طرز تهیه کامل “رشته پلو”

طرز تهیه کامل “رشته پلو”

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه کامل “رشته پلو” ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

طرز تهیه “رشته پلو” تبریزی یکی از غذاهای سنتی این شهر با فیله مرغ را در این بخش برایتان در نظر گرفته ایم.

طرز تهیه رشته پلو زعفرانی با کشمش و خرما

رشته پلو از ترکیب شدن برنج و رشته پلویی درست می شود.معمولا ایرانی ها به طور مرسوم رشته پلو را در شب چهارشنبه سوری و ایام نوروز درست می کنند.

رشته پلو بدون گوشت برای افرادی که دارای رژیم گیاه خواری هستند بسیار مناسب می باشد.

 

مواد لازم رشته پلو مجلسی

برنج ایرانی :۲ پیمانه
رشته پلویی قهوه ای رنگ:۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
عدس:۱ پیمانه
کره حیوانی :۵۰ گرم
فیله مرغ :۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم
زعفران آب شده:۳ قاشق غذاخوری
دارچین:۱ قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده :۳ قاشق غذاخوری
کشمش پلویی و خرما:نصف پیمانه
نمک ، فلفل و روغن :به میزان لازم
رشته پلو مجلسی

رشته پلو مجلسی

طرز تهیه کامل رشته پلو مجلسی با فیله مرغ

برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید. عدس را هم چند ساعت خیس کنید و بعد بپزید.

درست کردن رشته پلو مجلسی

کشمش را هم خیس میدهیم ، هسته خرما را جدا میکنیم ، پیاز را هم سرخ میکنیم و فیله مرغ را به صورت نواری خرد میکنیم و بعد آن را با نمک ، فلفل و زردچوبه مزه دار میکنیم

و داخل کره یا روغن تفت میدهیم تا سرخ شود و بعد پیاز ،کشمش و خرما را هم در داخلش یک تفت کوچک میدهیم.

.همه مواد را که آماده کردیم .

طرز تهیه رشته پلو تبریزی

برنج را آبکش میکنیم و در حین آبکش شدن برنج زمانی که نیم پز است رشته پلویی و عدس را هم داخل آب برنج میریزیم تا با هم مخلوط شوند و پخته شوند.

سپس برنج ترکیب شده را آبکش میکنیم . در ظرف مورد نظری که میخواهیم برنج را دم کنیم مقداری روغن ریخته و ته آن را با سیب زمینی یا هر ته دیگی که دوست داشتید بچینید.

و بعد برنج ها را با کف گیر داخل قابلمه میریزیم و بین برنج ها دارچین میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا دم بکشد.

وقتی برنج دم کشید مقداری از برنج را زعفرانی کنید و در ظرف مورد نظر بریزید و با مرغ ، کشمش و خرما روی برنج یا لابه لای آن بچینید.

اگر بخواهید رشته پلو را به صورت کته ای درست کنید باید ابتدا ۲ پیمانه برنج را به همراه ۳ پیمانه آب و مقدار کمی نمک و روغن در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

بعد از اینکه آب به جوش آمد و مقداری از آب تبخیر شد رشته ها را با برنج مخلوط کنید و وقتی آب کاملا بخار شد روی در قابلمه یک دم کنی بگذارید و ۴۵ دقیقه تا یک ساعت صبر کنید تا رشته پلو دم بکشد.

نکاتی در تهیه رشته پلو

بخاطر اینکه رشته ها خیلی زود نرم و له میشوند باید به زمانی که رشته ها را داخل آب جوش میریزید دقت کنید تا زیاد از حد نجوشد.
خود رشته پلویی مقداری شوری دارد به همین دلیل موقع مصرف باید به میزان مصرف نمک در غذا دقت کنید.
رشته پلو را میتوان با گوشت چرخ کرده، گوشت گوسفندی تکه ای و یا گوشت مرغ تهیه کرد و یا اصلا از گوشت استفاده نکرد.

 

نکات تکمیلی در مورد رشته پلو

رشته پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
رشته پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.