طرز تهیه کیک کنجدی خوشمزه و خانگی با دستور پخت آسان

طرز تهیه کیک کنجدی خوشمزه و خانگی با دستور پخت آسان

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه کیک کنجدی خوشمزه و خانگی با دستور پخت آسان” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

کیک کنجدی خانگی با شیر و ماست تهیه می شود و “کیک کنجدی” با فر را می توانید خیلی ساده و در کمترین زمان تهیه کنید.

طرز تهیه کیک کنجدی خانگی با ماست:

کیک کنجدی یک کیک خوشمزه و مقوی می باشد که به سادگی می توانید این کیک خانگی را تهیه کنید و از مزه و طعم آن لذت ببرید  تا نکات تهیه کیک کنجدی خانگی را آموزش دهیم.
کیک کنجدی

مواد لازم کیک کنجدی:

مواد لازم برای ۶ الی ۸ نفر
آرد ۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
کنجد ۱/۳ پیمانه
روغن ۲/۳ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه کیک کنجدی با فر:

مرحله اول ( آماده سازی اولیه)

ابتدا اجازه می دهیم تا همه مواد به دمای محیط برسد.
نیم ساعت قبل از استفاده از فر آن را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم.
آرد و بکینگ پودر را ترکیب کرده و چند بار الک می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

تخم مرغ ها را شکسته و آنها را درون ظرف مناسبی ریخته و سپس شکر را اضافه می کنیم و با هم زن برقی به خوبی می زنیم تا رنگ آن عوض شود.

مرحله سوم

سپس روغن، ماست و شیر را به ترتیب به ظرف اضافه کرده و با هم زن دستی می زنیم تا به خوبی مواد مخلوط شوند و بعد از آن وانیل را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم.

مرحله چهارم

آرد و بکینگ پودر الک شده را در چند مرحله به مایه کیک اضافه می کنیم و در یک جهت هم می زنیم و وقتی به خوبی مخلوط شدند یعنی مایه کیک آماده است.

مرحله پنجم

کف قالب یک کاغذ روغنی بگذارید و سپس مقداری روی کاغذ روغنی و دیواره های قالب را چرب کنید و تمام سطح آن را به اندازه دلخواه آغشته به کنجد کنید و سپس مایه کیک را به آرامی و با حوصله درون قالب می ریزیم.

مرحله ششم

سپس قالب را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده قرار داده و وقتی کیک آماده شد آن را خارج کرده و اجازه دهید مقداری سرد شود و به سادگی از قالب خارج کنید.

کیک کنجدی

نکات تهیه کیک کنجدی خانگی :

اگر علاقه به کیک شیرین تر دارید می توانید مقدار شکر را ۱٫۵ پیمانه در نظر بگیرد.
می توانید به جای وانیل به همان اندازه پودر هل استفاده کنید.
درب فر را در نیم ساعت اول پخت کیک باز نکنید چون پف کیک می خوابد.
بعد از گذشت ۳۰ دقیقه می توانید به کمک یک خلال دندان چوبی از پخت کیک اطمینان پیدا کنید.

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.