طرز پخت ماقوت
ماقوت
یک دسر خوش مزه و بسیار خوش طعم یزدی است که با زعفران درست میشه و طرز پخت راحتی هم داره . در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها طرز پخت ماقوت رو واستون آماده کردیم .
مواد لازم ماقوت
شکر ۱/۳ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
زعفران به میزان لازم
آب ۲ لیوان ( ۲ پیمانه )
نشاسته گل ۲ قاشق غذاخوری
طرز پخت ماقوت
ابتدا آب را بگذارید جوش بیاید و نشاسته را در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان شود . سپس نشاسته حل شده را کم کم و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنید. اگر هم نزنید یا یک دفعه بریزید نشاسته گلوله می شود. چند لحظه منتظر بمانید تا نشاسته جوش بیاید و یک دقیقه بجوشد .
حالا شکر و زعفران را اضافه کنید . ترجیحا زعفران را هم قبل از آن در یکی دو قاشق آب حل کنید . هم بزنید تا باز به جوش بیاید و شکر حل شود .
در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید . یکی دو دقیقه کنار بگذارید و بعد ماقوت را در ظرف سرو بریزید .
اگر مایل بودید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید .
وقتی سرد شد به مدت دو الی سه ساعت در یخچال نگه دارید بعد ماقوت آماده است و می توانید نوش جان کنید .