طرز پخت سوپ اسفناج

طرز پخت سوپ اسفناج

در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها طرز پخت سوپ اسفناج رو واسه شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

طرز پخت سوپ اسفناج

واقعا آسون هستش و شما به راحتی می تونین با دستوری که در ادامه می خونین این سوپ لذیذ و خوشمزه رو دست کنین .

طرز پخت سوپ اسفناج

مواد لازم سوپ اسفناج

جو پرک ۲ قاشق غذاخوری

اسفناج نیم کیلو

خامه ۳ قاشق غذاخوری

سیر رنده شده ۱ حبه

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

آب قلم ۳ لیوان

کره ۲۰ گرم

پیاز کوچک ۱ عدد

 

طرز پخت سوپ اسفناج

ابتدا اسفناج را تمیز کرده و چند بار بار می شوییم و آبکش می کنیم و بعد در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم بپزد اما درب قابلمه را نمیبندیم .

در این فاصله آب قلم یا مرغ را با جو پرک می پزیم وقتی اسفناجمان پخت با غذاساز کاملا پوره می کنیم .

پیاز را داخل کره تفت داده و سیر را اضافه کرده تا طلایی شود و اسفناج و نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت می دهیم سپس به جو پرک پخته شده اضافه می کنیم تا پخته و غلیظ شود . دقت کنید که غلظت سوپ باید طوری باشد که نه زیاد غلیظ و نه زیاد رقیق باشد . در آخر زیر قابلمه را خاموش کرده و خامه را اضافه و هم زده و کمی آب لیموترش نیز اضافه می کنیم و با تکه های نان باگت و نان سوپ نوش جون کنید .

امیدوارم دوست داشته باشید و لذت ببرید .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.