آشپزیغذاهای خارجی

طرز تهیه پیتزا مخلوط مخصوص

طرز تهیه پیتزا مخلوط مخصوص

در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها طرز پخت پیتزا مخلوط مخصوص را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

پیتزا مخلوط مخصوص یکی از پیتزاهای پرطرفدار و بسیار خوشمزه می باشد .

تهیه این پیتزا حدودا ۴۰ دقیق زمان می برد .

طرز تهیه پیتزا مخلوط مخصوص

طرز تهیه پیتزا مخلوط مخصوص

مواد لازم :

مقادیر زیر برای دو نفر می باشند .

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

کالباس ۲۰۰ گرم

قارچ ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه ای ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری

زیتون و آویشن به مقدار لازم

پنیر پیتزا به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را خورد کرده و با مقداری روغن در یک تابه تفت دهید .

پس از اینکه پیاز نرم شد گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید .

پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد آن را از روی حرارت بردارید .

کالباس ها را بصورت مربعی و فلفل دلمه ای را بصورت ریز خرد کنید .

مقداری زیتون را هم بصورت حلقه ای برای تزیین خرد کنید .

خمیر پیتزا را بصورت نازک بر روی سینی مخصوص فر پهن کنید .

رب گوجه را با کمی روغن تفت دهید سپس بر روی خمیر ریخته و خوب پخش کنید تا همه سطح خمیر را بپوشاند .

می توانید به جای رب از سس کچاپ هم استفاده کنید .

حالا مقداری پنیر بر روی خمیر بریزید .

سپس قارچ ، گوشت و کالباس را بر روی خمیر اضافه کنید .

حالا آویشن را بر روی مواد بپاشید .

در آخر سطح پیتزا را با پنیر کاملا بپوشانید .

بر وری پنیر مقداری فلفل دلمه ای و زیتون برای تزیین بریزید .

فر را بر روی درجه حرارت ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و قبل از اینکه پیتزا را در آن قرار دهید کمی صبر کنید تا گرم شود .

پیتزا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید .

اگر دوست دارید پیتزا طلایی رنگ شود پس از اینکه آماده شد ۱ تا ۲ دقیقه گریل بالا را روشن کنید .

نوش جان !

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا