طرز تهیه کوکی مغزدار فندقی
طرز تهیه کوکی مغزدار فندقی
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه کوکی مغزدار فندقی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
مواد لازم برای ۱۰ عدد کوکی
آرد گندم یک پیمانه
کره یک پیمانه
شکر قهوه ای سه چهارم پیمانه
نمک یک دوم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
شکلات چیپسی صدگرم
وانیل سر قاشق چایخوری
مواد میانی
شکلات شیری ۱۵۰ گرم
فندق پوست کنده یک پیمانه
۱- ابتدا کره در دمای محیط نرم شده رابا شکر قهوه ای وکمی وانیل ترکیب وبعد از حل شدن آن زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم.
۲- سپس نمک وآرد را الک و در آخر شکلات چیپسی را اضافه میکنیم. بهتر است دست خود راکمی مرطوب کنید.
۳- ازخمیر به اندازه گردو برمی داریم و داخل آن یک قاشق شکلات شیری که بن ماری شده (روی بخار آب ذوب شده)و فندق می گذاریم و خمیر را میبندیم و گلوله ها را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
۴- کف سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم وفر را با درجه ١٤٠روشن می کنیم تا گرم شود. کوکی ها را روی کاغذ روغنی می گذاریم و با فاصله در سینی می چینیم و در فرگرم بهمدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.
۵- اگر پیمانه ندارید ازلیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.۶- ازهرنوع مغزی وحتی خرما برای مواد میانی می توان استفاده کرد.
نویسنده : هایده تیمورزاده ،خراسان