طرز تهیه کیک تولد خانگی شکلاتی خیس
طرز تهیه کیک تولد خانگی شکلاتی خیس
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه کیک تولد خانگی شکلاتی خیس ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
“کیک خیس” خانگی دستورالعمل پیچده ای ندارد اما در عین سادگی بسیار خوشمزه و دلچسپ می باشد.
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی :
امروزه خیلی ها علاقه مند هستند تا کیک های مختلف را در خانه درست کنند و وقتی حرف از کیک خیس شکلاتی به میان میاید علاقه چند برابر می شود .
کیک خیس به دلیل بافت نرم و شکلات زیادی که دارد بسیار خوشمزه می باشد.
مواد لازم برای کیک خیس شکلاتی :
در تعیین مقدار مواد اولیه کیک خیس شکلاتی از لیوان استفاده شده است و فرقی ندارد که شما از چه لیوانی استفاده کنید
فقط تمام مواد اولیه را با یک لیوان اندازه گیری کنید تا تناسب مواد اولیه بهم نخورد.
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱/۵ لیوان
شکر ۱/۵ لیوان
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری پر
شیر به دمای محیط رسیده ۱/۵ لیوان
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
وانیل شکری ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
بهترین دستور تهیه کیک خیس شکلاتی :
کیک خیس طرز تهیه های مختلفی دارد و هرکس بسته به ذائقه خود میزان شکلات و مواد دیگر آن را تغییر می دهد ما در این طرز تهیه تلاش کردیم بهترین طرز تهیه کیک خیس را به شما آموزش دهیم.
مرحله اول
ابتدا یک قالب مناسب برای تهیه کیک خیس انتخاب می کنیم
و برای اینکه کیک به ظرف نچسبد به اندازه چند قطره روغن درون ظرف ریخته و تمام ظرف را چرب می کنیم
و سپس مقداری آرد(خیلی کم) به قسمت های چرب شده به مانند تصویر زیر می ریزیم.
مرحله دوم
سپس شکر و پودر کاکائو را درون ظرف دیگر اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا پودر کاکائو باز شود.
مرحله سوم
سپس شیر را به ظرف اضافه می کنیم
و ابتدا با قاشق هم می زنیم چون اگر خشک باشد نمی توان از هم زن استفاده کرد
و بعد از اینکه مقداری با قاشق هم زدیم با هم زن برقی به طوری که شکر و پودر کاکائو در شیر حل بشود هم می زنیم.
مرحله چهارم
بعد از اینکه حدود سه دقیقه با هم زن مواد را هم زدیم، روغن مایع را به آرامی به مواد اضافه می کنیم
و حدود پنج دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد غلظت پیدا کند
و بعد از اینکه مواد به غلظت مورد نظر رسید یک لیوان از مواد شکلات را کنار می گذاریم تا بعد از پختن برای روی کیک و تزیین استفاده کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله تخم مرغ ها را درون یک ظرف جداگانه میشکنیم
تا از سالم بودن آن مطمئن شویم و تخم مرغ ها را دونه دونه به مواد اضافه می کنیم و با هم زن مخلوط می کنیم
مرحله ششم
آرد، بکینگ پودر و وانیل را مخلوط می کنیم و چند بار الک می کنیم
و سپس آن را به آرامی و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم.
مرحله هفتم
مواد را درون قالبی که آغشته به روغن و آرد کرده بودیم می ریزیم
و برای اینکه کیک پف کند ته قاشق را آغشته به روغن مایع می کنیم و سوراخ هایی را درون مایه ایجاد می کنیم.
این کار به نظر ساده باعث می شود کیک پف زیادی کند.
مرحله هشتم
قالب را حدود ۳۰الی ۳۵ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم و بعد از آن قالب را از فر خارج می کنیم
و برای اینکه مطمئن شویم کیک پخته شده چاقو را در کیک فرو میکنیم
و اگر موادی به کیک نچسبید یعنی کیک پخته شده است.
مرحله نهم
سپس به صورت دلخواه کیک را برش می زنیم و همانطور که داغ هست
یک لیوان مواد شکلات که کنار گذاشته بودیم را روی آن می ریزیم و چند دقیقه صبر میکنیم تا شکلات به خورد کیک برود.
نکات مهم تهیه کیک خیس شکلاتی :
در مرحله ششم وقتی آرد را به مواد اضافه میکنیم نباید زیاد هم بزنیم که باعث می شود پف کیک گرفته شود.
۱۵ دقیقه قبل از اینکه شروع به پختن کیک بکنیم باید فر را گرم کنیم و در دمای ۱۷۰ درجه بگذاریم.
تا ۲۰ دقیقه بعد از آن که قالب را درون فر گذاشتید در فر را باز نکنید که باعث می شود پف کیک گرفته شود.
برای تزیین کیک از خلال پسته ، خلال بادام و شکلات چیپسی می توانید استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد کیک خیس
کیک خیس جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۵دقیقه میباشد .
کیک خیس را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .
منبع،نمناک