آشپزیغذاهای ایرانی

طرز تهیه ونوشک پلو با طعمی بی‌نظیر و عالی

طرز تهیه ونوشک پلو با طعمی بی‌نظیر و عالی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه ونوشک پلو با طعمی بی‌نظیر و عالی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

ونوشک پلو یک غذای ایرانی لذیذ ، در ادامه این مطلب طرز تهیه “ونوشک پلو” را مشاهده کنید

مواد لازم برای ونوشک پلو

ونوشک تازه : ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
برنج : ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده : ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده :۲ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه : به میزان کافی
روغن زیتون یا روغن حیوانی : به مقدار نیاز
غذای ایرانی
طرز تهیه ونوشک پلو

ابتدا برنج را بشویید و بعد از چند ساعت خیس دادن در آب و نمک به صورت کته یا آبکشی بپزید.

داخل قابلمه ای ونوشک را با گوشت چرخ کرده ، کمی نمک ، زردچوبه و یک و نیم پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد.

بعد از پخته شدن گوشت رب گوجه فرنگی را به داخل مواد قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا چند جوش بزند.سپس مقداری روغن و پیاز سرخ شده را به آنها اضافه کنید و بعد از دو ،سه دقیقه جوشیدن و تبخیر آب گوشت ،قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مخلوط گوشت را لابه لای برنج پخته شده بکشید و با کمی برنج زعفرانی شده سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد ونوشک پلو

ونوشک پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد .
ونوشک پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا