طرز پخت سوپ اسفناج
در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها طرز پخت سوپ اسفناج رو واسه شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
طرز پخت سوپ اسفناج
واقعا آسون هستش و شما به راحتی می تونین با دستوری که در ادامه می خونین این سوپ لذیذ و خوشمزه رو دست کنین .
مواد لازم سوپ اسفناج
جو پرک ۲ قاشق غذاخوری
اسفناج نیم کیلو
خامه ۳ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب قلم ۳ لیوان
کره ۲۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
طرز پخت سوپ اسفناج
ابتدا اسفناج را تمیز کرده و چند بار بار می شوییم و آبکش می کنیم و بعد در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم بپزد اما درب قابلمه را نمیبندیم .
در این فاصله آب قلم یا مرغ را با جو پرک می پزیم وقتی اسفناجمان پخت با غذاساز کاملا پوره می کنیم .
پیاز را داخل کره تفت داده و سیر را اضافه کرده تا طلایی شود و اسفناج و نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت می دهیم سپس به جو پرک پخته شده اضافه می کنیم تا پخته و غلیظ شود . دقت کنید که غلظت سوپ باید طوری باشد که نه زیاد غلیظ و نه زیاد رقیق باشد . در آخر زیر قابلمه را خاموش کرده و خامه را اضافه و هم زده و کمی آب لیموترش نیز اضافه می کنیم و با تکه های نان باگت و نان سوپ نوش جون کنید .
امیدوارم دوست داشته باشید و لذت ببرید .