طرز پخت ماقوت

طرز پخت ماقوت

ماقوت

یک دسر خوش مزه و بسیار خوش طعم یزدی است که با زعفران درست میشه و طرز پخت راحتی هم داره . در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها طرز پخت ماقوت رو واستون آماده کردیم .

طرز پخت ماقوت

مواد لازم ماقوت

شکر ۱/۳ لیوان

گلاب ۱/۴ لیوان

زعفران به میزان لازم

آب ۲ لیوان ( ۲ پیمانه )

نشاسته گل ۲ قاشق غذاخوری

طرز پخت ماقوت

ابتدا آب را بگذارید جوش بیاید و نشاسته را در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان شود . سپس نشاسته حل شده را کم کم و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنید. اگر هم نزنید یا یک دفعه بریزید نشاسته گلوله می شود. چند لحظه منتظر بمانید تا نشاسته جوش بیاید و یک دقیقه بجوشد .

حالا شکر و زعفران را اضافه کنید . ترجیحا زعفران را هم قبل از آن در یکی دو قاشق آب حل کنید . هم بزنید تا باز به جوش بیاید و شکر حل شود .

در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید . یکی دو دقیقه کنار بگذارید و بعد ماقوت را در ظرف سرو بریزید .

اگر مایل بودید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید .

وقتی سرد شد به مدت دو الی سه ساعت در یخچال نگه دارید بعد ماقوت آماده است و می توانید نوش جان کنید .

 

فارسی ها

5/5 - (1 امتیاز)
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.