طرز تهیه کوکوی ورمیشل

طرز تهیه کوکوی ورمیشل

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه کوکوی ورمیشل” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز متوسط( ریز خردشده ) – ۲ عدد نگینی
روغن – به میزان لازم
سیر( ریز خرد شده ) – ۲ حبه
گوشت چرخ کرده – ۳۰۰ گرم
هویج( نگینی خرد شده ) – ۳ عدد
سیب زمینی ( نگینی خرد شده ) – ۳ عدد
نمک و فلفل – به میزان لازم
رب گوجه فرنگی – ۲ قاشق سوپ‌خوری
آب لیموترش – یک عدد
ورمیشل( رشته سوپ) – یک بسته
تخم مرغ – ۵ عدد
محلول زعفران – به میزان لازم

۱- پیاز را با روغن تفت دهید، سپس سیر و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.
۲- هویج و سیب زمینی را جدا از هم تفت دهید و در یک ظرف بزرگ این مواد را با هم مخلوط و نمک ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و آب‌لیموترش را به آن اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید .
۳- ورمیشل را در آب جوشی که به آن کمی نمک و یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده اید بریزید و بگذارید تقریبا ۴ دقیقه بجوشد ،سپس آبکش کنید و آب سرد روی آن بریزید تا نشاسته اش شسته شود.
۴- آن را داخل ظرفی بریزید و تخم مرغ‌های زده شده با نمک و زعفران را به آن اضافه و مخلوط کنید .
۵- در یک تابه روغن را داغ و نصف ورمیشل را در آن پهن کنید( یا به صورت کتلت در آورید ) و سطح روی آن را با مواد مخلوط شده بپوشانید و سطح آن را صاف کنید.۶- بقیه ورمیشل را روی مواد گوشتی بریزید و صاف کنید و در تابه را ببندید تا یک طرف آن سرخ شود . ۷- کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. ۸- سپس در یک دیس مناسب قرار دهید، آن را برش بزنید و با دورچین دلخواه سرو کنید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.