طرز تهیه و دستور پخت بیسکویت جو

طرز تهیه و دستور پخت بیسکویت جو

بیسکویت
آرد جو- ۲۰۰ گرم
کره – ۱۳۰ گرم
سبوس گندم – ۵۰ گرم
پودر قند – ۵۰ گرم
شیره انگور یا خرما -۳ قاشق غذا خوری
شیر – ۳ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر – یک قاشق چای خوری
وانیل – یک چهارم قاشق چای خوری
نمک – نوک قاشق چای خوری

 

How to prepare and bake barley biscuits

۱- ابتدا آرد جو ، سبوس ، بیکینگ پودر ، نمک و وانیل را با هم مخلوط و یک بار الک کنید تا سبک شود و اگر دانه درشتی در آن‌ها باشد گرفته شود.

۲- کره سرد را از یخچال خارج و به قطعات کوچک تر خرد و به مخلوط اضافه کنید و با همزن برقی یا غذاساز خوب هم بزنید تا یکدست شود، سپس شیره انگور و شیر را به ترتیب اضافه کنید و با افزودن هر کدام چند پالس هم بزنید.

۳- مواد را باید در حدی بزنید که مانند خمیر وسط کاسه جمع شود. این خمیر نیازی به ورز دادن ندارد و نباید گرمای دست را احساس کند چون بعد از پخت به روغن می‌افتد. اگر خمیر جمع نشد، با نوک انگشت کمی آن را ورز دهید .خمیر را داخل نایلون بگذارید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید.

۴- بعد از گذشت نیم ساعت خمیر را باز و با چنگال روی آن را سوراخ سوراخ کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید ، سپس در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید، بگذارید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به‌مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید و بعد از گذشت این زمان آن را از فر خارج و از کاغذ روغنی جدا کنید.
۵- اگر فر نداشتید در یک تابه دو طرفه کاغذ روغنی بیندازید و بیسکویت ها را روی آن بچینید و در آن را ببندید و با حرارت کم ۳۰ دقیقه بپزید.

نکات
۱- زیره یا شوید را به مواد خشک اضافه کنید.
۲- می توانید به دلخواه کمی کنجد روی بیسکویت جو بریزید.۳- به دلخواه پودر قند را حذف و فقط از شیره استفاده کنید.

منبع،خراسان

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.