آشپزیپیش غذا

طرز تهیه نان تافتون خانگی ساده و سریع

طرز تهیه نان تافتون خانگی ساده و سریع

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه نان تافتون خانگی ساده و سریع” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

نان تافتون یکی از نان های خوشمزه می باشد که سریع و ساده تهیه می شود و اگر حوس نان داغ خانگی کرده اید حتما این نان خوشمزه را تهیه کنید.

طرز تهیه نان تافتون خانگی با ۲ روش:

نان تافتون، نان لواش، نان بربری و نان سنگک از نان های محبوب ایرانی است که در این میان نان تافتون به سادگی و در کمترین زمان تهیه می شود .
نان تافتون

مواد لازم نان تافتون:

مواد لازم مقدار

آرد ۵۰۰ گرم
خمیر مایه فوری ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
آب گرم ۱ لیوان
کنجد اختیاری

طرز تهیه نان تافتون در ماهیتابه:

مرحله اول
ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب کرده و خمیر مایه فوری، شکر و آب گرم را مخلوط کرده و درب ظرف را گذاشته و ۵ الی ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر به عمل بیاید و پف کند.

مرحله دوم
در این مرحله باید آرد را یکبار الک کنید ونمک را با آن مخلوط کنید و سپس آنها را درون ظرفی ریخته و سعی کنید آرد به کناره ها و دیواره های ظرف چسبیده باشد و وسط ظرف گود باشد تا خمیر مایع که در مرحله قبل آماده شده است

را به همراه روغن در گودی ریخته و کم کم آرد را با خمیر مایع ترکیب کرده و به مدت ۱۰ دقیقه با دستی که مقداری چرب شده ورز دهید

و اگر احساس کردید خمیر خیس است و به دست می چسبد باید کم کم مقداری آرد اضافه کنید تا خیس بودن خمیر از بین برود و خمیر آماده شود.

مرحله سوم
سپس ظرف بزرگتری را انتخاب کرده و مقداری آرد کف آن بپاشید و خمیر آماده را اضافه کنید

و دوباره مقداری آرد روی آن بریزید و پارچه ای تمیز روی آن بکشید

و در دمای محیط به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه منتظر بمانید تا خمیر پف کند و آماده پخت شود.

مرحله چهارم
در این مرحله ابتدا باید سطح صافی که برای پهن کردن خمیر در نظر گرفته ایم را آرد پاشی کنیم

و سپس چونه های دلخواه از خمیر را جدا کرده و با وردنه به اندازه ای که نیاز است

خمیر را پهن می کنیم و سعی می کنیم گرد پهن کنیم تا شکل آن هم زیبا باشد

و در صورت نیاز با کاتر قسمت های اضافی خمیر را برش دهید و اگر تمایل داشتید

می توانید مقداری کنجد هم روی آن بپاشید.

مرحله پنجم
سپس تابه ای بزرگ را بدون روغن روی شعله قرار دهید می دهیم تا به خوبی داغ شود

و سپس خمیر را پهن کرده تا یک طرف آن بپزد

و سپس طرف دیگر آن را می پزیم و به همین ترتیب بقیه نان ها را پخته و به محض پخته شدن داخل پارچه ای تمیز قرار دهید تا سرد و خشک نشود.

طرز تهیه نان تافتون در فر:

نان تافتون خانگی در فر

دستور تهیه نان تافتون در فر تا مرحله چهارم به مانند دستور تهیه بالا می باشد

و فقط قبل از استفاده از فر باید به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید و سپس خمیری که پهن کرده اید را درون سینی فر قرار دهید

و با انگشتان خود قسمت های از خمیر را بفشارید و سپس با چنگال سوراخ هایی را روی خمیر ایجاد کنید تا موقع پخت نان هوا از آن سوراخ ها خارج شود

و حباب های درشتی روی نان شکل نگیرد.

سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و برای پخت هر نان حدود ۱۰ دقیقه زمان لازم است

و از تغییر رنگ نان می توانید پختن آن را متوجه شوید

و بعد از پخت هر نان آن را درون پارچه ای تمیز قرار دهید تا خشک نشود و سپس برای بقیه خمیر ها همین مرحله را تکرار کنید.

منبع،نمناک

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا