طرز تهیه ناگت مرغ خانگی

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی

هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه ناگت مرغ خانگی بسیار ترد و خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی

این غذا حتی برای افرادی که به مرغ ساده پخت شده علاقه ای ندارند میتواند مناسب باشد .

مواد لازم

مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

کنجد ۵ قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

پفک ۱ بسته

سیر ۲ حبه

پودر سوخاری ۱ پیمانه

سس قرمز تند به مقدار لازم

خردل به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه

مرغ چرخ شده ، پیاز و سیر رنده شده ، سس تند ، پنیر پیتزا و فلفل و نمک رادر غذا ساز بزنید تا مخلوط شوند .

اگر غذاساز ندارید میتوانید آنها را چنگ بزنید و مخلوط کنید .

مخلوط چسبناک بدست آمده را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید .

بعد کنجد را با پفک پودر شده مخلوط کنید .

تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید .

کمی زعفران را در آب جوش حل کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید .

مواد ناگت را از یخچال بیرون بیاورید و مقداری از آن را بردارید و کف دستتان پهن کنید .

میتوانید برای اینکه به دستتان نچسبد از قبل دستتان را با آب سرد خیس کنید .

آن تکه را در پودر سوخاری بغلتانید و سپس در تخم مرغ ها بزنید و در آخر در مخلوط کنجد و پفک بغلتانید .

تابه ای بردارید ، کمی روغن در آن بریزید و روی حرارت کم بگذارید .

ناگت ها را با حرارت کم سرخ کنید تا کامل مغز پخت شوند .

پس از سرخ شدن آنها را در یک ظرف بچینید .

بر اساس ذائقه میتوانید روی آنها خردل بریزید یا با کاهو و خیار شور میل کنید .

نوش جان !

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.