آشپزیغذاهای خارجی

طرز تهیه کیسادیای مرغ

طرز تهیه کیسادیای مرغ

در ادامه این مطلب از آشپزی فارسی ها طرز تهیه غذای فوق العاده خوشمزه کیسادیای مرغ را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

طرز تهیه کیسادیای مرغ

طرز تهیه کیسادیای مرغ

تهیه این غذای لذیذ نیم ساعت زمان می برد .

مواد لازم :

سینه مرغ نیم کیلو

گوجه فرنگی بدون دانه و خرد شده نصف پیمانه

نان تورتیلا شش عدد

فلفل سبز دو عدد

فلفل قرمز چیلی یک عدد

قسمت سبز پیازچه خرد شده سه قاشق غذاخوری

پنیر چدار یا موزارلا رنده شده ۱/۵ پیمانه

گشنیز یا ریحان خرد شده یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

سینه مرغ را بصورت رشته رشته خرد کرده و سرخ کنید .

فلفل قرمزها را بصورت باریک و رشته ای خرد کنید .

مقداری روغن درون تابه بریزید .

سپس مرغ ها ، پیازچه ها و فلفل را درون تابه ریخته و حدود ده دقیقه تفت دهید .

نان تورتیلا را بصورت گرد پهن کنید .

مواد تفت داده شده را روی نان ریخته و پنیر را اضافه کنید .

می توانید مقداری سس روی مواد بریزید .

حالا نان دیگر را بر روی مواد بگذارید .

سپس آن را در داخل فر قرار دهید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا رنگ نان طلایی شده و پنیرها کاملا آب شوند .

برای سرو کردن آن را از وسط نصف کرده و با سس سالسا تزیین کنید .

نوش جانتان !

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا