طرز تهیه ناگت مرغ خانگی
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی
هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه ناگت مرغ خانگی بسیار ترد و خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
امیدواریم دوست داشته باشید .
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی
این غذا حتی برای افرادی که به مرغ ساده پخت شده علاقه ای ندارند میتواند مناسب باشد .
مواد لازم
مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
کنجد ۵ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پفک ۱ بسته
سیر ۲ حبه
پودر سوخاری ۱ پیمانه
سس قرمز تند به مقدار لازم
خردل به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
مرغ چرخ شده ، پیاز و سیر رنده شده ، سس تند ، پنیر پیتزا و فلفل و نمک رادر غذا ساز بزنید تا مخلوط شوند .
اگر غذاساز ندارید میتوانید آنها را چنگ بزنید و مخلوط کنید .
مخلوط چسبناک بدست آمده را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید .
بعد کنجد را با پفک پودر شده مخلوط کنید .
تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید .
کمی زعفران را در آب جوش حل کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید .
مواد ناگت را از یخچال بیرون بیاورید و مقداری از آن را بردارید و کف دستتان پهن کنید .
میتوانید برای اینکه به دستتان نچسبد از قبل دستتان را با آب سرد خیس کنید .
آن تکه را در پودر سوخاری بغلتانید و سپس در تخم مرغ ها بزنید و در آخر در مخلوط کنجد و پفک بغلتانید .
تابه ای بردارید ، کمی روغن در آن بریزید و روی حرارت کم بگذارید .
ناگت ها را با حرارت کم سرخ کنید تا کامل مغز پخت شوند .
پس از سرخ شدن آنها را در یک ظرف بچینید .
بر اساس ذائقه میتوانید روی آنها خردل بریزید یا با کاهو و خیار شور میل کنید .
نوش جان !