آشپزیپیش غذا

طرز پخت سوپ اسفناج

طرز پخت سوپ اسفناج

در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها طرز پخت سوپ اسفناج رو واسه شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

طرز پخت سوپ اسفناج

واقعا آسون هستش و شما به راحتی می تونین با دستوری که در ادامه می خونین این سوپ لذیذ و خوشمزه رو دست کنین .

طرز پخت سوپ اسفناج

مواد لازم سوپ اسفناج

جو پرک ۲ قاشق غذاخوری

اسفناج نیم کیلو

خامه ۳ قاشق غذاخوری

سیر رنده شده ۱ حبه

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

آب قلم ۳ لیوان

کره ۲۰ گرم

پیاز کوچک ۱ عدد

 

طرز پخت سوپ اسفناج

ابتدا اسفناج را تمیز کرده و چند بار بار می شوییم و آبکش می کنیم و بعد در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم بپزد اما درب قابلمه را نمیبندیم .

در این فاصله آب قلم یا مرغ را با جو پرک می پزیم وقتی اسفناجمان پخت با غذاساز کاملا پوره می کنیم .

پیاز را داخل کره تفت داده و سیر را اضافه کرده تا طلایی شود و اسفناج و نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت می دهیم سپس به جو پرک پخته شده اضافه می کنیم تا پخته و غلیظ شود . دقت کنید که غلظت سوپ باید طوری باشد که نه زیاد غلیظ و نه زیاد رقیق باشد . در آخر زیر قابلمه را خاموش کرده و خامه را اضافه و هم زده و کمی آب لیموترش نیز اضافه می کنیم و با تکه های نان باگت و نان سوپ نوش جون کنید .

امیدوارم دوست داشته باشید و لذت ببرید .

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا