طرز تهیه کرامبل سیب یک میان وعده عالی

طرز تهیه کرامبل سیب یک میان وعده عالی
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه کرامبل سیب یک میان وعده عالی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
مواد لازم برای رویه کیک
آرد – یک پیمانه
شکر قهوه ای روشن – یک دوم پیمانه
دارچین – ٢ قاشق چایخوری
کره – ٩٠گرم
مواد لازم برای روی کیک
آرد – ۱۵۰گرم
تخم مرغ – دوعدد
کره -١٨٠گرم
شکر قهوه ای روشن – یک پیمانه
شیر – ٣قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری
نمک – یک چهارم قاشق چایخوری
سیب – دوعدد (سیب زرد بهتراست)
رنده پوست لیمو – کمی
۱- ابتدا مواد رویه (کرامبل)را آماده میکنیم . ۲- کره سرد را با شکر قهوه ای و دارچین مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم مواد را مثل خرده نان در می آوریم و در فریزر میگذاریم تا کره باز نشود.
۳- ١٨٠گرم کره را تکه تکه و با شکر مخلوط میکنیم وقتی خوب حل شد تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم.۴- آرد ،بکینگ پودر و رنده پوست لیمو را هم به آن می افزاییم و در آخر شیر را هم اضافه میکنیم . ۵- حالا خمیر را در قالب با ارتفاع کم میگذاریم و سیبها را نازک ورقه میکنیم و روی مواد کیک می گذاریم ، خمیر کرامبل را که داخل فریزر بود روی سیبهای چیده شده میریزیم (به شکل خرده نان باشد )و داخل فر با دمای۱۶۰ درجه به مدت نیم ساعت میگذاریم .۶-بعد از طلایی شدن آن را بیرون می آوریم و با پودر دارچین معطر میکنیم .۷-برای برش دادن حتما اجازه دهید کیک سرد شود. این کیک پاییزی در کنار بستنی وانیلی بسیار خوشمزه است. نکته :دسر کرامبل به دسری گفته میشود که از لایه میوه مزه دار به همراه یک لایه رویی ترد و برشته تشکیل شده است. بعد از این که این لایه ها روی هم قرار می گیرد، داخل فر قرار داده می شود تا بپزد.
نویسنده : هایده تیمورزاده،خراسان