طرز درست کردن ساندویچ پیتزا
علاقه به پیتزا در میان جوانان بسیار بالا می باشد اما با دیدن این دستور تهیه ( “ساندویچ پیتزا”) حتما شما هم مشتاق خواهید بود که این طعم را بچشید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ پیتزا:
گوشت چرخ کرده گاو:۵۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی یا سس پیتزا :۴۰۰ گرم
برگ پونه :یک قاشق چای خوری
مخلوط پخت بیسکوییت :دو فنجان
تخم مرغ :یک عدد
شیر :دو سوم فنجان
قارچ شسته و قاچ شده :۱۰۰ گرم
پنیر رنده شده پارمسان :یک چهارم فنجان
پنیر :۲۵۰ گرم
طرز تهیه :
برای شروع کار ابتدا فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود.
سپس گوشت چرخ کرده را در یک تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا چربی گوشت بر اثر حرارت آب شود و رنگ گوشت تغییر کند.
وقتی رنگ گوشت قهوه ای شد نصف سس گوجه فرنگی را با برگ پونه به آن اضافه کنید و حرارت زیر تابه را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند.
بعد از به جوش آمدن سس گوشت ، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مواد به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی قل بخورند.
در این فاصله شیر را با مخلوط پخت بیسکوییت و تخم مرغ را خوب ترکیب کنید . سپس به اندازه ۳/۴ فنجان از این خمیر را جدا کنید و کنار بگذارید .
بقیه خمیر را داخل سینی پخت با ضخامت کم پهن کنید و سس گوجه فرنگی باقیمانده را روی آن بمالید .
پنیر را چند لایه برش بزنید و چهارلایه از آن را روی خمیر پیتزا قرار دهید و روی آن به ترتیب مخلوط گوشت ، قارچ و باقیمانده برش های پنیر را قرار دهید.
۳/۴ فنجان خمیری را که کنار گذاشته شده بود روی پنیر بریزید و در آخر پنیر رنده شده را روی خمیر پخش کنید.
سپس سینی پیتزا را داخل فر گرم شده قرار دهید و اجازه دهید تا پیتزا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید و رنگ آن مایل به قهوه ای شود.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ پیتزا
ساندویچ پیتزا جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
ساندویچ پیتزا را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
منبع،نمناک