طرز تهیه گردو کاراملی آجیل خانگی

طرز تهیه گردو کاراملی آجیل خانگی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه گردو کاراملی آجیل خانگی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

شیرینی
مواد لازم برای گردوی کاراملی
مغز گردو- یک پیمانه
شکر دانه ریز- یک چهارم پیمانه
کره – یک قاشق غذاخوری

ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس مغز گردو، کره و شکر را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید.
پس از چند دقیقه شکر کم کم آب می شود و به گردوها می چسبد ، مدام گردوها را هم بزنید و ماهیتابه را تکان دهید تا شکر نسوزد ، پس از این‌که شکر به گردوها چسبید گردوها را روی کاغذ روغنی بریزید و با چنگال پخش کنید تا سرد شود سپس مصرف کنید.
نکات کلیدی
دقت کنید که کارامل بسیار داغ است بنابراین از دست زدن به گردوها پیش از سرد شدن خودداری کنید.
برای تهیه هر نوع خوراکی کاراملی حتما از قاشق چوبی یا سیلیکونی استفاده کنید و شکر را هنگام ذوب شدن با قاشق هم نزنید و تنها با تکان دادن ظرف عمل هم زدن را انجام دهید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.