاد خشک بشه یه استکان آب داشته باشه خوبه.

    عدس را بپزید و آبکش کنید. برنج رو بجوشونید و آبکش کنید. کشمش را سرخ کنید.

    تخم مرغ، ماست، روغن مایع، نمک، فلفل، زعفران آبکرده فراوان و آب لیمو را خوب باهم مخلوط کنید تا مایه زرد خوشرنگی بدست بیاد.

    برنج آبکش شده را به مایه تخم مرغی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

    دو کفگیر از برنج را برای ته دیگش بردارید. حالا عدس را به بقیه برنج اضافه کنید.

    یه قالب تفلون را با کره نرم شده کاملا آغشته کردم.  دو کفگیر برنج تخم مرغی را ته قالب ریختم و خوب با ته قاشق فشار دادم.

    یک کفگیر هم عدس پلو تخم مرغی روی برنج ساده ریختم. گوشت سرخ شده و کشمش و پیاز داغ را ریختم و خوب صاف کردم.

    مجدادا دو کفگیر برنج عدسی ریختم و صاف کردم و فشار دادم دوباره مواد گوشتی حالا بقیه برنج را میریزیم و خوب فشرده می کنیم.

    روی حرارت میذاریم و به مدت یک ساعت می پزیم.

    میتوانید دو طرف ته دیگ داشته باشید به این صورت که یک طرف ته دیگ که سرخ شد، برگردانید و مثل کوکو طرف دیگر را هم نیم ساعت بگذارید تا ته دیگ بشه.

    بعد از پخت توی ظرف مورد نظر می گردونیم. اطرافش را با سبزی خوردن تزیین کرده و روش هم با ماست آب چکیده و ماست زعفرانی، کشمش و پیاز داغ تزیین می کنیم.

    منبع:پاپیون،کوکپد،تصویر زندگی

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.